Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [FONT=Arial]Witanko :multi::multi::multi: Paulinko dziś mnie nie bedzie KUBA ma umówiony wieczór :placz::placz::placz:[/FONT] Quote
Pysia Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Paula dzisiaj piątek :multi: Alu - wybacz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Pysia']Paula dzisiaj piątek :multi: Alu - wybacz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:zołza............................... [/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Z uśmiechem na buźce przyszłam Was wyściskać i przywitać :multi::multi: Quote
Paula Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='BeaC']Hej Paulina wstałaś już:diabloti: bo ja nie śpie od dwóch godzin i dziesięciu minut:roll: Hej Beata :multi: Wstałam godzinę później :p Masakra :mdleje: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]czesc dziewczynki ... i rodzyneczku :loveu:[/FONT] Cześć Madzialenka :loveu: :multi: Czy Ty już w ojczyźnie :razz: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Witanko :multi: Paulinko dziś mnie nie bedzie KUBA ma umówiony wieczór :placz:[/FONT] Witanko Alu :multi: Chyba dopiero w niedzielę się sklikamy :roll: [quote name='Pysia']Paula dzisiaj piątek :multi: Alu - wybacz :evil_lol: :evil_lol: Witaj babciu :loveu: [quote name='bonita']Cześć piątkowo prawie weekendowo :) Hejka Kasiu :multi: Ja mam już weekend, ale dużo spraw do załatwienia też :roll: A czasu wciąż za mało :shake: [quote name='jonQuilla']Z uśmiechem na buźce przyszłam Was wyściskać i przywitać :multi: Witaj radosny Kwiatuszku :loveu: :multi: [quote name='evaxon']witaj mamusiu:loveu::loveu: Elo córcia :loveu: :multi: Quote
Paula Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Weźcie udział w Akcji Puriny na Molosach Zostało tylko 5 dni do końca akcji. Plis, zagłosujcie na Azorek w Sochaczewie :modla: Quote
furciaczek Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Tak mnie kusily te mordki z banerka od dluzszego czasu... i wkoncu przypelzlam:diabloti: i zapewne jeszcze nie raz tu zajze:loveu: Quote
Paula Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='furciaczek']Tak mnie kusily te mordki z banerka od dluzszego czasu... i wkoncu przypelzlam:diabloti: i zapewne jeszcze nie raz tu zajze:loveu:[/quote] Witaj Furciaczku :multi: Ja sobie podglądywuje czasem Twojego blożka :razz: Furia jest cudna :loveu: Prezesik też fajniusi :loveu: Choć przyznaję, że dawno nie byłam :oops: Twoje futra już niedługo będą z Tobą? Podziwiam Cię za wytrwałość i trzymam kciukasy :kciuki: Quote
furciaczek Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 U mnie teraz i tak nie ma co ogladac wiec nic nie stracilas :) zostalo nam jeszcze 16 dni:loveu: a kciuki sie napewno przydadza, stresa mam gorszego jak przed matura:evil_lol: Quote
Paula Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='furciaczek']a kciuki sie napewno przydadza, stresa mam gorszego jak przed matura:evil_lol: Nie dziwię się :glaszcze: 2 tygodnie szybko miną :lol: Gupecki dwa na dobranoc :loveu: :hand: Quote
BeaC Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 widziałam gupecki dwa witaj:multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [FONT=Arial]WITANKO[/FONT] [FONT=Arial]widziałam 2 gupecki[/FONT] [FONT=Arial]na Molosach już głosowalam [/FONT] [FONT=Arial]postaram się stawić do kompa w niedzielkę ....coraz trudniej się dopchać w weekendy....[/FONT] [FONT=Arial]jeszcze raz WITANkO i posyłam bBUZIACZKI WAM wsiem [/FONT] Quote
Pysia Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Witaj Paula :multi::loveu: http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/082007/img123.jpg Maxiu ma calutką piłeczke w pycholu :crazyeye: A moje paskudy załatwiają takie piłki w jeden dzień :mad: Quote
jonQuilla Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Wczoraj nie widziałam gupecków ;) na dobranoc ale zobaczyłam dzisiaj i mam dobry dzionek :loveu::loveu: Cześć :) Quote
Paula Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 [quote name='furciaczek']Sliczne te gupecki:loveu: :loveu: [quote name='BeaC']widziałam gupecki dwa witaj:multi::multi::multi: Witaj Beata :multi: [quote name='Alicjarydzewska']na Molosach już głosowalam jeszcze raz WITANkO i posyłam bBUZIACZKI WAM wsiem Ale to nowa akcja październikowa, chyba jeszcze nie głosowałaś :razz: Witaj Aluś :loveu: Buziaczki odsyłam dla całej rodzinki Ozzulkowo-Klocusiwej :buzi: :loveu: [quote name='evaxon']witanko mamuska:multi: Witaj córuśka :multi: [quote name='Pysia']Witaj Paula :multi::loveu: http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/082007/img123.jpg Maxiu ma calutką piłeczke w pycholu :crazyeye: A moje paskudy załatwiają takie piłki w jeden dzień :mad: Cześć Pysiulku :multi: No coś Ty, on ją trzyma jednym kiełkiem ;) Jakbym mu dała tę piłeczkę do gryzienia, to by jej nie było w kilka sekund :evil_lol: ;) [quote name='jonQuilla']Wczoraj nie widziałam gupecków ;) na dobranoc ale zobaczyłam dzisiaj i mam dobry dzionek :loveu::loveu: Cześć :) :loveu: Cześć Kwiatuszku :multi: Dziś już nie jestem wstanie :roll: :evil_lol: Jutro wieczorkiem poodwiedzam ulubione :loveu: Dobranoc :hand: Quote
Alicja Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='paula_z'] Ale to nowa akcja październikowa, chyba jeszcze nie głosowałaś :razz: Pauluś tam jest ze ona do 10 października więc już musialam zagłosować we wrześniu ;)...napisali mi że juz głosowałam :razz: Witaj Aluś :loveu: Buziaczki odsyłam dla całej rodzinki Ozzulkowo-Klocusiwej :buzi: :loveu: dziękuję i przekarzę :loveu::loveu::loveu: Dziś już nie jestem wstanie :roll: :evil_lol: Jutro wieczorkiem poodwiedzam ulubione :loveu: Dobranoc :hand:......tak myślę czemu wieczorkiem a nie w dzień .....jak ja jestem ;) WITANKO :multi::multi::multi: Quote
e.v.a Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 helołłłł:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Paula Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 [quote name='furciaczek']Dobranoc:loveu: Dzień dobry :grins: ;) [quote name='madzia i medor']Doberek Paula:hand::loveu: Cześć Madzia :multi: [quote name='Alicjarydzewska']......tak myślę czemu wieczorkiem a nie w dzień .....jak ja jestem ;) WITANKO :multi::multi::multi: W dzień spałam do 13 :lol: A potem byłam z mamą na zakupkach :p A jutro mam wolne :multi: Ale będę dopiero wieczorkiem, bo mam parę spraw do załatwienia, m.in. planuję dowód odebrać :lol: Witanko Alu :loveu: [quote name='evaxon']helołłłł:multi::multi::multi::multi::multi: Hejka córcia :multi: Quote
furciaczek Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Czy moge liczyc na jakies zdiecia w najblizszym czasie:cool3: Quote
Recommended Posts