e.v.a Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='Paula_']:shake: Nie pamiętam, może pijana byłam :hmmmm: Bo na trzeźwo nie zrobiłabym Twojej kopii :eviltong: :evil_lol: ;) No widzę właśnie :roll: to chyba nie byl komplement:roll::roll::roll::diabloti::evil_lol: :loveu:podobuje ci sie? Quote
Paula Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 [quote name='evaxon']to chyba nie byl komplement:roll::roll::roll::diabloti::evil_lol: :loveu:podobuje ci sie? :eviltong: :diabloti: Zgadnij :razz: Quote
e.v.a Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='Paula_']:eviltong: :diabloti: Zgadnij :razz: podobuje:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
AśkaK Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Paula_ napisał(a)::shake: Nie pamiętam, może pijana byłam :hmmmm: Bo na trzeźwo nie zrobiłabym Twojej kopii :eviltong: :evil_lol: ;) :evil_lol::lol:Wariatuchny!:lol: Paula, cio robisz jak masz stresa..?:oops: Bo ja mam stresa.:roll: Quote
e.v.a Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='AśkaK'] Paula, cio robisz jak masz stresa..?:oops: Bo ja mam stresa.:roll: :grin: siedzi na kibelku :scared: Quote
AśkaK Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 :evil_lol: Co ty, próbowałam, nie pomaga!:evil_lol::lol:;) Quote
Paula Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='evaxon']podobuje:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :mdleje: [quote name='AśkaK']Paula, cio robisz jak masz stresa..?:oops: Bo ja mam stresa.:roll: Żrę :roll: Jaram i żrę :shake: Czemu masz stresa? Quote
AśkaK Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Już wiesz czemu, już na wontku bylaś!:evil_lol::roll::lol: Z tym żarciem to dobry pomysł!:lol: Palić nie mogę :placz:, jak wyzdrowiem to zapalim!:lol: Pauka ale co ty robisz o 3-ej w nocy z czwartku na piątek?:-o:lol: Quote
Paula Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 AśkaK napisał(a):1. Z tym żarciem to dobry pomysł!:lol: 2. Palić nie mogę :placz:, jak wyzdrowiem to zapalim!:lol: 3. Pauka ale co ty robisz o 3-ej w nocy z czwartku na piątek?:-o:lol: 1. Dla Ciebie, chudzinko, nawet wskazany :evil_lol: ;) 2. Przy piwku :razz: 3. Nie mogłam usnąć :roll: Jutro se chyba wolne wezmę :p albo pojadę później i trochę dłużej zostanę :cool1: Quote
AśkaK Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Jak pójdem do pracy, to chcem takom prace jak ty mosz!:lol: Że jak se postanowię że nie idę, to nie pójdę!:evil_lol::multi: A możesz tak codziennie..?:cool3::evil_lol:;) Ja to bym codziennie tak chciała. Paula_ napisał(a):2. Przy piwku :razz: Oł jeee!!!:ylsuper::lol: Quote
Paula Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 AśkaK napisał(a):Jak pójdem do pracy, to chcem takom prace jak ty mosz!:lol: Że jak se postanowię że nie idę, to nie pójdę!:evil_lol::multi: A możesz tak codziennie..?:cool3::evil_lol:;) Ja to bym codziennie tak chciała. Haha :D Ja też bym tak chciała :roll: Tak pracowałam przez 10 lat :p Mogłam nie pracować tydzień, byle robota była wykonana na czas. Od roku pracuję "normalnie" i nie ma tak dobrze :roll: Ale nie narzekam, szefcia mam fajnego, jak potrzebuję, to mogę wziąć wolne, byle nie za często :cool1: Quote
AśkaK Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 O, ooo, a możesz mi dać namiary na tą poprzednią robotę?! Skoro inaczej się nie da, to chociaż tak!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Karaluchy pod poduchy!:loveu: Quote
Paula Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 AśkaK napisał(a):O, ooo, a możesz mi dać namiary na tą poprzednią robotę?! Skoro inaczej się nie da, to chociaż tak!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Karaluchy pod poduchy!:loveu: Tam już nie ma wakatu, chyba, że charytatywnie :evil_lol: ;) Dobranoc, pchły na noc :loveu: Quote
