furciaczek Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 wiem:loveu: zagladam codziennie do bandoska i podziwiam:loveu: Quote
Paula Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 furciaczek napisał(a):Dziendoberek:loveu: przyszlam obejzec jakies fotaski a tu pustka:-( Hej Gosiu :multi: Nie mam kiedy porobić :shake: a ich przerabianie to pochłaniacz czasu :roll: AśkaK napisał(a):Bo Paula ostatnio jest bardzo zajęta cykaniem fotek pewnemu słonikowi.:lol:;) :evil_lol: Zmniejszałam je godzinę :mdleje: Zrobiłam ponad 100 fot, z czego z 50 jako takich wyszło ;) Quote
Alicja Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Witanko niedzielne....:multi::loveu::multi: buziaczki dla Karoli , Ani i Ciebie :loveu: mizianko dla Szczurzej armii;) , Maxia i Axi:loveu: Quote
jonQuilla Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Cześć Paulinko :multi::multi: mogę znów Ci postękać? ;) :evil_lol: kiedy będą zdjęcia? :loveu::loveu::loveu: Pozdrowienia :) Quote
e.v.a Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 dziendobry mamusiu :) czas nakieszonkowe:loveu::evil_lol: Quote
Paula Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Witanko niedzielne....:multi::loveu::multi: buziaczki dla Karoli , Ani i Ciebie :loveu: mizianko dla Szczurzej armii;) , Maxia i Axi:loveu: Witaj Alu :multi: Dziękować :loveu: wzajemne buziaczki dla Ciebie i mizianko dla chłopaków :evil_lol: [quote name='jonQuilla']Cześć Paulinko :multi::multi: mogę znów Ci postękać? ;) :evil_lol: kiedy będą zdjęcia? :loveu::loveu::loveu: Pozdrowienia :) Cześć Żonkila :multi: Nie możesz :eviltong: Nie wiem, kiedy :niewiem: lenia mam :oops: Podrówka :lol: [quote name='evaxon']dziendobry mamusiu :) czas nakieszonkowe:loveu::evil_lol: Cześć córcia :multi: :siara: Wqurza mnie lotto i dogo mi muli :angryy: Quote
e.v.a Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 paula_z napisał(a): Cześć córcia :multi: :siara: Wqurza mnie lotto i dogo mi muli :angryy: :diabloti: lotto ci przypomina o kieszonkowym:diabloti: Quote
Paula Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 evaxon napisał(a)::diabloti: lotto ci przypomina o kieszonkowym:diabloti: :eviltong: Jak wygram, to dostaniesz kieszonkowe :diabloti: Quote
e.v.a Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 paula_z napisał(a)::eviltong: Jak wygram, to dostaniesz kieszonkowe :diabloti: pffffff:cool1: no wiesz co mamo.... Quote
malawaszka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 no i gdzie te 50 fotek :razz::razz::razz: Quote
Paula Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 evaxon napisał(a):pffffff:cool1: no wiesz co mamo.... :eviltong: malawaszka napisał(a):no i gdzie te 50 fotek :razz::razz::razz: U Bandiego :lol: Quote
Alicja Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 :multi:Paula ...dla Was:loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Haha :D Ile scurków :multi: Alu, dzięki :loveu: Quote
furciaczek Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Mi przez lotto dogo sie wiesza:angryy: fajne scurki:evil_lol: Quote
Paula Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 furciaczek napisał(a):Mi przez lotto dogo sie wiesza:angryy: fajne scurki:evil_lol: Mi od kilku dni dogo zamula i gg szwankuje :roll: Spadam do wyrka, bo o 8 rano pobudka :mdleje: Dobranoc :hand: Quote
Alicja Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [quote name='paula_z']Haha :D Ile scurków :multi: Alu, dzięki :loveu: :loveu::loveu::loveu:myślałam wlasnie o WAS :p Witanko Dziewczyny :multi::multi::multi: i przytulajskie piesy :loveu::loveu::loveu:i zwariowane szczuraski :loveu: Quote
agbar Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:hand: Quote
Pysia Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Witaj Paula :multi: U mnie jeże, tu szczurki :crazyeye: Co się na tym dogo wyprawia :shake::crazyeye::evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 czesc mamo:multi: czesc 50 fotek:multi::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Witam :multi::multi: i tutaj widzę moje pluszaki kochane :loveu::loveu::loveu: ostatnio jak byłam w Ikei to nie chciałam odejść od kosza z tymi szczurami :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Melduje się wieczornie :multi::multi::multi: Quote
Paula Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:myślałam wlasnie o WAS :p Witanko Dziewczyny :multi: i przytulajskie piesy :loveu:i zwariowane szczuraski :loveu: :loveu: Witaj Aluś :multi: :loveu: [quote name='dealer']juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:hand: Hejka :p [quote name='Pysia']Witaj Paula :multi: U mnie jeże, tu szczurki :crazyeye: Co się na tym dogo wyprawia :crazyeye::evil_lol: Cześć Pysiu :multi: Gryzoniowo się robi ;) [quote name='evaxon']czesc mamo:multi: czesc 50 fotek:multi::evil_lol: Cześć córko :multi: :stupid: :diabloti: [quote name='jonQuilla']Witam :multi: i tutaj widzę moje pluszaki kochane :loveu: ostatnio jak byłam w Ikei to nie chciałam odejść od kosza z tymi szczurami :evil_lol: Witanko :multi: Maksiu zeżarł wczoraj na wieczornym spacerze jakąś kość i ma sraczkę :angryy: Latam z nim mniej więcej co godzinę :shake: Niedługo znowu idziemy, ciekawę czy pośpię w nocy :roll: Quote
Recommended Posts