e.v.a Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Paula_ napisał(a):No właśnie widzę :roll: co Cię ugryzło? :diabloti: ;) bo wsyscy w pseckolu dostaja kiesonkowe a ja nie:placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Paula Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='evaxon']bo wsyscy w pseckolu dostaja kiesonkowe a ja nie:placz::placz::placz::placz::placz: Masz i się ... ciesz :diabloti: ;) Quote
e.v.a Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='Paula_'] Masz i się ... ciesz :diabloti: ;) :mdleje: o w morde ... :crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 evaxon napisał(a)::mdleje: o w morde ... :crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ja nie wiem, po kim Ty taka materialistka :shake: :diabloti: ;) Quote
e.v.a Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Paula_ napisał(a):Ja nie wiem, po kim Ty taka materialistka :shake: :diabloti: ;) zaraz materialistka:roll: to nie ladnie brzmi :evil_lol: Tz mowi na mnie złotówa hahahah Quote
Paula Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 evaxon napisał(a):zaraz materialistka:roll: to nie ladnie brzmi :evil_lol: Tz mowi na mnie złotówa hahahah :evil_lol: Biedny zięciunio :glaszcze: :diabloti: Quote
e.v.a Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Paula_ napisał(a)::evil_lol: Biedny zięciunio :glaszcze: :diabloti: :siara: eee tam :evil_lol: Quote
Paula Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 evaxon napisał(a)::siara: eee tam :evil_lol: :evil_lol: Wiedziały gały, co brały :eviltong: :diabloti: Quote
e.v.a Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Paula_ napisał(a)::evil_lol: Wiedziały gały, co brały :eviltong: :diabloti: zawsze mu to powtarzam:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 evaxon napisał(a):zawsze mu to powtarzam:loveu::loveu::loveu::loveu: Moja krew :diabloti: Dobranoc :hand: Quote
e.v.a Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Paula_ napisał(a):Moja krew :diabloti: Dobranoc :hand: dogobranoc:loveu: ić spac zebys miala sily zarabiac na kieszonkowe:loveu::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 :hand: bereczek ....ja już po zakupkach , piję kaff i zaraz psacerek :grins: Pozdroweczka i witanko :loveu: Quote
emdziolek Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Buuuuu ziaki !! I miłego dzionka!!:multi: Quote
basia2202 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 witanko poranne :multi: całusy od Zuzki:loveu: Quote
e.v.a Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 hejka mamusiu:loveu: ciocia Ala byla na zakupkach pewnie kupila cos swoim pociecha:loveu: a ty mi co kupiles??:evil_lol: Quote
BeaC Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='Paula_'].. Padam na twarz, oczka mi się kleją, uciekam do wyrka :roll: Dziś Was nie przelecę :shake: Jutro po pracy jadę pożegnać się z Bandosiem :loveu: Jak się ogarnę, planuję wszystkich poodwiedzać, mam nadziejkę, że się uda :cool1: Dobranoc :hand: :loveu: przeleć....................:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Paula Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 [quote name='evaxon']dogobranoc:loveu: ić spac zebys miala sily zarabiac na kieszonkowe:loveu::evil_lol: :-o Dopiero co dostałaś :mad: do urodzin musi Ci wystarczyć :eviltong: [quote name='Alicja']:hand: bereczek ....ja już po zakupkach , piję kaff i zaraz psacerek :grins: Pozdroweczka i witanko :loveu: Terminator :evil_lol: ;) Dzięki, witaj Alu :loveu: [quote name='emdziolek']Buuuuu ziaki !! I miłego dzionka!!:multi: Cześć Emi :multi: Nie był zbyt miły :roll: [quote name='basia2202']witanko poranne :multi: całusy od Zuzki:loveu: Witanko wieczorne :multi: Dziękujemy i wzajemnie od Maksia :loveu: [quote name='evaxon']hejka mamusiu:loveu: ciocia Ala byla na zakupkach pewnie kupila cos swoim pociecha a ty mi co kupiles??:evil_lol: Hej pazerna córko :loveu: Nie byłam na zakupach :eviltong: [quote name='BeaC']przeleć....................:diabloti: Przeleciałam :grins: Ja dziś miałam pecha, a może szczęście :hmmmm: Jechałam tramwajem, który wjechał w doope drugiemu tramwajowi :shake: Na szczęście byłam w drugim wagonie i mam tylko siniaka na kolanku. A przed chwilą na spacerku Maksiu wlazł w goowno :angryy: Szczęście to czy pech :evil_lol: ;) Quote
e.v.a Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 błeheheehe no to gowniany spacer był:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 hmmmmmmm trudne pytaanie :):):) Chyba musisz zapytac maksia jak sie z tym czuje :D:D:D A tak na serio to co tam slychowac u was robaczki ;) ::):):):) Quote
Paula Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 [quote name='evaxon']błeheheehe no to gowniany spacer był:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: Dobrze, że na sam koniec spacerku wlazł :roll: bo bawił się ze znajomą mastifką i głupio by mi było, gdyby ją obgoownił :oops: :evil_lol: [quote name='basiulka22tychy']hmmmmmmm trudne pytaanie :):):) Chyba musisz zapytac maksia jak sie z tym czuje :D:D:D A tak na serio to co tam slychowac u was robaczki ;) ::):):):) Cześć Basiulka :multi: Maksiu nie poczuł :evil_lol: zauważył dopiero, jak mu sie liść przyczepił :roll: A u nas bez zmian, powoli i do przodu :lol: Quote
e.v.a Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Paula_ napisał(a)::evil_lol: Dobrze, że na sam koniec spacerku wlazł :roll: bo bawił się ze znajomą mastifką i głupio by mi było, gdyby ją obgoownił :oops: :evil_lol: buahahah nooo moglo by byc to z lekka krepujace:grin: Quote
Alicja Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 ;)Paula to goowno na szczęście ;)......dobrze ze nic Ci sie nie stalo :razz: Quote
Paula Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 [quote name='Alicja'];)Paula to goowno na szczęście ;)......dobrze ze nic Ci sie nie stalo :razz: :loveu: Mam nadzieję, bo puściłam totka rano :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='Paula_']:loveu: Mam nadzieję, bo puściłam totka rano :evil_lol: ;)...to trzymam :kciuki: Quote
AśkaK Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Cześć Paolka i Maxiu!:loveu: Paula_ napisał(a): Ja dziś miałam pecha, a może szczęście :hmmmm: Jechałam tramwajem, który wjechał w doope drugiemu tramwajowi :shake: Na szczęście byłam w drugim wagonie i mam tylko siniaka na kolanku. A przed chwilą na spacerku Maksiu wlazł w goowno :angryy: Szczęście to czy pech :evil_lol: ;) O mamo:crazyeye:, czy to był ten tramwaj który w tv pokazywali? Ale Maxiu chyba pecha odwrócił, goowienko to zawsze na szczęście!:evil_lol: Quote
Recommended Posts