Paula Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 AlKil napisał(a):ostatkiem sił tu dotarłam... Bry wieczór, a może Eń dobry...:lol::lol::lol: Witaj Ewo :multi: Doceniam Twe poświęcenie :lol: ;) Dobranoc :hand: Quote
AlKil Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Dobranoc! Zostawiam Cię samą na straży dogo...:sleep2: Quote
Alicja Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 :multi::multi::multi:Paula.....wygraj wreszcie ....bo mnie ta reklama wykończy :diabloti: Miłego weekendziku życzę :loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:Paula.....wygraj wreszcie ....bo mnie ta reklama wykończy :diabloti: Miłego weekendziku życzę :loveu::loveu::loveu: o masz.... ja mam wygrać, Paula ma wygrać....:roll:. :lol: do jasnej anielki... to ino 10 mln PLZ.... we 2 nie możemy :diabloti: dobra.... zresztą... wchodze w to.... ja potrzebyje z tego tylko :hmmmm: poczekaj.... wyższa matematyka.... licze :hmmmm: :multi::multi: 2% :loveu::loveu: więcej mi do szczęścia nie potrza..... ino na mieszkanko- swoje własne osobiste....:cool1: eeeeeeeeeee....:hmmmm: 98% dla Pałli to przesada.... to kolejne 3% na schron/hotelik duuuuuuuuuuuuuuuży dla psów :grins: a może i Pałla sie dorzuci z 5-cioma procentami :razz: Pałla.. :razz::razz: Quote
Alicja Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='clockwork']o masz.... ja mam wygrać, Paula ma wygrać....:roll:. :lol: do jasnej anielki... to ino 10 mln PLZ.... we 2 nie możemy :diabloti: dobra.... zresztą... wchodze w to.... ja potrzebyje z tego tylko :hmmmm: poczekaj.... wyższa matematyka.... licze :hmmmm: :multi::multi: 2% :loveu::loveu: więcej mi do szczęścia nie potrza..... ino na mieszkanko- swoje własne osobiste....:cool1: eeeeeeeeeee....:hmmmm: 98% dla Pałli to przesada.... to kolejne 3% na schron/hotelik duuuuuuuuuuuuuuuży dla psów :grins: a może i Pałla sie dorzuci z 5-cioma procentami :razz: Pałla.. :razz::razz: Nooo super układ .....:hmmmm: ale to jak już bedzie hotelik to ja poproszę o zatrudnienie ...to odłóżcie te pare % dla Mla :razz:..a i zwierzaczki będa się miały dobrze :loveu: Quote
clockwork Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='Alicja']Nooo super układ .....:hmmmm: ale to jak już bedzie hotelik to ja poproszę o zatrudnienie ...to odłóżcie te pare % dla Mla :razz:..a i zwierzaczki będa się miały dobrze :loveu: o masz.... z moich procentów nie ma co odłożyć... chociaż :hmmmm: na jakiś % :popcorn: może zostanie :roll: ja ciem zatrudniem :loveu: bedziemy cuzamen do qpy miziać psiaki i oddawać do najlepszych domków na świecie :multi::multi: Quote
Alicja Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='clockwork']o masz.... z moich procentów nie ma co odłożyć... chociaż :hmmmm: na jakiś % :popcorn: może zostanie :roll: ja ciem zatrudniem :loveu: bedziemy cuzamen do qpy miziać psiaki i oddawać do najlepszych domków na świecie :multi::multi: na ten % to musi starczyć bo parapetówa Cię czeka ;)...a do Hoteliku to Paula się dorzuci :grins: napewno nie odmówi:razz:... Cieszkam :multi::loveu:ze mam robotę u Cia...z psiaczkami :loveu: A tak serio serio ...ale byłoby pieknie:loveu::loveu::loveu: jakby spełnić takie marzenia Quote
clockwork Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='Alicja']na ten % to musi starczyć bo parapetówa Cię czeka ;)...a do Hoteliku to Paula się dorzuci :grins: napewno nie odmówi:razz:... Cieszkam :multi::loveu:ze mam robotę u Cia...z psiaczkami :loveu: A tak serio serio ...ale byłoby pieknie:loveu::loveu::loveu: jakby spełnić takie marzenia jaka zaś parapetowa :crazyeye::crazyeye: parapetówy to jak sie wprowadzasz do chaty... a nie z krwawicy remontujesz najtańszym kosztem :placz: masz u mnie robote.... na umowe zlecenie :hmmmm: 200 zł na łape??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: a tak serio serio.... to by było zbyt proste i zbyt piękne... puścić se bąka TFU! totka i wygrać :shake: Quote
Alicja Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='clockwork']jaka zaś parapetowa :crazyeye::crazyeye: parapetówy to jak sie wprowadzasz do chaty... a nie z krwawicy remontujesz najtańszym kosztem :placz: masz u mnie robote.... na umowe zlecenie :hmmmm: 200 zł na łape??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: a tak serio serio.... to by było zbyt proste i zbyt piękne... puścić se bąka TFU! totka i wygrać :shake::crazyeye::crazyeye::crazyeye:ale ja nie o parapetówe po remoncie:evil_lol: ...ja o tej z nowej chaty jak kupisz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jakie 200 zl ...chyba ze na dzień :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
