dreamer Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 asher napisał(a):To może, w ramach odkurzania, fotki jakieś się pojawią? :cool3: Cześć :). Postaram się w weekend coś wrzucić. Quote
BeaC Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 oooooooooooooooooo:crazyeye::crazyeye::crazyeye: nadal żyją nie pozagryzały się :diabloti: witka w tę dłuuuuuuuuuuuuuuugą zimę dla tła i siostry twej:razz: Quote
Alicja Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nadal się podgryzają ;) http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries8/01.jpg :loveu::loveu::loveu:nareszcie się pokazali ...Pozdróweczka :multi:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [FONT=Georgia]:multi::multi::multi: zdjęcia :) ale super że się pokazaliście :loveu::loveu: [/FONT] Quote
dreamer Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Dziękuję za miłe słowa. :loveu: Przekazuję pozdrowienia i buziaczki dla Was od Pauli! Quote
malawaszka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 a kosmity dalej się zagryzają i zagryźć nie mogą :lol::lol::lol: fajno, że jesteście :loveu: Quote
Medorowa Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Buhaha http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries8/02.jpg Quote
dbsst Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='Alicja']Żyjecie jeszcze ????? żyją i mają się dobrze widziałam na własne ślepia, słyszałam, a nawet czytałam Quote
Alicja Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [FONT=Arial]PAULA :loveu:[/FONT] [FONT=Arial]Z okazji urodzin życzę Ci tego wszystkiego co jest w stanie się spełnić tylko jeszcze o tym nie wiesz :calus: [/FONT] Quote
dreamer Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Cześć. Myślałam, że tematu nie ma :lol: nie byłam tu już dawno. Szukam transportu dla dwóch szczurci z Rybnika do Warszawy. Bardzo proszę o info jeśli ktoś z Was będzie o takim wiedział. Dzięki. ~*~ Dla odświeżenia kilka wygrzebanych z czeluści psującego się aparatu fotek ;) Quote
Alicja Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 aaaaaaaaaaaaaaaaaa MAXi AXA :loveu: Karolina , a ja sie szykowałam jutro dzwonić .... Kuba póki co nie jedzie i nikt do nas nie przyjeżdża ze stolicy :( Quote
clockwork Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 jasna dupa!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: zmartwychwstani!!!!! :multi::multi: zapomniałam już że takie piesy znam :roll: miło było was zobaczyć i usłyszeć po latach nieobecności ;) Quote
Gonitwa Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Ja Cie przypadkiem nie znam ze szczury.org ? :loveu: Quote
dreamer Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 [quote name='Alicja']aaaaaaaaaaaaaaaaaa MAXi AXA :loveu: Karolina , a ja sie szykowałam jutro dzwonić .... Kuba póki co nie jedzie i nikt do nas nie przyjeżdża ze stolicy :( Dzięki :) Pojadę chyba po szczurcie sama, w sobotę. [quote name='clockwork']jasna dupa!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: zmartwychwstani!!!!! :multi::multi: zapomniałam już że takie piesy znam :roll: miło było was zobaczyć i usłyszeć po latach nieobecności ;) Cześć :) :multi: Czasem do Was zaglądam, ale nie mam czasu, żeby pisać, doba za krótka :roll: [quote name='Gonitwa']Ja Cie przypadkiem nie znam ze szczury.org ? :loveu: Na szczury.org to już dawno nic nie pisałam, ale możesz mnie znać z forum SPSowego :) Quote
dreamer Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 [quote name='Alicja']Daj znaka jak będziesz miała plan podróży Będę w Rybniku na dworcu jutro, ok.14:15. :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Szczuraski mają sjestę ;) Karolina , jak mi się uda to podjadę na dworzec ale nie mogę teraz obiecać , bo Cezar jedzie do pracy , zresztą sama mu kazałam :oops: Quote
dbsst Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Alicja napisał(a): Kuba póki co nie jedzie i nikt do nas nie przyjeżdża ze stolicy :( to wszyscy zauważyli, że się nie szykujecie Quote
Alicja Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 dbsst napisał(a):to wszyscy zauważyli, że się nie szykujecie złośliwa bestia :grins: Karola jak tam twoje nowe dziewczynki ?? Quote
dreamer Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Witam wszystkich :) Alicja napisał(a):Karola jak tam twoje nowe dziewczynki ?? Cześć. Dziewczynki dobrze, zdrowe poza tym, że przywiozły nam wszoły, ale są w trakcie leczenia, będzie ok. Jadąc po szczurcie byłam przekonana, że jadę po albinoskę i błękitną, a okazało się, że mam albinoskę i łysolkę, śmieszny stworek. Może uda mi się zrobić jakieś fotki, ale aparat jest już na emeryturze, nie zawsze zdjęcia wychodzą. Quote
Alicja Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 o masz ....to ta laska faktycznie problemowa była :roll:jak szczurki zawszone miała ....szok .... A ja jeszcze raz przepraszam , ze nie mogłam się spotkać z Tobą .... A o fotaski to bardzo proszę :) Quote
Kolina Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Maxiu jest śliczny :cool2: i wabi sie jak mój ;) Quote
Recommended Posts