clockwork Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='AśkaK']:roflt:Nie kumam, ale fajnie to brzmi!:evil_lol: [FONT=Arial]zajrzyj do mnie... 3 ostatnie strony przegadaly gupecki moje :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]a ja sie zlalam ze smiechu :roflt::roflt::roflt::B-fly::B-fly::B-fly:[/FONT] Quote
Pysia Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]zajrzyj do mnie... 3 ostatnie strony przegadaly gupecki moje :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]a ja sie zlalam ze smiechu :roflt::roflt::roflt::B-fly::B-fly::B-fly:[/FONT] Cześć :) Klockowa...Potrzebne Ci pampersy? Mam zrobić paczke od razu czy mam poczekać ? :diabloti: Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]zajrzyj do mnie... 3 ostatnie strony przegadaly gupecki moje :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]a ja sie zlalam ze smiechu :roflt::roflt::roflt::B-fly::B-fly::B-fly:[/FONT] :oops::oops::oops::oops::oops:[FONT=Arial].................................:eviltong:[/FONT] Quote
clockwork Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Pysia']Cześć :) Klockowa...Potrzebne Ci pampersy? Mam zrobić paczke od razu czy mam poczekać ? :diabloti: [FONT=Arial]nie no... tera to juz po ptokach...[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]ale Ruda ze Slonska juz poszla szlafyn .... uffffff[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]tera sie ide ja napic :loveu:[/FONT] Quote
malawaszka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 hahaha i tu poszalały :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Ja też idę szlafyn :cool1: Dobranoc dogoświrki :hand: Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 :hand: [FONT=Arial]DOGOBRANOC :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Witam Maksiowo Axowe stadko :multi::multi::multi: Quote
tygra Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 czesć przepraszam - ja tym razem z prośbą w moim podpisie jest link - szukam domku dla pewnej bezdomnej suni - jeśli możecie to podnieście ją choc czasem Quote
Medorowa Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Doberek dziewczynki, chłopaczku i scurki, dużżżżoo scurków:loveu::loveu::loveu::multi: Quote
Alicja Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [FONT=Arial]:hand: doberek ....wyspana :razz:[/FONT] Quote
emdziolek Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Cześć Sis:loveu: Przyszłam szukać rodziny:razz: czy mogę grzecznie poprosić o ulubione dla ciebie zdjęcie Maxa? chciałabym go narysować for U bo ma łądne portretówki ale nie wiem która dla ciebie najbardziej sie podoba wiec wybierz i wklei będe wdzięczna:diabloti: see you later!:multi: (zaawansowany angielski:evil_lol:) Quote
Paula Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='jonQuilla']Witam Maksiowo Axowe stadko :multi::multi::multi: Witaj Salsowa mamo :multi: [quote name='tygra']czesć przepraszam - ja tym razem z prośbą w moim podpisie jest link - szukam domku dla pewnej bezdomnej suni - jeśli możecie to podnieście ją choc czasem Cześć, zaraz poczytam i dodam sobie. [quote name='madzia i medor']Doberek dziewczynki, chłopaczku i scurki, dużżżżoo scurków:loveu::loveu::loveu::multi: Bry Madzia :multi: :loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hand: doberek ....wyspana :razz:[/FONT] Cześć Alu :loveu: :shake: W sobotę się wyśpię :cool1: [quote name='evaxon']cesc mamooo:loveu: psytul bom chora:-( Cześć córciu :loveu: Oć, przytulę :calus: Tylko nie roznoś mi tu zarazków :evil_lol: ;) [quote name='emdziolek']Cześć Sis:loveu: Przyszłam szukać rodziny:razz: czy mogę grzecznie poprosić o ulubione dla ciebie zdjęcie Maxa? chciałabym go narysować for U bo ma łądne portretówki ale nie wiem która dla ciebie najbardziej sie podoba wiec wybierz i wklei będe wdzięczna:diabloti: see you later!:multi: (zaawansowany angielski:evil_lol:) Cześć Emi :multi: Ulubioną fotę Maksia :hmmmm: ciężko będzie wybrać :evil_lol: Ale spróbuję, dzięki :loveu: Quote
e.v.a Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='paula_z'] Cześć córciu :loveu: Oć, przytulę :calus: Tylko nie roznoś mi tu zarazków :evil_lol: ;) [/quote] a dasz przytulic portwelik??:loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
Paula Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Dobry wieczór Paulinko:multi:[/quote] Witaj Bogusia :multi: [quote name='evaxon']a dasz przytulic portwelik??:loveu::loveu::loveu::evil_lol:[/quote] Pusty jest :eviltong: Quote
e.v.a Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='paula_z'] Pusty jest :eviltong:[/quote] pfff to co z ciebie za matka:roll: Quote
AśkaK Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='evaxon']a dasz przytulic portwelik??:loveu::loveu::loveu::evil_lol:[/quote] [quote name='paula_z']Pusty jest :eviltong:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć łobuziary!:loveu: Quote
Paula Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='evaxon']pfff to co z ciebie za matka:roll:[/quote] Wyrodna :eviltong: [quote name='AśkaK']Cześć łobuziary!:loveu:[/quote] Cześć aniołku :evil_lol: :loveu: [quote name='madzia i medor']Brry wieczór;)[/quote] Bry Madzia :multi: Once again :evil_lol: ;) Quote
Alicja Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [FONT=Arial]Wpadłam przekazać buziorki od[/FONT] [FONT=Arial]Madzialenki :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Paula Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Wpadłam przekazać buziorki od[/FONT] [FONT=Arial]Madzialenki :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Dzięki :loveu: Przekaż zwrotne buziorki :calus: Quote
Pysia Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Witaj Paula :loveu: Przyszłam zrobić przeciąg czyli przelotem :evil_lol: I oczywiście pooglądać fotki których nie ma :mad: Quote
Paula Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='Pysia']Witaj Paula :loveu: Przyszłam zrobić przeciąg czyli przelotem :evil_lol: I oczywiście pooglądać fotki których nie ma :mad:[/quote] Witaj Pysiu :loveu: Córka zarazki roznosi, babcia przeciągi robi :placz: bosh, co za rodzina :shake: :evil_lol: Nie ma fot, pogoda brzydka, za późno z pracy wracam i już jest ciemno i foty nie wychodzą :roll: Chyba mam jakieś z zeszłego tygodnia, jutro może wrzucę. Quote
Recommended Posts