e.v.a Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 ten tego ktos tu cos o kasie mowil??:cool3::loveu::diabloti: doberek mamo:loveu: Quote
Alicja Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='evaxon']ten tego ktos tu cos o kasie mowil??:cool3::loveu::diabloti: doberek mamo:loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no tak jak mowa o kasie to zaraz Effunia się znajdzie ;):evil_lol: Quote
Paula Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 [quote name='furciaczek']Wpadlam sie przywitac:loveu: Witaj Gosiu :multi: Zaraz lecę poczytać, co tam u Was. [quote name='Alicja']:multi:Paula.....wygraj wreszcie ....bo mnie ta reklama wykończy Miłego weekendziku życzę :loveu: Doopa blada :placz: Nie puściłam, zapomniałam :shake: Dzięki Alu, wzajemnie :loveu: [quote name='clockwork']o masz.... ja mam wygrać, Paula ma wygrać....:roll:. do jasnej anielki... to ino 10 mln PLZ.... we 2 nie możemy :diabloti: dobra.... zresztą... wchodze w to.... ja potrzebyje z tego tylko :hmmmm: poczekaj.... wyższa matematyka.... licze :multi: 2% :loveu: więcej mi do szczęścia nie potrza..... ino na mieszkanko- swoje własne osobiste.... eeeeeeeeeee....:hmmmm: 98% dla Pałli to przesada.... to kolejne 3% na schron/hotelik duuuuuuuuuuuuuuuży dla psów :grins: a może i Pałla sie dorzuci z 5-cioma procentami Pałla.. :razz: :evil_lol: Dałabym 10% :grins: :evil_lol: ale doopa blada :angryy: Ktoś se wygrał 10 baniek i się nie podzieli :placz: Się rozmarzyły dziołchy :evil_lol: ;) [quote name='evaxon']ten tego ktos tu cos o kasie mowil??:diabloti: doberek mamo:loveu: Przesłyszało Ci się :diabloti: Bry córko :loveu: [quote name='Alicja']:evil_lol:no tak jak mowa o kasie to zaraz Effunia się znajdzie ;):evil_lol: Po kim to takie pazerne :niewiem: Quote
Alicja Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 :multi::multi::multi:Witanko z raniolka bardzo wczesnego niedzielnego :loveu: :placz:nie umie zobaczyć filmiku Quote
bonita Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Byłam i filmik scurzej mamy widziałam :evil_lol: Jeden scurek to niuchał nawet aparacik :grin::loveu: Witajcie wesoła pitowo-scurkowa rodzinko :multi: Quote
jonQuilla Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Nie pokazuj takich filmików bo strasznie zazdroszczę :evil_lol: Axa to prawdziwa szczurza mama :loveu::loveu: Witam :multi: Quote
e.v.a Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 doberek:multi: oć mamo zobaczyc jaka twoja wnuczna dostala obroze na urodzinki:loveu: Quote
Paula Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:Witanko z raniolka bardzo wczesnego niedzielnego :loveu: :placz:nie umie zobaczyć filmiku Witanko z wieczorka :multi: Spróbuj jeszcze raz, bo warto :razz: [quote name='bonita']Byłam i filmik scurzej mamy widziałam :evil_lol: Jeden scurek to niuchał nawet aparacik :grin::loveu: Witajcie wesoła pitowo-scurkowa rodzinko :multi: :evil_lol: Witaj boksiowa mamo :multi: [quote name='jonQuilla']Nie pokazuj takich filmików bo strasznie zazdroszczę :evil_lol: Axa to prawdziwa szczurza mama :loveu::loveu: Witam :multi: :eviltong: :evil_lol: ;) Witanko :multi: [quote name='evaxon']doberek:multi: oć mamo zobaczyc jaka twoja wnuczna dostala obroze na urodzinki:loveu: Bry córcia :multi: Zaraz przyjdę :lol: Wrzucę kilka Maksiów z wczoraj, kiepawe jakościowo, ale najważniejsze, że są ;) Quote
Alicja Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2007/img004.jpg latający Maxiulek :loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2007/img012.jpg moj ci on :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
AśkaK Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Hahaha, boskie fotki:loveu:, normalnie nie wiem który portrecik komentować:lol:, czy ten: http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2007/img002.jpg ...czy może ten!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2007/img006.jpg Pokazałam Maxia TZtowi, bardzo się podobie!:loveu::lol: Quote
Recommended Posts