Paula Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Furciaczku, specjalnie dla Ciebie dwa portreciki :razz: Nagrywarka mi się chyba popsuła :placz: I nie mogę nagrać fot na płytkę dla siostry :placz: a mi się tak nie chce zmniejszać fot :shake: bo to kolejny pochłaniacz czasu, którego i tak mam mało :roll: Quote
furciaczek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Slicznie dziekuje:loveu: Cudny usmiech:loveu: http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/082007/img126.jpg a Axa jaka fajna mine niewiniatka zrobila:evil_lol: Quote
AśkaK Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Witaj Paulka!:loveu: paula_z napisał(a): Ale będę dopiero wieczorkiem, bo mam parę spraw do załatwienia, m.in. planuję dowód odebrać :lol: Sto lat na osiemnaste urodzinki!!!:evil_lol:;) :lol: Axa gra na flecie?:evil_lol: A Maxio jakie malutkie ślepka zrobił.:loveu: Quote
Paula Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='furciaczek']Slicznie dziekuje:loveu: a Axa jaka fajna mine niewiniatka zrobila:evil_lol: Prosiem ;) Słodka jest z tymi swoimi minkami :loveu: kokietka jedna :evil_lol: [quote name='AśkaK']Witaj Paulka!:loveu: Sto lat na osiemnaste urodzinki!!!:evil_lol:;) :lol: Axa gra na flecie?:evil_lol: Cześć Aśka :loveu: Dzięki, dzięki :B-fly::evil_lol: Haha :D To samo powiedziałam, jak zobaczyłam tę fotkę :lol: Na tej jeszcze fajniej gra :D: Quote
furciaczek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Zakochalam sie w tych oczach:loveu: Naprawde piekne ma spojzenie, takie madre i...no nie wiem jak to okreslic, ma w sobie to COS:loveu: Quote
Paula Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 furciaczek napisał(a):Zakochalam sie w tych oczach:loveu: Naprawde piekne ma spojzenie, takie madre i...no nie wiem jak to okreslic, ma w sobie to COS:loveu: O tak, oczka ma cudne :loveu: Ja mówię, ze ma kleopatrowe oczy ;) to dzięki tym obwódkom :lol: makijaż permanentny ;) Quote
e.v.a Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/082007/img126.jpg Maxiu mi puszcza oczko:loveu: troszke nieudolni eale i tak super:loveu: Quote
AśkaK Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 paula_z napisał(a):O tak, oczka ma cudne :loveu: Ja mówię, ze ma kleopatrowe oczy ;) to dzięki tym obwódkom :lol: makijaż permanentny ;) Hihi, makijaż permanentny.:lol: No i jakie pazurki ma, tylko lakierować;), niezła laska z tej Aksy!;):lol: Quote
Paula Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='evaxon']http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/082007/img126.jpg Maxiu mi puszcza oczko:loveu: troszke nieudolni eale i tak super:loveu: Jak nieudolnie :mad: Bardzo udolnie :eviltong: Wymęczony był bieganiem za piłeczką i oczka mu się same zamykały :evil_lol: ;) [quote name='AśkaK']Hihi, makijaż permanentny.:lol: No i jakie pazurki ma, tylko lakierować;), niezła laska z tej Aksy!;):lol: :D Axunia szponki też ma wymalowane ;) Niektóre są dwukolorowe :loveu: Tutaj trochę widać: Quote
furciaczek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 hehe ten pies lepiej wyglada odemnie:evil_lol: i makijaz i paznokietki ladnie zrobione:loveu: Quote
Paula Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 furciaczek napisał(a):hehe ten pies lepiej wyglada odemnie:evil_lol: i makijaz i paznokietki ladnie zrobione:loveu: :D I to na stałe, nie musi zmywać i poprawiać :evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 paula_z napisał(a)::D I to na stałe, nie musi zmywać i poprawiać :evil_lol: Psy maja w tych czasach zdecydowanie za dobrze:evil_lol: Quote
Paula Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='furciaczek']Psy maja w tych czasach zdecydowanie za dobrze:evil_lol: :D Suczki mają dobrze, psy przy takich sukach, mają znacznie gorzej :evil_lol: ;) Na dobranoc pan od mądrych min :evil_lol: :sleep: :hand: Quote
