jonQuilla Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Witam :multi::multi: Buziaki z rana przesyłam :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 :multi::loveu::multi:witanko ...:kciuki: za szczęśliwy dzionek ten i kolejne:p Quote
clockwork Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='Paula_'] Maksiu i Axa wyczochrane :loveu: Karole i Anię wyczochram jutro :evil_lol: a szczurki nie wiem kiedy :placz: dreamer :cool3::cool3: wyczochrała was Paula?? czy ściemniła :cool1: [quote name='Paula_'] Masz i się ... ciesz :diabloti: ;) ja tez poprosze :cool1: ze 4 takie papiórki :diabloti: [quote name='Paula_'] Ja dziś miałam pecha, a może szczęście :hmmmm: Jechałam tramwajem, który wjechał w doope drugiemu tramwajowi :shake: Na szczęście byłam w drugim wagonie i mam tylko siniaka na kolanku. A przed chwilą na spacerku Maksiu wlazł w goowno :angryy: Szczęście to czy pech :evil_lol: ;) ups.... wypadek to szczęście w nieszczęściu ... TYLKO KOLANO :p a goowniana sprawa Maxia.... chyba tez szczęście że TYLKO WDEPNĄŁ :loveu: [quote name='Paula_']:loveu: Mam nadzieję, bo puściłam totka rano :evil_lol: nie działa... ja wdepłam, pusciłam... i... nic :shake: zapłaciłam ino podatek od naiwności :angryy: cze Paula... juz po remoncie jestem wrócona :multi::multi::multi: Quote
Paula Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='AśkaK']Cześć Paolka i Maxiu!:loveu: O mamo:crazyeye:, czy to był ten tramwaj który w tv pokazywali? Ale Maxiu chyba pecha odwrócił, goowienko to zawsze na szczęście!:evil_lol: Cześć Asia :loveu: Nie widziałam w tv, ale chyba ten :roll: Ciekawam, co z tą motorniczą, bo nic nie napisali w prasie :shake: Mam nadzieję, źe goowienko było szczęśliwe dla Maksia, bo nie dla mnie, jak musiałam mu tą łapkę czyścić :placz: :evil_lol: [quote name='jonQuilla']Witam :multi::multi: Buziaki z rana przesyłam :loveu::loveu: Witaj :multi: Buziaczki z wieczora :loveu: [quote name='Alicja']:multi::loveu::multi:witanko ...:kciuki: za szczęśliwy dzionek ten i kolejne:p Cześć Alu :multi: Dzięki :loveu: [quote name='bonita']Heloł, heloł poranne :multi: Heloł wieczorne :multi: [quote name='evaxon']dziendobry mamcia:loveu::loveu::loveu: Cześć córcia :loveu: Quote
Paula Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='clockwork']1.dreamer :cool3::cool3: wyczochrała was Paula?? czy ściemniła :cool1: 2.ja tez poprosze :cool1: ze 4 takie papiórki :diabloti: 3.ups.... wypadek to szczęście w nieszczęściu ... TYLKO KOLANO :p 4.a goowniana sprawa Maxia.... chyba tez szczęście że TYLKO WDEPNĄŁ :loveu: 5.nie działa... ja wdepłam, pusciłam... i... nic :shake: zapłaciłam ino podatek od naiwności :angryy: 6.cze Paula... juz po remoncie jestem wrócona :multi::multi::multi: 1. Zapomniałam :oops: Same się wyczochrały ;) 2. To fałszywka :diabloti: Tylko ciii ... nie mów córci :evil_lol: 3. Chyba tak, bo miałam wsiąść do tego pierwszego tramwaju, a zazwyczaj wsiadam na koniec; ale zobaczyłam, że jedzie drugie 26, wiec zaczekałam, co by nie jechać jak sardynka w konserwie :p ;) 4. Dobrze, że nie zeżarł :roll: bo w kupie się nie tarza na szczęście :evil_lol: 5. O ja naiwna :evil_lol: Szkoda, że człowiek się nie uczy na cudzych błędach ;) 6. :multi: Cze wrócona Madzialeno po remoncie :lol: :loveu: Quote
e.v.a Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Paula_ napisał(a): 2. To fałszywka :diabloti: Tylko ciii ... nie mów córci :evil_lol: fszystko słyszałam :obrazic: Quote
Paula Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 evaxon napisał(a):fszystko słyszałam :obrazic: :mad: Nie podsłuchiwuj jak dorośli rozmawiają :evil_lol: ;) Quote
e.v.a Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Paula_ napisał(a)::mad: Nie podsłuchiwuj jak dorośli rozmawiają :evil_lol: ;) no jus nie bende:sadCyber: Quote
VitisVini Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 cześć Paula:lol: Ale masz imponującego wątka:eviltong: 733 strony, hoho! To idem spać wobec tego( no bo kto by dał rade 733 strony obejrzeć:evil_lol:) Quote
Paula Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 evaxon napisał(a):no jus nie bende:sadCyber: No już nie fochaj :glaszcze: żartowawszy ;) VitisVini napisał(a):cześć Paula:lol: Ale masz imponującego wątka:eviltong: 733 strony, hoho! To idem spać wobec tego( no bo kto by dał rade 733 strony obejrzeć:evil_lol:) :multi: Witaj cioteczko VV :grins: :loveu: Phi, obejrzeć to pikuś ;) a przeczytać :evil_lol: Uciekam powoli spać, nie dałam rady przelecieć wszystkich :placz: Plis, nie gadajcie za dużo :modla: bo w życiu tego nie nadrobię :shake: Papa :hand: Quote
e.v.a Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 :loveu: dogobranoc :) ja sobie ogladam rozne idole i sikam ze smiechu:grin: Quote
Alicja Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 :hand: witanko :multi::multi::loveu::multi::multi: poczytałam wszystko ...dziś 25 ...czyli koniec zajobca w pracy;) Quote
basia2202 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 drugaa!! :evil_lol: zaraz po Alusi:p witanko czwartkowe w Maksiowym blogasku :multi: a my jutro już jedziemy na sterylkę :roll: Quote
malawaszka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 ćliczne portreciki :loveu::loveu::loveu: a Max to ma w sobie jakąś azjatycką krrew - te oczka tak mu w skosik idą :evil_lol: Quote
emdziolek Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries7/240901.jpg JEjku jejku jaka ona jest piękna! Te je oczka aaaaaaaaaaaaa:loveu: Maxiu a Ci co tak oczy na nochal zabiegają?:evil_lol: :lol: Quote
jonQuilla Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Cześć :) :multi: tak patrzę i stwierdzam że Axa ma ładnie skopiowane uszka :loveu::loveu: Buziaki dla ślicznotków :loveu::loveu: Quote
clockwork Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='Paula_']1. Zapomniałam :oops: Same się wyczochrały ;) 2. To fałszywka :diabloti: Tylko ciii ... nie mów córci :evil_lol: 3. Chyba tak, bo miałam wsiąść do tego pierwszego tramwaju, a zazwyczaj wsiadam na koniec; ale zobaczyłam, że jedzie drugie 26, wiec zaczekałam, co by nie jechać jak sardynka w konserwie ;) 4. Dobrze, że nie zeżarł :roll: bo w kupie się nie tarza na szczęście :evil_lol: 5. O ja naiwna :evil_lol: Szkoda, że człowiek się nie uczy na cudzych błędach ;) 6. :multi: Cze wrócona Madzialeno po remoncie :lol: :loveu: jak SIE wyczochrały... to GUT ;) :ekmm:nie powiem mówiłam.... SZCZĘSCIE :multi: szczęście :roll:... mówiłam :eviltong: i.... gupi umiera :roll: cze ... wróciłam po remoncie :razz::razz::evil_lol:[quote name='Paula_'] Uciekam powoli spać, nie dałam rady przelecieć wszystkich :placz: Plis, nie gadajcie za dużo :modla: bo w życiu tego nie nadrobię :shake: Papa :hand: bo ONE nic... ino gadajo i gadajo.... :mad: [quote name='basia2202'] a my jutro już jedziemy na sterylkę :roll: :errrr: Basiu.... nie sterylizuj sie :cool1: cze!!! KRAWACIARY!!!! :B-fly: Quote
e.v.a Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='jonQuilla'] tak patrzę i stwierdzam że Axa ma ładnie skopiowane uszka :loveu::loveu: haaaa a gdybys widziala jak mi ladnie skopiowali:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AśkaK Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Portreciki!!!:multi::loveu: Maxiu był ostatnio na liftingu?:lol::evil_lol: Quote
Paula Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 [quote name='Alicja']:hand: witanko :multi: poczytałam wszystko ...dziś 25 ...czyli koniec zajobca w pracy Witanko Aluś :loveu: Uff, koniec :cool1: A jutro weekend :multi: [quote name='basia2202']witanko czwartkowe w Maksiowym blogasku a my jutro już jedziemy na sterylkę :roll: Witaj Basiu :multi: Trzymamy kciuki :kciuki: [quote name='malawaszka']ćliczne portreciki a Max to ma w sobie jakąś azjatycką krrew - te oczka tak mu w skosik idą :evil_lol: :D Chińcyk :evil_lol: [quote name='emdziolek']Maxiu a Ci co tak oczy na nochal zabiegają?:evil_lol: :evil_lol: Zeza zrobił :p [quote name='jonQuilla']Cześć :multi: tak patrzę i stwierdzam że Axa ma ładnie skopiowane uszka Buziaki dla ślicznotków :loveu: Siemanko :multi: Jak już ma ciachnięte, to dobrze, że ładnie ;) Ślicznotki wybuziakowane :loveu: [quote name='clockwork']:errrr: Basiu.... nie sterylizuj sie cze!!! KRAWACIARY!!!! :B-fly: :grin: Cze dziołcha :loveu: [quote name='evaxon']haaaa a gdybys widziala jak mi ladnie skopiowali:evil_lol: Co Ci skopiowali :-o [quote name='AśkaK']Portreciki!!!:multi: Maxiu był ostatnio na liftingu?:evil_lol: Hahaha :D Sam się tak ściągnął ;) Quote
e.v.a Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='Paula_'] Co Ci skopiowali :-o no ucha mam aucha.. juz nie pamietasz jak mnie zaprowadzilas do skopiowania?:cool1::diabloti: zobacz zobacz jestem różowa:multi::loveu::evil_lol: Quote
Paula Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 [quote name='evaxon']no ucha mam aucha.. juz nie pamietasz jak mnie zaprowadzilas do skopiowania?:cool1::diabloti: zobacz zobacz jestem różowa:multi::loveu::evil_lol: :shake: Nie pamiętam, może pijana byłam :hmmmm: Bo na trzeźwo nie zrobiłabym Twojej kopii :eviltong: :evil_lol: ;) No widzę właśnie :roll: Quote
Recommended Posts