Paula Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....ale mam zaszczyta ;):loveu::loveu::loveu: :grins: [quote name='evaxon']mamooooo.......:roll: zrobisz mi cos do jedzonkaaa???? moze byc jakas wypasiona sałatka:diabloti: albo ciasto czekoladowe:cool3: Oć, mam petitki łódeczki :lol: [quote name='furciaczek']Dziendoberek:loveu: Witanko :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']Oć cioteczka ma jeszcze murzynka z polewa ....i sałatke marchewkowo -ogórkowo-groszkowa ;) :sabber: Quote
Alicja Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='evaxon']:multi:ide ide:multi: czekaj nie uciekaj przecie czekam przy drzwiach .....wdusiłam kontakt co by ci światełko nie zgasło ;) Quote
e.v.a Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='paula_z'] Oć, mam petitki łódeczki :lol: dzieki mama ale cioteczka ma lepsze jedzonko:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']przecie czekam przy drzwiach .....wdusiłam kontakt co by ci światełko nie zgasło ;) no ju ju ju biegne:multi: Quote
Alicja Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='evaxon']no ju ju ju biegne:multi: uważaj na schodkach ......:razz: Quote
e.v.a Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']uważaj na schodkach ......:razz: uwazammm:loveu: Quote
Alicja Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='evaxon']uwazammm:loveu: no widze ze juz do mła doszłaś :p Quote
e.v.a Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']no widze ze juz do mła doszłaś :p doszlam doszlam :loveu::loveu: Quote
Paula Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 evaxon napisał(a):dzieki mama ale cioteczka ma lepsze jedzonko:evil_lol: :obrazic: evaxon napisał(a):doszlam doszlam :loveu::loveu: :evil_lol: Dobranoc gadułki :loveu: :hand: Quote
BoJa2 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Cześć Paula - co dzisiaj mamy na śniadanko???:lol::eating: Z kawusia własną przyszłam:kaffee_2: Quote
Alicja Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Witanko ....jak wstawanko szło ?? Ja wstałam 7.15 ;)...zrobiłam zakupki , zaliczyliśmy spacer i teraz kawa i ciacho:grins: DOBEREK Warszawianeczki :loveu::loveu::loveu: Quote
bonita Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Heloł :) Ja też już wstanięta jestem i piję kaff zajadając ciasteczko :) Quote
Alicja Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='bonita']Heloł :) Ja też już wstanięta jestem i piję kaff zajadając ciasteczko :) :psmacznego SIS :loveu: Quote
agbar Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 witam, nie patrze wstecz bo az sie boje:evil_lol: Quote
clockwork Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='paula_z'] Oć, mam petitki łódeczki :lol: PETITKI DO WÓDECZKI???? :razz::razz::razz: [quote name='dealer']witam, nie patrze wstecz bo az sie boje:evil_lol: nie bojaj... MAXIE nie groźne :razz: doberek dziewczyneczki..... nadrobiłam wsjo i bede MOŻE na bierząco :cool1: Quote
jonQuilla Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Przyszłam się przywitać i uciekam na spacerek, zaglądnę do Was odrobinę później :loveu::loveu: buźka :) Quote
Alicja Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='dealer']witam, nie patrze wstecz bo az sie boje:evil_lol: :crazyeye::crazyeye:dalej bojasz szczurasków :shake::shake::shake::shake:nie rób Nam tego ...przecie Ty pono nasza a my nie się bojamy:p:loveu: ....... to nie uchodzi :razz:....szczuraski sa :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 furciaczek napisał(a):dobranioc:loveu: Dzień Dobry :grins: :loveu: Hugo-Kochaś napisał(a):Cześć Paula - co dzisiaj mamy na śniadanko???:lol::eating: Z kawusia własną przyszłam:kaffee_2: Cześć Bogusia :multi: Na śniadanko miałam kawę i papierosa :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a):Witanko ....jak wstawanko szło ?? Ja wstałam 7.15 ...zrobiłam zakupki , zaliczyliśmy spacer i teraz kawa i ciacho:grins: DOBEREK Warszawianeczki :loveu: Witaj Rybniczanko :loveu: Kiepsko :cool1: Ledwo się zwlekłam z wyra :roll: bonita napisał(a):Heloł :) Ja też już wstanięta jestem i piję kaff zajadając ciasteczko Hejka Kasiu :multi: dealer napisał(a):witam, nie patrze wstecz bo az sie boje:evil_lol: :evil_lol: Cześć Aga :multi: evaxon napisał(a):czesc mamka:multi: Cześć córka :multi: clockwork napisał(a):PETITKI DO WÓDECZKI???? :razz: doberek dziewczyneczki..... nadrobiłam wsjo i bede MOŻE na bierząco :D Bry Madzialena :multi: jonQuilla napisał(a):Przyszłam się przywitać i uciekam na spacerek, zaglądnę do Was odrobinę później :loveu:buźka :) Witanko Żonkilu :loveu: Dogo mam popsute :placz: Nie widzę avatarków i niektórych emotek :roll: I z gadu mnie wywala :angryy: Quote
Medorowa Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Doberek kobiałko z popsutym dogo:loveu::p Quote
Paula Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 madzia i medor napisał(a):Doberek kobiałko z popsutym dogo:loveu::p Cześć Madzia :multi: Muli jak jasna cholera :angryy: stronki mi się 5 min otwierają i co chwila serwer busy :mad: Nie dam rady wszystkich odwiedzić :placz: Quote
furciaczek Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 paula_z napisał(a):Cześć Madzia :multi: Muli jak jasna cholera :angryy: stronki mi się 5 min otwierają i co chwila serwer busy :mad: Nie dam rady wszystkich odwiedzić :placz: witam w klubie:angryy: w razie gdyby post mi sie przypadkiem zatwierdzil:roll::evil_lol: mowie dziendobry:loveu: Quote
e.v.a Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 a mi albo muli albo wogole nie ma:roll::roll::roll: Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 :multi::multi::multi:WITANKO:multi::multi::multi: Paula mi Dogo wczoraj calkiem zniknęło a potem znów było mulace strasznie ...z GG wywalało caly dzień , nawet wiadomości przychodziły z opóźnieniem ... Dziś i jutro jestem ;) Quote
BeaC Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 witaj paulino!!!:multi: Jestem:diabloti: nowe fotki mam................uwaga to był LANS widziałam przystojniaka i jego śłiczną.......panienkę:cool3::cool3::cool3: Quote
Recommended Posts