Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AśkaK']:roflt:Nie kumam, ale fajnie to brzmi!:evil_lol:

[FONT=Arial]zajrzyj do mnie... 3 ostatnie strony przegadaly gupecki moje :evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]a ja sie zlalam ze smiechu :roflt::roflt::roflt::B-fly::B-fly::B-fly:[/FONT]

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]zajrzyj do mnie... 3 ostatnie strony przegadaly gupecki moje :evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]a ja sie zlalam ze smiechu :roflt::roflt::roflt::B-fly::B-fly::B-fly:[/FONT]
Cześć :)
Klockowa...Potrzebne Ci pampersy? Mam zrobić paczke od razu czy mam poczekać ? :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]zajrzyj do mnie... 3 ostatnie strony przegadaly gupecki moje :evil_lol::evil_lol:[/FONT]
:oops::oops::oops::oops::oops:[FONT=Arial].................................:eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='Pysia']Cześć :)
Klockowa...Potrzebne Ci pampersy? Mam zrobić paczke od razu czy mam poczekać ? :diabloti:
[FONT=Arial]nie no... tera to juz po ptokach...[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]ale Ruda ze Slonska juz poszla szlafyn .... uffffff[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]tera sie ide ja napic :loveu:[/FONT]

Posted

czesć
przepraszam - ja tym razem z prośbą
w moim podpisie jest link - szukam domku dla pewnej bezdomnej suni - jeśli możecie to podnieście ją choc czasem

Posted

Cześć Sis:loveu: Przyszłam szukać rodziny:razz:
czy mogę grzecznie poprosić o ulubione dla ciebie zdjęcie Maxa? chciałabym go narysować for U bo ma łądne portretówki ale nie wiem która dla ciebie najbardziej sie podoba wiec wybierz i wklei będe wdzięczna:diabloti:
see you later!:multi: (zaawansowany angielski:evil_lol:)

Posted

[quote name='jonQuilla']Witam Maksiowo Axowe stadko :multi::multi::multi:
Witaj Salsowa mamo :multi:

[quote name='tygra']czesć
przepraszam - ja tym razem z prośbą
w moim podpisie jest link - szukam domku dla pewnej bezdomnej suni - jeśli możecie to podnieście ją choc czasem
Cześć, zaraz poczytam i dodam sobie.

[quote name='madzia i medor']Doberek dziewczynki, chłopaczku i scurki, dużżżżoo scurków:loveu::loveu::loveu::multi:
Bry Madzia :multi: :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hand: doberek ....wyspana :razz:[/FONT]
Cześć Alu :loveu:
:shake: W sobotę się wyśpię :cool1:

[quote name='evaxon']cesc mamooo:loveu:
psytul bom chora:-(
Cześć córciu :loveu: Oć, przytulę :calus: Tylko nie roznoś mi tu zarazków :evil_lol: ;)

[quote name='emdziolek']Cześć Sis:loveu: Przyszłam szukać rodziny:razz:
czy mogę grzecznie poprosić o ulubione dla ciebie zdjęcie Maxa? chciałabym go narysować for U bo ma łądne portretówki ale nie wiem która dla ciebie najbardziej sie podoba wiec wybierz i wklei będe wdzięczna:diabloti:
see you later!:multi: (zaawansowany angielski:evil_lol:)

Cześć Emi :multi:
Ulubioną fotę Maksia :hmmmm: ciężko będzie wybrać :evil_lol: Ale spróbuję, dzięki :loveu:

Posted

[quote name='paula_z']

Cześć córciu :loveu: Oć, przytulę :calus: Tylko nie roznoś mi tu zarazków :evil_lol: ;)

[/quote]
a dasz przytulic portwelik??:loveu::loveu::loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Dobry wieczór Paulinko:multi:[/quote]
Witaj Bogusia :multi:

[quote name='evaxon']a dasz przytulic portwelik??:loveu::loveu::loveu::evil_lol:[/quote]
Pusty jest :eviltong:

Posted

[quote name='evaxon']a dasz przytulic portwelik??:loveu::loveu::loveu::evil_lol:[/quote]

[quote name='paula_z']Pusty jest :eviltong:[/quote]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cześć łobuziary!:loveu:

Posted

[quote name='evaxon']pfff to co z ciebie za matka:roll:[/quote]
Wyrodna :eviltong:

[quote name='AśkaK']Cześć łobuziary!:loveu:[/quote]
Cześć aniołku :evil_lol: :loveu:

[quote name='madzia i medor']Brry wieczór;)[/quote]
Bry Madzia :multi: Once again :evil_lol: ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Wpadłam przekazać buziorki od[/FONT] [FONT=Arial]Madzialenki :loveu::loveu::loveu:[/FONT]
Dzięki :loveu: Przekaż zwrotne buziorki :calus:

Posted

[quote name='Pysia']Witaj Paula :loveu:
Przyszłam zrobić przeciąg czyli przelotem :evil_lol: I oczywiście pooglądać fotki których nie ma :mad:[/quote]
Witaj Pysiu :loveu:
Córka zarazki roznosi, babcia przeciągi robi :placz: bosh, co za rodzina :shake: :evil_lol:
Nie ma fot, pogoda brzydka, za późno z pracy wracam i już jest ciemno i foty nie wychodzą :roll: Chyba mam jakieś z zeszłego tygodnia, jutro może wrzucę.