Paula Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]Wpadłam ......sprawdzić , czy ruszyło Ci dogo w nocy ....:razz:Ale widzę , ze tak ... WITANKO :multi::multi::multi:[/FONT] Ruszyło, jak szłam spać :roll: Witanko :multi: BeaC napisał(a):ty tak nie wal głową w mur..bo Ci krew...............pocieknie:diabloti::diabloti::diabloti: witaj porannie :evil_lol: Witaj wieczornie :multi: dealer napisał(a):ynetlygentnie zauwazam ze nie ma scurof..uffff:diabloti: wiec witam was serdecznie:multi: :D Cześć Aga :loveu: jonQuillaCześć Żonkilku :multi: evaxon napisał(a):czesc mam:multi: daj cukierka:loveu: Cześć córcia :multi: Masz clockwork napisał(a):[FONT=Arial]i tu też przyszłam sie pożegnać [/FONT][FONT=Arial] wracam za 11 dni [/FONT] :placz: :calus: :hand: Filmiki :lol: zalecane z dźwiękiem :D Axa, Maksiu i kamyczek :diabloti: i ciąg dalszy z kamyczkiem :evil_lol: Quote
bonita Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Filmiki przednie :evil_lol: Axa to pierun jest straszny:diabloti:, nawet Maksiowi nie da kamyczka potrzymać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: U mnie też tak sobie ząbeczki pokazują jeden drugiemu, jak coś upolują:evil_lol: Witanko :multi: No i dobrynoc:evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 buahahahaha ale z Maxia kretynek:grin: dzieki mam za cukiera:loveu: pycha:loveu: Quote
Paula Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 bonita napisał(a):Filmiki przednie :evil_lol: Axa to pierun jest straszny:diabloti:, nawet Maksiowi nie da kamyczka potrzymać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: U mnie też tak sobie ząbeczki pokazują jeden drugiemu, jak coś upolują:evil_lol: Witanko :multi: No i dobrynoc:evil_lol: :D Axa nie da mu się nawet zbliżyć do kamyczka :evil_lol: ;) :multi: Witanko na dobranoc :hand: evaxon napisał(a):buahahahaha ale z Maxia kretynek:grin: dzieki mam za cukiera:loveu: pycha:loveu: :D No wariatek jest :loveu: Smacznego :p Quote
malawaszka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 wrrrrrrrr standardowo wieczorem filmiki mi nie ***ają :placz::placz::placz: ale ja tu jeszcze wrócę :diabloti: rano :cool1: Quote
Paula Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 malawaszka napisał(a):wrrrrrrrr standardowo wieczorem filmiki mi nie ***ają :placz::placz::placz: ale ja tu jeszcze wrócę :diabloti: rano :cool1: :D "hulają" Ci wykropkowało :-o :evil_lol: ;) Wróć, wróć, bo warto je zobaczyć :razz: Miałyśmy niezłą polewkę z wariatów :lol: Quote
Alicja Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 paula_z napisał(a): Filmiki :lol: zalecane z dźwiękiem :D Axa, Maksiu i kamyczek :diabloti: i ciąg dalszy z kamyczkiem :evil_lol: [FONT=Arial]:multi::multi::multi:filmiki widzialam ........poprzednie mi się nie otwarły :hmmmm: widziałam u ale Madzi :evil_lol: Pauluś , wczoraj padłam ...musiałam odespać te 2 nocki bezsenne ...i wogóle coś mnie chyba bierze :angryy:...grrrrrr...a miałam nie chorować :diabloti::diabloti::diabloti: WITANKO :multi::multi::multi::multi::multi: [/FONT] Quote
BeaC Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 witam:multi::multi::multi: ja tak krótko bo właśnie przelatywałam:diabloti: Quote
Medorowa Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Przybyłam:hand: Filmiki obejrzę później:hand: Quote
AśkaK Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Hahaha, witaj Paola, filmiki jakie!!!:evil_lol::lol: Maxiu goopecek!:grin::grin::grin: Axa jędzucha!:evil_lol: Faaajnie z nimi macie!:loveu::lol: Quote
Paula Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]Pauluś , wczoraj padłam ...musiałam odespać te 2 nocki bezsenne ...i wogóle coś mnie chyba bierze :angryy:...grrrrrr...a miałam nie chorować :diabloti: WITANKO :multi:[/FONT] Mam nadzieję, że odespałaś się w końcu? ;) Sio, sio, przepędź choróbsko :mad: Witanko :multi: :loveu: evaxon napisał(a):czesc mamus:multi: Cześć córuś :multi: BeaC napisał(a):witam:multi: ja tak krótko bo właśnie przelatywałam:diabloti: Witanko :multi: Czemu chodzisz z gołą pupą :evil_lol: ;) Uważaj na kominy ;) madzia i medor napisał(a):Przybyłam:hand: Filmiki obejrzę później:hand: Cześć Madzia :multi: Obejrzałaś później? :razz: AśkaK napisał(a):Hahaha, witaj Paola, filmiki jakie!!!:evil_lol::lol: Maxiu goopecek!:grin:Axa jędzucha!:evil_lol: Faaajnie z nimi macie!:loveu::lol: Witaj Aśka :multi: Generalnie jest wesoło :lol: Tylko przez tą jędzowatość Axy czasem są spięcia, Maksiu nie zawsze jest taki uległy ;) Quote
BeaC Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 ..chodzę z gołą pupa .................bo mam ładną:diabloti: witaj następne powitanie .................dopiero we czwartek:shake: Quote
