Pysia Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 paula_z napisał(a): Maksiu zeżarł wczoraj na wieczornym spacerze jakąś kość i ma sraczkę :angryy: Latam z nim mniej więcej co godzinę :shake: Niedługo znowu idziemy, ciekawę czy pośpię w nocy :roll: Delikatesik Maksiu :cool1: Nie wiesz chłopcze ze kosteczki t Zmoreczki mogą tylko wcinać bez uszczerbku? :mad: I w ogóle wszelakie smieci i im nic nie dolega? :mad: Ty daj se chłopie spokój - wiesz? Nie zjadaj paskudztw :cool1: Quote
Paula Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Pysia napisał(a):Delikatesik Maksiu :cool1: Nie wiesz chłopcze ze kosteczki t Zmoreczki mogą tylko wcinać bez uszczerbku? :mad: I w ogóle wszelakie smieci i im nic nie dolega? :mad: Ty daj se chłopie spokój - wiesz? Nie zjadaj paskudztw :cool1: Przekazałam mu reprymendę od prababci :lol: w odpowiedzi zaczął sobie dupkę lizać :evil_lol: więc chyba nas czeka zaraz kolejny spacerek :roll: Quote
furciaczek Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Dziendoberek:loveu: Zycze udanej nocy:diabloti: zapewne sie wyspisz pozadnie:evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 paula_z napisał(a):Przekazałam mu reprymendę od prababci :lol: w odpowiedzi zaczął sobie dupkę lizać :evil_lol: więc chyba nas czeka zaraz kolejny spacerek :roll: buuuahaha znaczy się ma babcine kazania w d*** :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zdrówko Maksia :drinking: Quote
Paula Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 furciaczek napisał(a):Dziendoberek:loveu: Zycze udanej nocy:diabloti: zapewne sie wyspisz pozadnie:evil_lol: Cześć Gosia :lol: Tak, będzie bardzo udana i owocna w sen :angryy: W pracy będę zombi :diabloti: malawaszka napisał(a):buuuahaha znaczy się ma babcine kazania w d*** :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zdrówko Maksia :drinking: :evil_lol: Dzięki Waszka :loveu: Wróciłam z godzinnego spaceru, głupek pierdzi, trze dupą, w brzuchu mu się kotłuje, ale się nie zesrał :shake: Co mu oczywiście nie przeszkadza, w przynoszeniu każdego napotkanego patyczka :angryy: Poczekam jeszcze z godzinę, wyjdę z nim na chwilę, i idę spać, w dupie to mam, niech sra w domu :evil_lol: ;) Quote
furciaczek Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 To zainwestuj w jakies zatyczki do nosa, zeby Ci smrodek spac nie przeszkadzal:evil_lol::eviltong: Quote
Paula Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 furciaczek napisał(a):To zainwestuj w jakies zatyczki do nosa, zeby Ci smrodek spac nie przeszkadzal:evil_lol::eviltong: :grin: Jak śpię, to mi nic nie przeszkadza ;) tylko kto to będzie potem sprzątał :evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 paula_z napisał(a)::grin: Jak śpię, to mi nic nie przeszkadza ;) tylko kto to będzie potem sprzątał :evil_lol: Jak to kto??:crazyeye: TY:diabloti::evil_lol: Quote
Paula Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 furciaczek napisał(a):Jak to kto??:crazyeye: TY:diabloti::evil_lol: :shake: Ja się będę spieszyć do pracy :eviltong: :evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 paula_z napisał(a)::shake: Ja się będę spieszyć do pracy :eviltong: :evil_lol: Hehe to sprzatniesz jak wrocisz:eviltong: Quote
jonQuilla Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Przyszłam rano żeby zaśpiewać :evil_lol::evil_lol: Hej dziewczynoOOO spójrz na misiaaaAAAAaaa On przypomni, przypomni chłopca Ci NieszczęśliweeegooOoo białegooOOo misiaaaaAAAAaa który w oczach ma tylko szare łzy ... ahh...taaa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buziak :) :loveu: Quote
Alicja Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 :hmmmm: mam nadzieję ze noc przeszła w miarę normalnie:roll: witanko ....:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
agbar Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 hejka Paula:pjak nocka minela??? mam nadzieje ze nie wdeplas w koope na dzien dobry:diabloti: Quote
e.v.a Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 dziennnn doooo bryyyyy maaaa muuuuu siuuuuuuu moooo jaaaaaa kooooo chaaaaa naaaaa kaaaasssss kaaaaaa miiiii sieeee konnnnnnn czyyyyyyy czassss naaaaaa kieeeeee szonnnnnn kooooo weeeee:loveu: Quote
clockwork Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 cześć dziołchy... wpadam biegusiem.... bo musze dziś odwiedzic wszystkich!!!! buziaczkuje :loveu: Quote
Paula Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 [quote name='jonQuilla']Przyszłam rano żeby zaśpiewać :evil_lol::evil_lol: Hej dziewczynoOOO spójrz na misiaaaAAAAaaa On przypomni, przypomni chłopca Ci NieszczęśliweeegooOoo białegooOOo misiaaaaAAAAaa który w oczach ma tylko szare łzy ... ahh...taaa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buziak :) :loveu: :D Witaj wesołku :multi: [quote name='Alicjarydzewska']:hmmmm: mam nadzieję ze noc przeszła w miarę normalnie:roll: witanko ....:multi::multi::multi::multi::multi: Ostatni spacerek był około 3, potem już spokój. Witka Alu :loveu: [quote name='dealer']hejka Paula:pjak nocka minela??? mam nadzieje ze nie wdeplas w koope na dzien dobry:diabloti: Hej Aga :multi: W nic nie wdepłam :eviltong: Wytrzymał :lol: [quote name='evaxon']dziennnn doooo bryyyyy maaaa muuuuu siuuuuuuu moooo jaaaaaa kooooo chaaaaa naaaaa kaaaasssss kaaaaaa miiiii sieeee konnnnnnn czyyyyyyy czassss naaaaaa kieeeeee szonnnnnn kooooo weeeee:loveu: Nie drzyj się :eviltong: Matka spłukana :placz: [quote name='clockwork']cześć dziołchy... wpadam biegusiem.... bo musze dziś odwiedzic wszystkich!!!! buziaczkuje :loveu: Cześć zabiegana :loveu: Zaraz wrzucę fotki, ale stare, jeszcze z września, jeśli dogomuł pozwoli :roll: Quote
jonQuilla Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Nie mogę patrzeć na te walki psów :) ;):evil_lol: Psy się zagryzają na Twoich oczach a Ty im fotki pstrykasz ;) :evil_lol::evil_lol: http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/082007/img003.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 [quote name='jonQuilla']Nie mogę patrzeć na te walki psów :) ;):evil_lol: Psy się zagryzają na Twoich oczach a Ty im fotki pstrykasz ;) :evil_lol::evil_lol: http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/082007/img003.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: One się łaskoczą :diabloti: Głosujcie na krakvecie na schroniska lub fundacje :razz: Quote
Alicja Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a tu zaś walki psów:mad::mad::mad: Quote
e.v.a Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/082007/img003.jpg ooo jak sie psytulaja:loveu: Quote
Paula Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a tu zaś walki psów:mad::mad::mad: Ciii ... to tajemnica ;) [quote name='evaxon']http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/082007/img003.jpg ooo jak sie psytulaja:loveu: :loveu: Jedynie córcia zauważyła tę miłość ;) :evil_lol: Quote
Recommended Posts