jonQuilla Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Witaj :) http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/082007/img082.jpg widać zadbała o porządny manicure :) Porządna babeczka :) http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/082007/img126.jpg uwielbiam ten jego uśmiech od ucha do ucha :loveu: Quote
e.v.a Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 paula_z napisał(a): :D Axunia szponki też ma wymalowane ;) Niektóre są dwukolorowe :loveu: Tutaj trochę widać: tak to jest jak dajecie dziecku sie bawic lakierami do paznokci:evil_lol::evil_lol::evil_lol: hajjkaaaaa:multi: Quote
clockwork Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='paula_z']Cześć Madzialenka :loveu: :multi: Czy Ty już w ojczyźnie :razz: taaaa.... w domciu z moim prywatnym czarnuchem.... zapomniałam już że gdziekolwiek byłam :roll: zamęczyłam Alicje fotami ... sztuk 1278 :roll: pozdrawiam i wytarmoś M.Axie :loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 qrde Paula super, że przypominacie o tej akcji na molosach bo ja tam nie wchodzę i zapominam o tym, a staram się zawsze glosować jak ktoś przypomni :multi: więc przypominajcie :loveu: Quote
Alicja Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='clockwork']taaaa.... w domciu z moim prywatnym czarnuchem.... zapomniałam już że gdziekolwiek byłam :roll: zamęczyłam Alicje fotami ... sztuk 1278 :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:mogłabym kolejne 1278 zobaczyć :p pozdrawiam i wytarmoś M.Axie :loveu::loveu: teraz ja sięWITAM :loveu: indywidualnie bo mnie moja osobista Madzialenka nie zaanonsowała u Cia :loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='jonQuilla']Witaj :) Witanko :multi: [quote name='evaxon']tak to jest jak dajecie dziecku sie bawic lakierami do paznokci:evil_lol::evil_lol::evil_lol: hajjkaaaaa:multi: Toż to panienka już 5 letnia :p Hej córcia :multi: [quote name='clockwork']taaaa.... w domciu z moim prywatnym czarnuchem.... zapomniałam już że gdziekolwiek byłam :roll: zamęczyłam Alicje fotami ... sztuk 1278 :roll: pozdrawiam i wytarmoś M.Axie :loveu::loveu: :multi: Witaj Madzialenka :loveu: Zwierze moje wytarmosze zaraz, a Axę jutro :lol: Pozdrówka wzajemne :loveu: [quote name='malawaszka']qrde Paula super, że przypominacie o tej akcji na molosach bo ja tam nie wchodzę i zapominam o tym, a staram się zawsze glosować jak ktoś przypomni :multi: więc przypominajcie :loveu: To zagłosuj jeszcze tutaj http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=5894 :razz: Na razie są zgłoszenia, potem będzie głosowanie. Quote
Paula Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']teraz ja sięWITAM :loveu: indywidualnie bo mnie moja osobista Madzialenka nie zaanonsowała u Cia :loveu::loveu::loveu: :evil_lol: Witam Cię indywidualnie, Alu :multi: :loveu: Quote
Alicja Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='paula_z']:evil_lol: Witam Cię indywidualnie, Alu :multi: :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....ale mam zaszczyta ;):loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 mamooooo.......:roll: zrobisz mi cos do jedzonkaaa???? moze byc jakas wypasiona sałatka:diabloti: albo ciasto czekoladowe:cool3: Quote
Alicja Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='evaxon']mamooooo.......:roll: zrobisz mi cos do jedzonkaaa???? moze byc jakas wypasiona sałatka:diabloti: albo ciasto czekoladowe:cool3: Oć cioteczka ma jeszcze murzynka z polewa ....i sałatke marchewkowo -ogórkowo-groszkowa ;) Quote
e.v.a Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Oć cioteczka ma jeszcze murzynka z polewa ....i sałatke marchewkowo -ogórkowo-groszkowa ;) :multi:ide ide:multi: czekaj nie uciekaj Quote
Recommended Posts