Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Furciaczku, specjalnie dla Ciebie dwa portreciki :razz:

Nagrywarka mi się chyba popsuła :placz: I nie mogę nagrać fot na płytkę dla siostry :placz: a mi się tak nie chce zmniejszać fot :shake: bo to kolejny pochłaniacz czasu, którego i tak mam mało :roll:

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Paulka!:loveu:

paula_z napisał(a):
Ale będę dopiero wieczorkiem, bo mam parę spraw do załatwienia, m.in. planuję dowód odebrać :lol:

Sto lat na osiemnaste urodzinki!!!:evil_lol:;) :lol:

Axa gra na flecie?:evil_lol:
A Maxio jakie malutkie ślepka zrobił.:loveu:

Posted

[quote name='furciaczek']Slicznie dziekuje:loveu:

a Axa jaka fajna mine niewiniatka zrobila:evil_lol:
Prosiem ;)

Słodka jest z tymi swoimi minkami :loveu: kokietka jedna :evil_lol:

[quote name='AśkaK']Witaj Paulka!:loveu:

Sto lat na osiemnaste urodzinki!!!:evil_lol:;) :lol:

Axa gra na flecie?:evil_lol:
Cześć Aśka :loveu:

Dzięki, dzięki :B-fly::evil_lol:

Haha :D To samo powiedziałam, jak zobaczyłam tę fotkę :lol: Na tej jeszcze fajniej gra :D:

Posted

furciaczek napisał(a):
Zakochalam sie w tych oczach:loveu: Naprawde piekne ma spojzenie, takie madre i...no nie wiem jak to okreslic, ma w sobie to COS:loveu:

O tak, oczka ma cudne :loveu: Ja mówię, ze ma kleopatrowe oczy ;) to dzięki tym obwódkom :lol: makijaż permanentny ;)

Posted

paula_z napisał(a):
O tak, oczka ma cudne :loveu: Ja mówię, ze ma kleopatrowe oczy ;) to dzięki tym obwódkom :lol: makijaż permanentny ;)

Hihi, makijaż permanentny.:lol: No i jakie pazurki ma, tylko lakierować;), niezła laska z tej Aksy!;):lol:

Posted

[quote name='evaxon']http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/082007/img126.jpg
Maxiu mi puszcza oczko:loveu: troszke nieudolni eale i tak super:loveu:
Jak nieudolnie :mad: Bardzo udolnie :eviltong:
Wymęczony był bieganiem za piłeczką i oczka mu się same zamykały :evil_lol: ;)

[quote name='AśkaK']Hihi, makijaż permanentny.:lol: No i jakie pazurki ma, tylko lakierować;), niezła laska z tej Aksy!;):lol:
:D Axunia szponki też ma wymalowane ;) Niektóre są dwukolorowe :loveu: Tutaj trochę widać:

Posted

furciaczek napisał(a):
hehe ten pies lepiej wyglada odemnie:evil_lol: i makijaz i paznokietki ladnie zrobione:loveu:

:D I to na stałe, nie musi zmywać i poprawiać :evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']Psy maja w tych czasach zdecydowanie za dobrze:evil_lol:
:D Suczki mają dobrze, psy przy takich sukach, mają znacznie gorzej :evil_lol: ;)

Na dobranoc pan od mądrych min :evil_lol:

:sleep: :hand:

Posted

paula_z napisał(a):

:D Axunia szponki też ma wymalowane ;) Niektóre są dwukolorowe :loveu: Tutaj trochę widać:

tak to jest jak dajecie dziecku sie bawic lakierami do paznokci:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hajjkaaaaa:multi:

Posted

[quote name='paula_z']Cześć Madzialenka :loveu: :multi: Czy Ty już w ojczyźnie :razz:

taaaa.... w domciu z moim prywatnym czarnuchem.... zapomniałam już że gdziekolwiek byłam :roll:
zamęczyłam Alicje fotami ... sztuk 1278 :roll:

pozdrawiam i wytarmoś M.Axie :loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']taaaa.... w domciu z moim prywatnym czarnuchem.... zapomniałam już że gdziekolwiek byłam :roll:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mogłabym kolejne 1278 zobaczyć :p

teraz ja sięWITAM :loveu: indywidualnie bo mnie moja osobista Madzialenka nie zaanonsowała u Cia :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='jonQuilla']Witaj :)
Witanko :multi:

[quote name='evaxon']tak to jest jak dajecie dziecku sie bawic lakierami do paznokci:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
hajjkaaaaa:multi:
Toż to panienka już 5 letnia :p
Hej córcia :multi:

[quote name='clockwork']taaaa.... w domciu z moim prywatnym czarnuchem.... zapomniałam już że gdziekolwiek byłam :roll:

:multi: Witaj Madzialenka :loveu:
Zwierze moje wytarmosze zaraz, a Axę jutro :lol: Pozdrówka wzajemne :loveu:

[quote name='malawaszka']qrde Paula super, że przypominacie o tej akcji na molosach bo ja tam nie wchodzę i zapominam o tym, a staram się zawsze glosować jak ktoś przypomni :multi: więc przypominajcie :loveu:
To zagłosuj jeszcze tutaj http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=5894 :razz: Na razie są zgłoszenia, potem będzie głosowanie.

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']teraz ja sięWITAM :loveu: indywidualnie bo mnie moja osobista Madzialenka nie zaanonsowała u Cia :loveu::loveu::loveu:
:evil_lol: Witam Cię indywidualnie, Alu :multi: :loveu:

Posted

[quote name='evaxon']mamooooo.......:roll:

zrobisz mi cos do jedzonkaaa????

moze byc jakas wypasiona sałatka:diabloti: albo ciasto czekoladowe:cool3:
Oć cioteczka ma jeszcze murzynka z polewa ....i sałatke marchewkowo -ogórkowo-groszkowa ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Oć cioteczka ma jeszcze murzynka z polewa ....i sałatke marchewkowo -ogórkowo-groszkowa ;)
:multi:ide ide:multi: czekaj nie uciekaj