Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AlKil napisał(a):
ostatkiem sił tu dotarłam... Bry wieczór, a może Eń dobry...:lol::lol::lol:

Witaj Ewo :multi: Doceniam Twe poświęcenie :lol: ;)

Dobranoc :hand:

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']:multi::multi::multi:Paula.....wygraj wreszcie ....bo mnie ta reklama wykończy :diabloti:

Miłego weekendziku życzę :loveu::loveu::loveu:

o masz.... ja mam wygrać, Paula ma wygrać....:roll:. :lol:
do jasnej anielki... to ino 10 mln PLZ.... we 2 nie możemy :diabloti:

dobra.... zresztą... wchodze w to.... ja potrzebyje z tego tylko :hmmmm: poczekaj.... wyższa matematyka.... licze :hmmmm:

:multi::multi: 2% :loveu::loveu: więcej mi do szczęścia nie potrza..... ino na mieszkanko- swoje własne osobiste....:cool1:

eeeeeeeeeee....:hmmmm: 98% dla Pałli to przesada.... to kolejne 3% na schron/hotelik duuuuuuuuuuuuuuuży dla psów :grins: a może i Pałla sie dorzuci z 5-cioma procentami :razz:

Pałla.. :razz::razz:

Posted

[quote name='clockwork']o masz.... ja mam wygrać, Paula ma wygrać....:roll:. :lol:
do jasnej anielki... to ino 10 mln PLZ.... we 2 nie możemy :diabloti:

dobra.... zresztą... wchodze w to.... ja potrzebyje z tego tylko :hmmmm: poczekaj.... wyższa matematyka.... licze :hmmmm:

:multi::multi: 2% :loveu::loveu: więcej mi do szczęścia nie potrza..... ino na mieszkanko- swoje własne osobiste....:cool1:

eeeeeeeeeee....:hmmmm: 98% dla Pałli to przesada.... to kolejne 3% na schron/hotelik duuuuuuuuuuuuuuuży dla psów :grins: a może i Pałla sie dorzuci z 5-cioma procentami :razz:

Pałla.. :razz::razz:

Nooo super układ .....:hmmmm: ale to jak już bedzie hotelik to ja poproszę o zatrudnienie ...to odłóżcie te pare % dla Mla :razz:..a i zwierzaczki będa się miały dobrze :loveu:

Posted

[quote name='Alicja']Nooo super układ .....:hmmmm: ale to jak już bedzie hotelik to ja poproszę o zatrudnienie ...to odłóżcie te pare % dla Mla :razz:..a i zwierzaczki będa się miały dobrze :loveu:

o masz.... z moich procentów nie ma co odłożyć... chociaż :hmmmm: na jakiś % :popcorn: może zostanie :roll:
ja ciem zatrudniem :loveu: bedziemy cuzamen do qpy miziać psiaki i oddawać do najlepszych domków na świecie :multi::multi:

Posted

[quote name='clockwork']o masz.... z moich procentów nie ma co odłożyć... chociaż :hmmmm: na jakiś % :popcorn: może zostanie :roll:
ja ciem zatrudniem :loveu: bedziemy cuzamen do qpy miziać psiaki i oddawać do najlepszych domków na świecie :multi::multi:

na ten % to musi starczyć bo parapetówa Cię czeka ;)...a do Hoteliku to Paula się dorzuci :grins: napewno nie odmówi:razz:...

Cieszkam :multi::loveu:ze mam robotę u Cia...z psiaczkami :loveu:

A tak serio serio ...ale byłoby pieknie:loveu::loveu::loveu: jakby spełnić takie marzenia

Posted

[quote name='Alicja']na ten % to musi starczyć bo parapetówa Cię czeka ;)...a do Hoteliku to Paula się dorzuci :grins: napewno nie odmówi:razz:...