emdziolek Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Doberek Paula!:loveu: Co ty tu robiłaś o 4 rano?:crazyeye: Ożesz w morde! Ja jade do ełku, wracam za dwa dni:loveu: Tak tak ja tez będe tęsknić:razz: Quote
BeaC Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 .....................przyszłam chcialam, cobyś może mnie adoptowała ale jak Ty dajesz fałszywe piniondze to już nie chcę:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
jonQuilla Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 lalala Panieneczki :evil_lol: Witam :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 :calus: witanko Paula:loveu:i dziewczyny ;) Quote
Pysia Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Witaj Paula :multi: Wyrwałam Pozeraczowi Czasowemu chwilke :evil_lol: A wiesz jaka to radość :diabloti: Fotki plosie bo nie mam kiedy wstecz popatrzeć :cool1: Quote
clockwork Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 cześć bumelantko :cool1: ja tez se chce chodzic do pracy jak mi sie chce :placz::placz: Quote
clockwork Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 eeeeeeeeeeeeeeee.. PAŁLA!!! dalej mi loto to lotto.... :roll: znaczy sie ta gówniana wdepka Maxa podziałała..... :razz::razz: jednak??? jednak miałaś szczęście- znów nie trafili w twoje :multi::multi::multi::diabloti::eviltong: znów ich przechytrzyłaś :multi::multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='clockwork']e jednak miałaś szczęście- znów nie trafili w twoje :multi::multi::multi::diabloti::eviltong: znów ich przechytrzyłaś :multi::multi::multi::multi: hahaha :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='emdziolek']Doberek Paula!:loveu: Co ty tu robiłaś o 4 rano?:crazyeye: Ożesz w morde! Ja jade do ełku, wracam za dwa dni:loveu: Tak tak ja tez będe tęsknić:razz: Bry Młoda :loveu: Nie mogłam spać :roll: Do zobaczenia za 2 dni :hand: [quote name='BeaC'].....................przyszłam chcialam, cobyś może mnie adoptowała ale jak Ty dajesz fałszywe piniondze to już nie chcę:diabloti::diabloti::diabloti: :evil_lol: Witaj Bea :multi: [quote name='jonQuilla']lalala Panieneczki :evil_lol: Witam :multi::multi::multi: No cio :oops: Witanko :multi: [quote name='Alicja']:calus: witanko Paula:loveu:i dziewczyny ;) Witaj Alutka :loveu: [quote name='Pysia']Witaj Paula :multi: Wyrwałam Pozeraczowi Czasowemu chwilke :evil_lol: A wiesz jaka to radość :diabloti: Fotki plosie bo nie mam kiedy wstecz popatrzeć :cool1: Witaj babciu :multi: Wiem, ostatnio też nie mam prawie na nic czasu :roll: Ni ma fotek :shake: Quote
Paula Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='clockwork']cześć bumelantko :cool1: ja tez se chce chodzic do pracy jak mi sie chce :placz::placz: Cześć pracusiu :grins: Ja też chce :roll: Niestety nie mogę tak za często, dziś byłam 12-17 :cool1: [quote name='evaxon']dobry mamaa:multi::multi: Bry córka :multi: [quote name='clockwork']eeeeeeeeeeeeeeee.. PAŁLA!!! dalej mi loto to lotto.... :roll: znaczy sie ta gówniana wdepka Maxa podziałała..... :razz::razz: jednak??? jednak miałaś szczęście- znów nie trafili w twoje :multi::multi::multi::diabloti::eviltong: znów ich przechytrzyłaś :multi::multi::multi::multi: :D Szczęściara ze mnie :evil_lol: [quote name='malawaszka']hahaha :roflt: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :lol: Quote
AlKil Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 ostatkiem sił tu dotarłam... Bry wieczór, a może Eń dobry...:lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts