malawaszka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 jeny Madzialeno Ty uważaj na siebie bo sie spijesz i wikingi Cię wykorzystają :razz::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]jesoooo... dogomaniaczki powymieraly cy cus??? nigdzie nikogo nie ma :-([/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]masiakra... ide sie upodlic... dzis mam to MOCNE piwo... 3,5% :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]oć do mnie ...wypijemy mój BEER;) Paula ....gdzie TY .....moje TY uszko :loveu: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='malawaszka']jeny Madzialeno Ty uważaj na siebie bo sie spijesz i wikingi Cię wykorzystają :razz::evil_lol: [FONT=Arial]eeeeeeeeeeeeeeeeeee:shake::shake:[/FONT] [FONT=Arial]wikingi wygineli razem z ABBOM :evil_lol::evil_lol: bynajmniej na razie nie spotkalam :roll:[/FONT] Quote
Paula Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:Bandi śliczny ......wiem ,że dacie radę i weci też i wszystkie jego kochane cioteczki i cieszę się też ze udało Wam się wreszcie spotkać ;) Doberek słoneczny ...dziewczyny:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Ja też się cieszę :multi: Dzięki, Alu, za podniesienie chłopaka :loveu: Berek :multi: :loveu: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]no przeca bylas u mnie :roll:[/FONT] [FONT=Arial]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=83721[/FONT][FONT=Arial] podnoscie dziewczynki :-( a ja zara zerkne do twojego bandiego[/FONT] :hand: :evil_lol: Zaraz poczytam. Hej Madzialena :multi: Quote
Paula Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='jonQuilla']Witam :multi::multi::multi: Spóźnione życzenia urodzinowe dla przystojniaczka :loveu::loveu::loveu: :laola::new-bday::new-bday::tort: [quote name='malawaszka']aaaa przegapiłam :oops: Maksiulku 100 latek w szczęściu i przede wszystkim w zdrowiu!!! :laola: :drinking: :laola: :drinking: :laola: :drinking: :laola: :drinking: :laola: :drinking: a Bandi jak się zmienił :crazyeye: pięknie zdrowieje!!!!! :loveu::multi::multi: [quote name='dealer']oooooo przegapilam imprezke.....Maksiowaty wsiego najlepsiejszego zycze ci ja i moj koondel:loveu::loveu::loveu: Maksiu dziękuje Żonkilkowej, Weszce i Dilerkom :loveu: Cześć dziewczyny :multi: Quote
Paula Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='evaxon']ale sliczny bidulek:shake::shake::shake::loveu: witanko mamusia:multi: A jaki będzie śliczny, jak mu sierściuch odrośnie :loveu: Witanko córuś :multi: [quote name='madzia i medor']Doberek słoneczny:grins::grins: Doberek wieczorny :multi: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]jesoooo... dogomaniaczki powymieraly cy cus??? nigdzie nikogo nie ma :-([/FONT] [FONT=Arial]masiakra... ide sie upodlic... dzis mam to MOCNE piwo... 3,5% :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Jestem już :lol: [quote name='malawaszka']jeny Madzialeno Ty uważaj na siebie bo sie spijesz i wikingi Cię wykorzystają :razz::evil_lol: :D :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Paula ....gdzie TY .....moje TY uszko :loveu: [/FONT] Tu jestem :grins: Hihi, byle nie gumowe :evil_lol: ;) Quote
bonita Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Ojej :multi: Maksiu miał urodzinki Więc my z takimi trochę spóżnionymi życzonkami Wszystkiego Najlepsiejszego Maksiowi STO LATEK :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]eeeeeeeeeeeeeeeeeee:shake::shake:[/FONT] [FONT=Arial]wikingi wygineli razem z ABBOM :evil_lol::evil_lol: bynajmniej na razie nie spotkalam :roll:[/FONT][FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz ....to ani od Wikingów ani od ABBY autografa nie przywieziesz :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Paula ....jestem :hand: [/FONT] Quote
Paula Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='bonita']Ojej :multi: Maksiu miał urodzinki Więc my z takimi trochę spóżnionymi życzonkami Wszystkiego Najlepsiejszego Maksiowi STO LATEK :evil_lol: Dziękujemy ciociu Kasiu :loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Paula ....jestem :hand:[/FONT] Ja tyż :grins: :hand: Quote
Paula Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='AśkaK']A kuku!!!:lol::mdrmed:[/quote] Witaj kukułko :evil_lol: :loveu: Quote
clockwork Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [FONT=Arial]ja tez se kukam po kryjomu :evil_lol:[/FONT] Quote
Paula Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ja tez se kukam po kryjomu :evil_lol:[/FONT] :D Inkoguto :razz: Quote
clockwork Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='paula_z']:D Inkoguto :razz: [FONT=Arial]in... co???? :crazyeye::crazyeye: [/FONT] [FONT=Arial]inkuku£ko???[/FONT] Quote
Paula Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]in... co???? :crazyeye::crazyeye: [/FONT] [FONT=Arial]inkuku£ko???[/FONT] Znaczy po kryjomu :evil_lol: :D Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ja tez se kukam po kryjomu :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]ino sie nie skuknij na ament bo cie rano nie znońdom ....:diabloti: [/FONT] Quote
Paula Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]ino sie nie skuknij na ament bo cie rano nie znońdom ....:diabloti:[/FONT] :hmmmm: Tłumaczenie poproszę :evil_lol: ;) Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='paula_z']:hmmmm: Tłumaczenie poproszę :evil_lol: ;) [FONT=Arial]MAGDA ......[SIZE=2]tłumacz potrzebny :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='paula_z']:hmmmm: Tłumaczenie poproszę :evil_lol: ;) [FONT=Arial]a bylas u mnie??? [/FONT] [FONT=Arial]buuuhahahha szkoda ze nie rozumiesz bo ja siedze i leje ze smiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]nie da sie tego przetlumaczyc... uwierz... moze ONE rano ci przetlumaczom ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a bylas u mnie??? [/FONT] [FONT=Arial]buuuhahahha szkoda ze nie rozumiesz bo ja siedze i leje ze smiechu :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]nie da sie tego przetlumaczyc... uwierz... moze ONE rano ci przetlumaczom ;)[/FONT] [FONT=Arial]nie bojaj;)....Paula wie już w czym rzecz:p ...doczekać sie nie mogła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a rano to se każdy przetłumaczy ...po swojemu [/FONT][FONT=Arial]:evil_lol:[/FONT] Quote
AśkaK Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]ino sie nie skuknij na ament bo cie rano nie znońdom ....:diabloti:[/FONT] :roflt:Nie kumam, ale fajnie to brzmi!:evil_lol: Quote
Pysia Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/Inne%20zwierzaki/img07.jpg Jakie on ma piękne i mądre oczęta :loveu: Quote
Paula Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a bylas u mnie??? [/FONT] [FONT=Arial]buuuhahahha szkoda ze nie rozumiesz bo ja siedze i leje ze smiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]nie da sie tego przetlumaczyc... uwierz... moze ONE rano ci przetlumaczom ;)[/FONT] Byłam, ale wymiękłam :mdleje: i se poszłam z psem :cool1: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]nie bojaj;)....Paula wie już w czym rzecz:p ...doczekać sie nie mogła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a rano to se każdy przetłumaczy ...po swojemu [/FONT][FONT=Arial]:evil_lol:[/FONT] Połowy i tak nie zrozumiałam :roll: :evil_lol: [quote name='AśkaK']:roflt:Nie kumam, ale fajnie to brzmi!:evil_lol: To idź se poczytaj u Klocka :diabloti: [quote name='Pysia']http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/Inne%20zwierzaki/img07.jpg Jakie on ma piękne i mądre oczęta :loveu: Cudne ma oczka :loveu: Cześć Pysiu :multi: Quote
Recommended Posts