Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

paula_z napisał(a):

Maksiu zeżarł wczoraj na wieczornym spacerze jakąś kość i ma sraczkę :angryy: Latam z nim mniej więcej co godzinę :shake: Niedługo znowu idziemy, ciekawę czy pośpię w nocy :roll:

Delikatesik Maksiu :cool1: Nie wiesz chłopcze ze kosteczki t Zmoreczki mogą tylko wcinać bez uszczerbku? :mad: I w ogóle wszelakie smieci i im nic nie dolega? :mad: Ty daj se chłopie spokój - wiesz? Nie zjadaj paskudztw :cool1:

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

Pysia napisał(a):
Delikatesik Maksiu :cool1: Nie wiesz chłopcze ze kosteczki t Zmoreczki mogą tylko wcinać bez uszczerbku? :mad: I w ogóle wszelakie smieci i im nic nie dolega? :mad: Ty daj se chłopie spokój - wiesz? Nie zjadaj paskudztw :cool1:

Przekazałam mu reprymendę od prababci :lol: w odpowiedzi zaczął sobie dupkę lizać :evil_lol: więc chyba nas czeka zaraz kolejny spacerek :roll:

Posted

paula_z napisał(a):
Przekazałam mu reprymendę od prababci :lol: w odpowiedzi zaczął sobie dupkę lizać :evil_lol: więc chyba nas czeka zaraz kolejny spacerek :roll:

buuuahaha znaczy się ma babcine kazania w d*** :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

zdrówko Maksia :drinking:

Posted

furciaczek napisał(a):
Dziendoberek:loveu:
Zycze udanej nocy:diabloti: zapewne sie wyspisz pozadnie:evil_lol:

Cześć Gosia :lol:
Tak, będzie bardzo udana i owocna w sen :angryy: W pracy będę zombi :diabloti:

malawaszka napisał(a):
buuuahaha znaczy się ma babcine kazania w d*** :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
zdrówko Maksia :drinking:

:evil_lol:

Dzięki Waszka :loveu:
Wróciłam z godzinnego spaceru, głupek pierdzi, trze dupą, w brzuchu mu się kotłuje, ale się nie zesrał :shake: Co mu oczywiście nie przeszkadza, w przynoszeniu każdego napotkanego patyczka :angryy: Poczekam jeszcze z godzinę, wyjdę z nim na chwilę, i idę spać, w dupie to mam, niech sra w domu :evil_lol: ;)

Posted

furciaczek napisał(a):
To zainwestuj w jakies zatyczki do nosa, zeby Ci smrodek spac nie przeszkadzal:evil_lol::eviltong:

:grin: Jak śpię, to mi nic nie przeszkadza ;) tylko kto to będzie potem sprzątał :evil_lol:

Posted

Przyszłam rano żeby zaśpiewać :evil_lol::evil_lol:

Hej dziewczynoOOO spójrz na misiaaaAAAAaaa
On przypomni, przypomni chłopca Ci
NieszczęśliweeegooOoo białegooOOo misiaaaaAAAAaa
który w oczach ma tylko szare łzy ...

ahh...taaa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Buziak :) :loveu:

Posted

dziennnn doooo bryyyyy maaaa muuuuu siuuuuuuu moooo jaaaaaa kooooo chaaaaa naaaaa kaaaasssss kaaaaaa miiiii sieeee konnnnnnn czyyyyyyy czassss naaaaaa kieeeeee szonnnnnn kooooo weeeee:loveu:

Posted

[quote name='jonQuilla']Przyszłam rano żeby zaśpiewać :evil_lol::evil_lol:

Hej dziewczynoOOO spójrz na misiaaaAAAAaaa
On przypomni, przypomni chłopca Ci
NieszczęśliweeegooOoo białegooOOo misiaaaaAAAAaa
który w oczach ma tylko szare łzy ...

ahh...taaa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Buziak :) :loveu:

:D Witaj wesołku :multi:

[quote name='Alicjarydzewska']:hmmmm: mam nadzieję ze noc przeszła w miarę normalnie:roll:
witanko ....:multi::multi::multi::multi::multi:

Ostatni spacerek był około 3, potem już spokój.
Witka Alu :loveu:

[quote name='dealer']hejka Paula:pjak nocka minela??? mam nadzieje ze nie wdeplas w koope na dzien dobry:diabloti:
Hej Aga :multi: W nic nie wdepłam :eviltong: Wytrzymał :lol:

[quote name='evaxon']dziennnn doooo bryyyyy maaaa muuuuu siuuuuuuu moooo jaaaaaa kooooo chaaaaa naaaaa kaaaasssss kaaaaaa miiiii sieeee konnnnnnn czyyyyyyy czassss naaaaaa kieeeeee szonnnnnn kooooo weeeee:loveu:
Nie drzyj się :eviltong: Matka spłukana :placz:

[quote name='clockwork']cześć dziołchy... wpadam biegusiem.... bo musze dziś odwiedzic wszystkich!!!!
buziaczkuje :loveu:
Cześć zabiegana :loveu:

Zaraz wrzucę fotki, ale stare, jeszcze z września, jeśli dogomuł pozwoli :roll: