Paula Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name='evaxon']bleeeeeeee :roll: Na kolację były tosty z serem :p [quote name='Alicjarydzewska']:multi::loveu::multi:witanko wieczorne PAULA :loveu: :loveu: Dobranoc :hand: Quote
furciaczek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 dobrej nocki zycze:loveu: i milego dnia:loveu: Quote
BeaC Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 i znowu jestem z rana!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Przyszłam z rana żeby zahartować :diabloti: :evil_lol: Witam :multi::multi: Quote
Alicja Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 :multi::multi::multi:witanko zabiegana dziewczynko :p Quote
dzasta Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Witajcie no już nie tak z rana :multi: Daaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwwwwnnnnnnnnnnnnoooooooooooo mnie tu nie było ale ile fotek było do nadrobienia :loveu: Ja to chyba Ci tego Maxa zawine bo ten jego kolorek i minki mnie rozwalaja :evil_lol: Gdzies wyczytałam że tyż marzy Ci się bulwek francuski :loveu: ja cięagle mam serce rozdarte między drugim staffikiem a bulwa :shake: Pozdrawiamy Quote
e.v.a Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 czesc mamcia:multi: jak chcesz cos chrumkajacego to ci Tigre moge podrzucic:evil_lol: dla lepszego efekty chrumkajacego trza ja troszke podziebic:evil_lol: chrumka jak cale stado:grin: hahaha poza tym lubi błoto i odpadki :evil_lol: no świnka jak malowana hahhahaa Quote
clockwork Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 jako iż na nic nie mam czasu... moje życie to wieczna pogoń to ino sie witam i całuje i zmykam Quote
agbar Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name='clockwork']jako iż na nic nie mam czasu... moje życie to wieczna pogoń to ino sie witam i całuje i zmykam kogo kurde gonisz??? to twoj chuch czuje na plecach:crazyeye: czesc dziewczyny z psem i suczka.....o szczurach zapomnialam:cool1: Quote
Paula Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='furciaczek']dobrej nocki zycze:loveu: i milego dnia:loveu: Dzięki Gosiu :loveu: Dzień był męczący, ale przyjemnie zakończony :lol: [quote name='BeaC']i znowu jestem z rana!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: A ja znowu z wieczora :roll: Cześć Beata :multi: [quote name='jonQuilla']Przyszłam z rana żeby zahartować :diabloti: :evil_lol: Witam :multi::multi: Witaj Żonkilu :multi: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:witanko zabiegana dziewczynko :p Witanko Alu :loveu: [quote name='bonita']Doberek :) :) :) Bry Kasia :multi: Quote
Paula Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='dzasta']Witajcie no już nie tak z rana :multi: Daaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwwwwnnnnnnnnnnnnoooooooooooo mnie tu nie było ale ile fotek było do nadrobienia Ja to chyba Ci tego Maxa zawine bo ten jego kolorek i minki mnie rozwalaja :evil_lol: Gdzies wyczytałam że tyż marzy Ci się bulwek francuski :loveu: ja cięagle mam serce rozdarte między drugim staffikiem a bulwa :shake: Pozdrawiamy Witaj :multi: Mnie też dawno u Ciebie nie było :oops: Brakuje mi czasu ostatnio :shake: Maksia nie oddam :eviltong: Sam pójdzie, jak będziesz miała piłeczkę :evil_lol: ;) Bulwka mi się marzy od dawna :loveu: I jeszcze boston terrierek :loveu: Bonita mnie zaraziła :evil_lol: [quote name='evaxon']czesc mamcia:multi: jak chcesz cos chrumkajacego to ci Tigre moge podrzucic dla lepszego efekty chrumkajacego trza ja troszke podziebic:evil_lol: chrumka jak cale stado hahaha poza tym lubi błoto i odpadki :evil_lol: no świnka jak malowana hahhahaa Cześć córcia :multi: Chce Tigre :grins: podrzucaj :razz: [quote name='clockwork']jako iż na nic nie mam czasu... moje życie to wieczna pogoń to ino sie witam i całuje i zmykam Witaj zagoniona :loveu: :multi: [quote name='dealer']czesc dziewczyny z psem i suczka.....o szczurach zapomnialam:cool1: Cześć dziewczyno z psem :multi: Przypomnieć Ci o szczurkach :razz: :diabloti: [quote name='emdziolek']Cześc Paulinko, tyś z wa-wy??:razz: Cześć Emi :multi: Odebrałam wiadomość, odezwij się :razz: Dziś już padam na twarz, a jeszcze z psem muszę wyjść :roll: Poodwiedzam ulubione jutro :hand: Quote
e.v.a Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 paula_z napisał(a)::evil_lol: Cześć córcia :multi: Chce Tigre :grins: podrzucaj :razz: :loveu: Tigrusia juz dawno lula:loveu: taka grzeczna z niej dziewcynka:loveu: Quote
agbar Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 paula_z napisał(a): Cześć dziewczyno z psem :multi: Przypomnieć Ci o szczurkach :razz: :diabloti: jakbym mogla prosic to bardzo NIE:diabloti:bardzo bardzo NIE:diabloti: ale foty psa i suczki to i owszem by sie przydaly:loveu: Quote
Alicja Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 :grins:....czy mogę prosić o fotecki szczurków ...AXY i MAXA :evil_lol::evil_lol::evil_lol: WITANKO :multi::multi::multi::loveu::multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 chciałam pooglądać troche inwentarza... ale chyba Karola zaspała :razz::razz: buziaczki w strone wszystkich żywych istot ludzkich i nieludzkich z waszego blogasa :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 :hand: ......jeszcze Cię tu nie było :hmmmm: chciałam tylko powiedzieć że mam nową klawiaturkę :multi::multi::multi:i jest cichutka :evil_lol:i w nocy nie przeszkadza ;) Quote
Paula Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 [quote name='dealer']jakbym mogla prosic to bardzo NIE:diabloti:bardzo bardzo NIE:diabloti: ale foty psa i suczki to i owszem by sie przydaly:loveu: Nie mam nowych fot, mamy lenia zdjęciowego :cool1: ;) [quote name='Alicjarydzewska']WITANKO :multi::multi::loveu::multi::multi: Witanko Alu :loveu: :multi: [quote name='clockwork']chciałam pooglądać troche inwentarza... ale chyba Karola zaspała :razz::razz: buziaczki w strone wszystkich żywych istot ludzkich i nieludzkich z waszego blogasa :loveu::loveu::loveu: Dziś była fajna pogoda do zdjęć, ale zabrałam Karoli aparat, a jak wróciłam to było już szaro i ponuro :roll: Dziękować za buziaczki :calus: i odsyłać wzajemnie :loveu: [quote name='evaxon']:loveu:hejjjkaaaaaa Hej córka :multi: [quote name='Alicjarydzewska']:hand: ......jeszcze Cię tu nie było :hmmmm: chciałam tylko powiedzieć że mam nową klawiaturkę :multi::multi::multi:i jest cichutka :evil_lol:i w nocy nie przeszkadza ;) Byłam u Bandosia, a potem na piwku :lol: Quote
AśkaK Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Hej Paula, ja na sekundkę powiedzieć dobranoc!:lol::loveu:Kiedy robimy powtórkę z odwiedzin u słonika?:lol:;) Quote
Paula Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 AśkaK napisał(a):Hej Paula, ja na sekundkę powiedzieć dobranoc!:lol::loveu:Kiedy robimy powtórkę z odwiedzin u słonika?:lol:;) Hej Asia :loveu: :multi: Qrde, mam ciężki tydzień w pracy :roll: Ale może dam radę w poniedziałek, a w piątek raczej będę na pewno. Dobranoc :hand: Quote
AśkaK Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 No to będziemy się zdzwaniać!:loveu: Dobranoc!:bye:Buzi dla Maxia!:loveu: Quote
furciaczek Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Dziendoberek:loveu: przyszlam obejzec jakies fotaski a tu pustka:-( Quote
AśkaK Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Bo Paula ostatnio jest bardzo zajęta cykaniem fotek pewnemu słonikowi.:lol:;) Quote
Recommended Posts