Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
[FONT=Arial]no Jacusiu ...nareszcie się ujawniłeś ....a już kiedyś mowili coś o nas źle :eviltong::diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]ta... i po dzisiejszym beda o mnie mowili jeszcze gorzej.... moja walka trwa :evil_lol::evil_lol: cholera... w najlepszym wypadku dostane banana .... w gorszym zabiorom mi psa bom nieobliczalna :diabloti: moj koondelos :loveu:[/FONT]

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]ta... i po dzisiejszym beda o mnie mowili jeszcze gorzej.... moja walka trwa :evil_lol::evil_lol: cholera... w najlepszym wypadku dostane banana .... w gorszym zabiorom mi psa bom nieobliczalna :diabloti: moj koondelos :loveu:[/FONT]

[FONT=Arial]załatwie Ci kuszetkę :razz:w psychiatryku z widokiem na stadion :cool1:....a koondlem się zajmę:loveu:

hi hi ...podobno ...nieważne jak ...wazne ze mówia ....:hmmmm:..........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
[FONT=Arial]załatwie Ci kuszetkę :razz:w psychiatryku z widokiem na stadion :cool1:....a koondlem się zajmę:loveu:[/FONT]

[FONT=Arial]hi hi ...podobno ...nieważne jak ...wazne ze mówia ....:hmmmm:..........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]a niech mowia... niech piszom... niech mnie zbanujom... moje zdanie jest takie jakie jest... bo RASOWY=RODOWODOWY, RODOWODOWY= ZDROWY i Lepszy do mnie nie przemawia :oops:[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]a niech mowia... niech piszom... niech mnie zbanujom... moje zdanie jest takie jakie jest... bo RASOWY=RODOWODOWY, RODOWODOWY= ZDROWY i Lepszy do mnie nie przemawia :oops:[/FONT]

[FONT=Arial]no ....a mając namacalny przykład Ozzulka tym bardziej nie ma prawa przemawiać ....:shake:...i kicha ....mnie już nikt nie przekona co do słuszności tego stwierdzenia R=R:diabloti:[/FONT]

Posted

Dziś ten przystojniaczek kończy 4 latka :loveu:

Masiulku, moje kochane słoneczko :loveu: Życzę Ci dużo zdrówka i miłości :calus: I żebyś na zawsze był moim małym głuptaskiem :iloveyou: :new-bday: :BIG: :tort: :cunao: :drink1::bday:

Posted

[FONT=Arial]:Dog_run:MAXIULKU!!!!! misku ty moj... [/FONT]

[FONT=Arial]:laola:[/FONT]

[FONT=Arial]ciotka klockowa i wujcio klockowy zyczä ci przedewszystkim ZDROWKA dlugiego szczesliwego psiowego zycia ..... itd...:B-fly:[/FONT]

[FONT=Arial]a Klocus przesyla HAU HAU :loveu::bluepaw::loveu:[/FONT]

:knajpa::drink1::popcorn::beerchug:

Posted

Drogi Maxiu :loveu:
Twoje życie ułoiżyło się wspaniale :) Masz kochaną pancie, swoją miseczke, zabawki i nawet koleżanke do wspólnych zabaw :multi: Życzę Ci do tego jeszcze wyłącznie zdrowych dni i abyś cieszył się radością dnia codziennego zawsze :) Więcej życzeń nie potrzebujesz - masz wszystko :multi:
Wszystkiego Najlepszego w dniu czwartych urodzin Przystojniaku :loveu::BIG::bday::new-bday:

I weselmy się :laola::drinking::drinking::drinking:

Posted

:BIG::tort::BIG:

100 lat 100 lat niech zyje zyje nammmm

iii jeszcze jeden i jeszcze raz ....

a kto sie z nami nie napije ten traba:evil_lol:

:laola::laola:

:drink1:

:cunao::knajpa::cunao:

:drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking:

Posted

MAKSIU!!

100 lat, 100 lat !!
Nie wiem czego ci życzyć bo masz wszystko czego psiakowi do szczęścia potrzeba:loveu:
Żyj zdrowo i wesoło!

I ja sie z wami napije
:popcorn: za zdrówko Maxia choć niepełnoleniawa jestem:evil_lol:
:sweetCyb::Cool!::sweetCyb::Cool!::sweetCyb::Cool!::sweetCyb::Cool!::sweetCyb:

Posted

Urodzinki???!:multi::lol::loveu:

Stooo lat Maaaxiu !!!:BIG::tort::laola::laola:

Życzę ci żeby Axia chciała dzielić się kamyczkami!:lol: Resztę już masz!:loveu:Sto lat radości!!!:cunao::drinking::beerchug:

Posted

Maksiu dziękuje cioci Asi :loveu:

A ja spadam z nim na szybki spacerek, znowu nie dałam rady odwiedzić wszystkich ulubionych :placz: Może jutro się uda :roll: :hand:

Posted

[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:Bandi śliczny ......wiem ,że dacie radę i weci też i wszystkie jego kochane cioteczki i cieszę się też ze udało Wam się wreszcie spotkać ;)
Doberek słoneczny ...dziewczyny:loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

aaaa przegapiłam :oops:

Maksiulku 100 latek w szczęściu i przede wszystkim w zdrowiu!!! :laola: :drinking: :laola: :drinking: :laola: :drinking: :laola: :drinking: :laola: :drinking:

a Bandi jak się zmienił :crazyeye: pięknie zdrowieje!!!!! :loveu::multi::multi::multi:

Posted

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]jesoooo... dogomaniaczki powymieraly cy cus??? nigdzie nikogo nie ma :-([/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]masiakra... ide sie upodlic... dzis mam to MOCNE piwo... 3,5% :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]