Alicja Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:Witanko Nocny Marku ;) [/FONT] Quote
clockwork Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [FONT=Arial]witam sie szypciutko i spadam.... bo ja NIE ZAGLONDAM :evil_lol:[/FONT] Quote
e.v.a Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:multi::multi::multi:Witanko Nocny Marku ;) [/FONT] :crazyeye: mamo a ja myslalam ze masz na imie Paulina:roll::oops::cool1: witaj Marku :razz::razz::razz: Quote
Alicja Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 evaxon napisał(a)::crazyeye: mamo a ja myslalam ze masz na imie Paulina:roll::oops::cool1: witaj Marku :razz::razz::razz::eviltong::eviltong::eviltong:[FONT=Arial]ty się mala nie czepiaj tylko idź piecz te pieguski bo matka z ciotką wpadną do cie na kaff;)[/FONT] Quote
clockwork Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 evaxon napisał(a)::crazyeye: mamo a ja myslalam ze masz na imie Paulina:roll::oops::cool1: witaj Marku :razz::razz::razz: [FONT=Arial]no i widzisz... wlasnej matki nie znasz.... a twoja mam to Marek :evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]dobrze ze jestesmy tolerancyjne i wcale nie robi na nas wrazenia ze tata Heniek, mama Marek :roll:[/FONT] Quote
e.v.a Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::eviltong::eviltong::eviltong:[FONT=Arial]ty się mala nie czepiaj tylko idź piecz te pieguski bo matka z ciotką wpadną do cie na kaff;)[/FONT] hyhyhy :evil_lol: ciacha jutro bede pieka:eviltong: clockwork napisał(a):[FONT=Arial]no i widzisz... wlasnej matki nie znasz.... a twoja mam to Marek :evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]dobrze ze jestesmy tolerancyjne i wcale nie robi na nas wrazenia ze tata Heniek, mama Marek :roll:[/FONT] :lol::lol::lol: Quote
Paula Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 BeaC napisał(a):..chodzę z gołą pupa .................bo mam ładną:diabloti: witaj następne powitanie .................dopiero we czwartek:shake: :evil_lol: Witaj Beata :multi: Zatem do czwartku :hand: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:multi:Witanko Nocny Marku ;) [/FONT] Cześć Skowronku :loveu: clockwork napisał(a):[FONT=Arial]witam sie szypciutko i spadam.... bo ja NIE ZAGLONDAM :evil_lol:[/FONT] :D Witaj niezaglądająca :multi: evaxon napisał(a)::crazyeye: mamo a ja myslalam ze masz na imie Paulina:roll::oops::cool1: witaj Marku :razz: Goopiaś :eviltong: Witka córciu :multi: Alicjarydzewska napisał(a)::eviltong:[FONT=Arial]ty się mala nie czepiaj tylko idź piecz te pieguski bo matka z ciotką wpadną do cie na kaff;)[/FONT] Słuchaj ciotki, dziecko :p clockwork napisał(a):[FONT=Arial]no i widzisz... wlasnej matki nie znasz.... a twoja mam to Marek :evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]dobrze ze jestesmy tolerancyjne i wcale nie robi na nas wrazenia ze tata Heniek, mama Marek :roll:[/FONT] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [FONT=Arial]cze Marek :evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]zajrza£ach do ciebie se ot tak... po godzinach :multi:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]po godzinach LECH.... MAREK??? :razz:[/FONT] Quote
Paula Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]cze Marek :evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]zajrza£ach do ciebie se ot tak... po godzinach :multi:[/FONT] [FONT=Arial]po godzinach LECH.... MAREK??? :razz:[/FONT] Cze Jacuś :evil_lol: :D Quote
Alicja Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 paula_z napisał(a): Cześć Skowronku :loveu: [FONT=Arial]...ale ja w nocy też jestem czynna :evil_lol:[/FONT] Słuchaj ciotki, dziecko :p [FONT=Arial]własnie ma się słuchać mnie ...prawda ;)[/FONT] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [FONT=Arial]i się czepiły Marka :diabloti::diabloti::diabloti: A swoja droga ...gdzie tu tolerancja :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
clockwork Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]i się czepiły Marka :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]A swoja droga ...gdzie tu tolerancja :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]TU!!!!!:multi::multi::multi: tu jestem... tolerancja vel Jacek. mi mowiom :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]TU!!!!!:multi::multi::multi: tu jestem... tolerancja vel Jacek. mi mowiom :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]no Jacusiu ...nareszcie się ujawniłeś ....a już kiedyś mowili coś o nas źle :eviltong::diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT] Quote
Recommended Posts