Cieszkam :multi::loveu:ze mam robotę u Cia...z psiaczkami :loveu:

A tak serio serio ...ale byłoby pieknie:loveu::loveu::loveu: jakby spełnić takie marzenia

jaka zaś parapetowa :crazyeye::crazyeye: parapetówy to jak sie wprowadzasz do chaty... a nie z krwawicy remontujesz najtańszym kosztem :placz:

masz u mnie robote.... na umowe zlecenie :hmmmm: 200 zł na łape??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:

a tak serio serio.... to by było zbyt proste i zbyt piękne... puścić se bąka TFU! totka i wygrać :shake:

Posted

[quote name='clockwork']jaka zaś parapetowa :crazyeye::crazyeye: parapetówy to jak sie wprowadzasz do chaty... a nie z krwawicy remontujesz najtańszym kosztem :placz:

masz u mnie robote.... na umowe zlecenie :hmmmm: 200 zł na łape??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:

a tak serio serio.... to by było zbyt proste i zbyt piękne... puścić se bąka TFU! totka i wygrać :shake:
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:ale ja nie o parapetówe po remoncie:evil_lol: ...ja o tej z nowej chaty jak kupisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
jakie 200 zl ...chyba ze na dzień :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='evaxon']ten tego ktos tu cos o kasie mowil??:cool3::loveu::diabloti:

doberek mamo:loveu:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no tak jak mowa o kasie to zaraz Effunia się znajdzie ;):evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']Wpadlam sie przywitac:loveu:
Witaj Gosiu :multi: Zaraz lecę poczytać, co tam u Was.

[quote name='Alicja']:multi:Paula.....wygraj wreszcie ....bo mnie ta reklama wykończy

Miłego weekendziku życzę :loveu:

Doopa blada :placz: Nie puściłam, zapomniałam :shake:

Dzięki Alu, wzajemnie :loveu:

[quote name='clockwork']o masz.... ja mam wygrać, Paula ma wygrać....:roll:. do jasnej anielki... to ino 10 mln PLZ.... we 2 nie możemy :diabloti:

dobra.... zresztą... wchodze w to.... ja potrzebyje z tego tylko :hmmmm: poczekaj.... wyższa matematyka.... licze
:multi: 2% :loveu: więcej mi do szczęścia nie potrza..... ino na mieszkanko- swoje własne osobiste....

eeeeeeeeeee....:hmmmm: 98% dla Pałli to przesada.... to kolejne 3% na schron/hotelik duuuuuuuuuuuuuuuży dla psów :grins: a może i Pałla sie dorzuci z 5-cioma procentami
Pałla.. :razz:

:evil_lol:

Dałabym 10% :grins: :evil_lol: ale doopa blada :angryy: Ktoś se wygrał 10 baniek i się nie podzieli :placz:

Się rozmarzyły dziołchy :evil_lol: ;)

[quote name='evaxon']ten tego ktos tu cos o kasie mowil??:diabloti:

doberek mamo:loveu:
Przesłyszało Ci się :diabloti:

Bry córko :loveu:

[quote name='Alicja']:evil_lol:no tak jak mowa o kasie to zaraz Effunia się znajdzie ;):evil_lol:
Po kim to takie pazerne :niewiem:

Posted

[quote name='Alicja']:multi::multi::multi:Witanko z raniolka bardzo wczesnego niedzielnego :loveu:

:placz:nie umie zobaczyć filmiku

Witanko z wieczorka :multi:

Spróbuj jeszcze raz, bo warto :razz:

[quote name='bonita']Byłam i filmik scurzej mamy widziałam :evil_lol:
Jeden scurek to niuchał nawet aparacik :grin::loveu:

Witajcie wesoła pitowo-scurkowa rodzinko :multi:
:evil_lol:

Witaj boksiowa mamo :multi:

[quote name='jonQuilla']Nie pokazuj takich filmików bo strasznie zazdroszczę :evil_lol:
Axa to prawdziwa szczurza mama :loveu::loveu:

Witam :multi:

:eviltong: :evil_lol: ;)

Witanko :multi:

[quote name='evaxon']doberek:multi:
oć mamo zobaczyc jaka twoja wnuczna dostala obroze na urodzinki:loveu:
Bry córcia :multi: Zaraz przyjdę :lol:

Wrzucę kilka Maksiów z wczoraj, kiepawe jakościowo, ale najważniejsze, że są ;)