Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]jesoooo... dogomaniaczki powymieraly cy cus??? nigdzie nikogo nie ma :-([/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]masiakra... ide sie upodlic... dzis mam to MOCNE piwo... 3,5% :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]oć do mnie ...wypijemy mój BEER;)

Paula ....gdzie TY .....moje TY uszko :loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']jeny Madzialeno Ty uważaj na siebie bo sie spijesz i wikingi Cię wykorzystają :razz::evil_lol:

[FONT=Arial]eeeeeeeeeeeeeeeeeee:shake::shake:[/FONT]
[FONT=Arial]wikingi wygineli razem z ABBOM :evil_lol::evil_lol: bynajmniej na razie nie spotkalam :roll:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:Bandi śliczny ......wiem ,że dacie radę i weci też i wszystkie jego kochane cioteczki i cieszę się też ze udało Wam się wreszcie spotkać ;)
Doberek słoneczny ...dziewczyny:loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

Ja też się cieszę :multi: Dzięki, Alu, za podniesienie chłopaka :loveu:
Berek :multi: :loveu:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]no przeca bylas u mnie :roll:[/FONT]

[FONT=Arial]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=83721[/FONT][FONT=Arial] podnoscie dziewczynki :-( a ja zara zerkne do twojego bandiego[/FONT]

:hand:
:evil_lol:

Zaraz poczytam.

Hej Madzialena :multi:

Posted

[quote name='jonQuilla']Witam :multi::multi::multi:

Spóźnione życzenia urodzinowe dla przystojniaczka :loveu::loveu::loveu:

:laola::new-bday::new-bday::tort:

[quote name='malawaszka']aaaa przegapiłam :oops:

Maksiulku 100 latek w szczęściu i przede wszystkim w zdrowiu!!! :laola: :drinking: :laola: :drinking: :laola: :drinking: :laola: :drinking: :laola: :drinking:

a Bandi jak się zmienił :crazyeye: pięknie zdrowieje!!!!! :loveu::multi::multi:
[quote name='dealer']oooooo przegapilam imprezke.....Maksiowaty wsiego najlepsiejszego zycze ci ja i moj koondel:loveu::loveu::loveu:
Maksiu dziękuje Żonkilkowej, Weszce i Dilerkom :loveu: Cześć dziewczyny :multi:

Posted

[quote name='evaxon']ale sliczny bidulek:shake::shake::shake::loveu:
witanko mamusia:multi:
A jaki będzie śliczny, jak mu sierściuch odrośnie :loveu:
Witanko córuś :multi:

[quote name='madzia i medor']Doberek słoneczny:grins::grins:
Doberek wieczorny :multi:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]jesoooo... dogomaniaczki powymieraly cy cus??? nigdzie nikogo nie ma :-([/FONT]
[FONT=Arial]masiakra... ide sie upodlic... dzis mam to MOCNE piwo... 3,5% :evil_lol::evil_lol:[/FONT]
Jestem już :lol:

[quote name='malawaszka']jeny Madzialeno Ty uważaj na siebie bo sie spijesz i wikingi Cię wykorzystają :razz::evil_lol:
:D :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Paula ....gdzie TY .....moje TY uszko :loveu:
[/FONT]
Tu jestem :grins: Hihi, byle nie gumowe :evil_lol: ;)

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]eeeeeeeeeeeeeeeeeee:shake::shake:[/FONT]
[FONT=Arial]wikingi wygineli razem z ABBOM :evil_lol::evil_lol: bynajmniej na razie nie spotkalam :roll:[/FONT][FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz ....to ani od Wikingów ani od ABBY autografa nie przywieziesz :placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Paula ....jestem :hand:
[/FONT]

Posted

[quote name='bonita']Ojej :multi: Maksiu miał urodzinki

Więc my z takimi trochę spóżnionymi życzonkami

Wszystkiego Najlepsiejszego Maksiowi

STO LATEK

:evil_lol:

Dziękujemy ciociu Kasiu :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Paula ....jestem :hand:[/FONT]
Ja tyż :grins: :hand:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ja tez se kukam po kryjomu :evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]ino sie nie skuknij na ament bo cie rano nie znońdom ....:diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]ino sie nie skuknij na ament bo cie rano nie znońdom ....:diabloti:[/FONT]
:hmmmm: Tłumaczenie poproszę :evil_lol: ;)

Posted

[quote name='paula_z']:hmmmm: Tłumaczenie poproszę :evil_lol: ;)

[FONT=Arial]MAGDA ......[SIZE=2]tłumacz potrzebny :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='paula_z']:hmmmm: Tłumaczenie poproszę :evil_lol: ;)

[FONT=Arial]a bylas u mnie??? [/FONT]
[FONT=Arial]buuuhahahha szkoda ze nie rozumiesz bo ja siedze i leje ze smiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]nie da sie tego przetlumaczyc... uwierz... moze ONE rano ci przetlumaczom ;)[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]a bylas u mnie??? [/FONT]
[FONT=Arial]buuuhahahha szkoda ze nie rozumiesz bo ja siedze i leje ze smiechu :evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]nie da sie tego przetlumaczyc... uwierz... moze ONE rano ci przetlumaczom ;)[/FONT]
[FONT=Arial]nie bojaj;)....Paula wie już w czym rzecz:p ...doczekać sie nie mogła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a rano to se każdy przetłumaczy ...po swojemu
[/FONT][FONT=Arial]:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]ino sie nie skuknij na ament bo cie rano nie znońdom ....:diabloti:[/FONT]

:roflt:Nie kumam, ale fajnie to brzmi!:evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]a bylas u mnie??? [/FONT]
[FONT=Arial]buuuhahahha szkoda ze nie rozumiesz bo ja siedze i leje ze smiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
Byłam, ale wymiękłam :mdleje: i se poszłam z psem :cool1:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]nie bojaj;)....Paula wie już w czym rzecz:p ...doczekać sie nie mogła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a rano to se każdy przetłumaczy ...po swojemu
[/FONT][FONT=Arial]:evil_lol:[/FONT]
Połowy i tak nie zrozumiałam :roll: :evil_lol:

[quote name='AśkaK']:roflt:Nie kumam, ale fajnie to brzmi!:evil_lol:
To idź se poczytaj u Klocka :diabloti:

[quote name='Pysia']http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/Inne%20zwierzaki/img07.jpg
Jakie on ma piękne i mądre oczęta :loveu:
Cudne ma oczka :loveu: Cześć Pysiu :multi: