Paula Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 furciaczek napisał(a):hehe no ja blondynka jestem to moge miec nadzieje:evil_lol: mam nadzieje ze sniegu nie bedzie przez najblizsze dwa tygodnie:roll: :evil_lol: Nie przepadam za śniegiem i zimą :roll: Oby nie było :cool1: Jeszcze raz życzę Ci powodzenia, załatwienia wszystkiego, i powrócenia do nas z uśmiechem na ustach i futrami u boku :loveu: :kciuki: Dobranoc :hand: Quote
Alicja Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Paula ....co to za godzina :crazyeye: WITANKO weekendowe :multi::multi::multi: Quote
jonQuilla Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Cześć Paulinko :multi::multi: Głaski dla psiaczków i szczurków :) :loveu::loveu: Quote
AśkaK Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Cześć nocny marku!:lol: 4 rano, oj ładnie zabalowałaś!:evil_lol: Quote
dreamer Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Zapraszam do licytacji na bazarki dla zwierzyńca przebywajacego u Neris (psie artykuły) oraz dla 30-letniej kobyły Babinki (różne figurki) Quote
Paula Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 [quote name='Alicja']WITANKO weekendowe :multi::multi::multi: Witanko prawie poweekendowe :multi: [quote name='jonQuilla']Cześć Paulinko :multi::multi: Głaski dla psiaczków i szczurków :) :loveu::loveu: Cześć Żonkilko :multi: Głaski wzajemne :loveu: [quote name='evaxon']doberek:multi::multi::multi: Bry córcia :multi: [quote name='AśkaK']Cześć nocny marku!:lol: 4 rano, oj ładnie zabalowałaś!:evil_lol: Cześć Aśka :multi: Wczoraj bardziej zabalowałam :evil_lol: a dziś zdychałam pół dnia :roll: [quote name='dreamer']Zapraszam do licytacji na bazarki dla zwierzyńca przebywajacego u Neris (psie artykuły) oraz dla 30-letniej kobyły Babinki (różne figurki) Dzięwczyny, podbijajcie czasem Karoli bazarki :modla: [quote name='evaxon']mamoooo gdzies tyyy??? Tutaj :grins: Quote
Alicja Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 :multi:jasne ze będziemy podbijać ...bo na zakupy to ja narazie....:oops::oops: Quote
Paula Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 [quote name='Alicja']:multi:jasne ze będziemy podbijać ...bo na zakupy to ja narazie....:oops::oops: Dzięki Aluś :loveu: Quote
e.v.a Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 juz myslalam ze ucieklas i zostawilas mnie sama na postwe losu:placz::placz::placz::placz::loveu::diabloti::evil_lol: Quote
Paula Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 evaxon napisał(a):juz myslalam ze ucieklas i zostawilas mnie sama na postwe losu:placz::placz::placz::placz::loveu::diabloti::evil_lol: Za bardzo się rozmarzyłaś :eviltong: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Paula_ napisał(a):Za bardzo się rozmarzyłaś :eviltong: :evil_lol: haha... tez prawda:evil_lol: mamo a dlaczemu juz nie jestes Paula Z jak Zorro :-( Quote
Paula Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 evaxon napisał(a):mamo a dlaczemu juz nie jestes Paula Z jak Zorro :-( :diabloti: Bez z mi bardziej pasi :lol: Ale nadal jestem tą samą mamcią :bigok: Nic się nie zmieniło, kieszonkowego też nie będzie :eviltong: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Paula_ napisał(a)::diabloti: Bez z mi bardziej pasi :lol: Ale nadal jestem tą samą mamcią :bigok: Nic się nie zmieniło, kieszonkowego też nie będzie :eviltong: :evil_lol: beznadzieja:watpliwy: Quote
malawaszka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 aaa no następna zmieniła tożsamość :placz: niedługo już kompletnie się nie będę mogła połapać hu is hu :evil_lol: Quote
Medorowa Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Cze przyszłam sie witnąć po serialu;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 [quote name='evaxon']beznadzieja:watpliwy: :eviltong: Do roboty :evil_lol: [quote name='malawaszka']aaa no następna zmieniła tożsamość :placz: niedługo już kompletnie się nie będę mogła połapać hu is hu :evil_lol: Nie świruj :diabloti: ;) u mnie to tylko jedna literka :p [quote name='Medorowa']Cze przyszłam sie witnąć po serialu;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: :D Cześć Madzia :multi: Plis, podbijajcie bazarki z mojego podpisu :modla: I zagłosujcie na krakvecie na Fundację Ast :modla: Liczy się tylko głos zarejestrowanego użytkownika. Dobranoc :hand: Quote
malawaszka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 qrde szkoda, że dopiero teraz te bazarki bo niedawno kupowałam miski dla Pepy :roll: a na krakvecie głosowałam - dzięki Twoim przypominkom :multi: Quote
jonQuilla Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Cześć :multi::multi::multi: Co tam słychować? :) Przesyłam troszkę słoneczka, które obecnie już się schowało ciut ale zgarnęłam troszkę do kieszeni i rozdaję tu i tam ;) :evil_lol: Buziaki :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Witanko ......:multi::multi::multi: bazarki podbite :p Quote
Paula Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='malawaszka']a na krakvecie głosowałam - dzięki Twoim przypominkom :multi: :multi: [quote name='jonQuilla']Cześć :multi::multi::multi: Co tam słychować? :) Przesyłam troszkę słoneczka, które obecnie już się schowało ciut ale zgarnęłam troszkę do kieszeni i rozdaję tu i tam ;) :evil_lol: Buziaki :loveu::loveu: Cześć :multi: Nic ciekawego :roll: Praca, dom, pies :cool1: A, ZimZumka miała dziś czyszczony ropień na brzuszku, bidulka :-( Słonko do nas nie dotarło :placz: Dzięki i wzajemne :loveu: [quote name='Alicja']Witanko ......:multi::multi::multi: bazarki podbite :p Witanko :multi: Dziękować :loveu: [quote name='evaxon']czesc mamo Cześć córko :loveu: Quote
e.v.a Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Paula_ napisał(a): Cześć córko :loveu: od dzis jestem obojetna Quote
Paula Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 evaxon napisał(a):od dzis jestem obojetna No właśnie widzę :roll: co Cię ugryzło? :diabloti: ;) Quote
Recommended Posts