e.v.a Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='paula_z']Jak mamci nie ma, masz kłódkę na barek :mad: :eviltong: :diabloti: Uciekam do wyrka, padam na twarz :roll: Do jutra :hand:[/quote] kłódka byla..ale Maxiu wygadal gdzie jest kluczyk bo go torturowaly:roll::placz::placz::placz: bobranoc mamuska:loveu: Quote
Alicja Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [FONT=Arial]PAULA ......WSTAWAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dochodzi 8 ....zaś zaśpisz ;) [/FONT] Quote
clockwork Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [FONT=Arial]ku ku... [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]podnioslas sie juz po tym padnieciu na fejs?? :razz:[/FONT] Quote
e.v.a Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='madzia i medor']Przyszłam, a ciem nima:hmmmm::hmmmm:[/quote] goopia ... mamusia oracuje na prezenty gwiazdkowe:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hej mam:multi: Quote
Alicja Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='evaxon']goopia ... mamusia oracuje na prezenty gwiazdkowe:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hej mam:multi: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...oszkrabiny i wongel dom ci bez pracowania :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
tygra Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 byłam, poczytałąm, pooglądałam i idę spać :) Quote
Paula Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='BeaC']Hej hej heeeeeeeeeeeej:multi: Hejka Beata :multi: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]PAULA ......WSTAWAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dochodzi 8 ....zaś zaśpisz ;)[/FONT] Zaspałam 15 minut :roll: Cześć Alu :loveu: [quote name='Hugo-Kochaś']wylazuj już z wyrka:lol: Wylazłam :cool1: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ku ku... [/FONT] [FONT=Arial]podnioslas sie juz po tym padnieciu na fejs?? :razz:[/FONT] Cześć Madzialenka :loveu: Podniosłam, ale cały dzień mnie łeb bolał, chyba sobie zatoki załatwilam :placz: Położyłam się po pracy i za długo spałam :cool1: [quote name='madzia i medor']Przyszłam, a ciem nima:hmmmm: O tej porze w pracy byłam :roll: [quote name='evaxon']goopia ... mamusia oracuje na prezenty gwiazdkowe:diabloti::evil_lol: hej mam:multi: Dla braciszka :eviltong: Hej cór :multi: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol:...oszkrabiny i wongel dom ci bez pracowania :eviltong:[/FONT] :evil_lol: :D [quote name='tygra']byłam, poczytałąm, pooglądałam i idę spać :) Dobranoc Beata :hand: Ja też niedługo idę spać, ale najpierw odwiedzę kilka blagasków, o ile mi mulące dogo pozwoli :angryy: I tak wszystkich nie zdążę przelecieć :shake: Może jutro w końcu się uda :roll: Quote
clockwork Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='paula_z'] Ja też niedługo idę spać, ale najpierw odwiedzę kilka blagasków, o ile mi mulące dogo pozwoli :angryy: I tak wszystkich nie zdążę przelecieć :shake: Może jutro w końcu się uda :roll: [FONT=Arial]ale obiecaj ze mnie przelecisz :roll:dzis... o kurde... wczoraj :evil_lol:[/FONT] Quote
Paula Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ale obiecaj ze mnie przelecisz :roll:dzis... o kurde... wczoraj :evil_lol:[/FONT] Już Cię przeleciałam, kochanie :loveu: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 :roll: mamus.... ty zboczuchu:placz::placz::placz::placz: Quote
clockwork Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [FONT=Arial]nie wiem czemu... czuje sie jak przeleciana :roll:[/FONT] Quote
e.v.a Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie wiem czemu... czuje sie jak przeleciana :roll:[/FONT] chcesz o tym porozmawiac??:roll::roll::roll: Quote
Paula Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='evaxon']:roll: mamus.... ty zboczuchu:placz::placz::placz::placz: Nie wyzywaj mamci nadaremnie :mad: :diabloti: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie wiem czemu... czuje sie jak przeleciana :roll:[/FONT] Nie czuj, zahaczyłam u Cia dłuższą chwilkę :razz: :evil_lol: Dobra, spadam spać, głupoty już piszę :evil_lol: :hand: Quote
e.v.a Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='paula_z'] Dobra, spadam spać, głupoty już piszę :evil_lol: :hand:[/quote] tak mamus bedzie najlepiej :lol::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='evaxon']chcesz o tym porozmawiac??:roll::roll::roll: [FONT=Arial]ja niee, a ty :razz:[/FONT] Quote
e.v.a Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ja niee, a ty :razz:[/FONT] wole ni eale moge si eprzelamac:roll: wiesz nie latwo mowic o tym ..... przecie to moja matka cie przeleciala:roll: Quote
clockwork Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='evaxon']wole ni eale moge si eprzelamac:roll: wiesz nie latwo mowic o tym ..... przecie to moja matka cie przeleciala:roll: [FONT=Arial]buuuhahhahahahah... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mowilam juz ze kocham twojom matke....[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]i jej psa:oops:[/FONT] Quote
e.v.a Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]buuuhahhahahahah... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mowilam juz ze kocham twojom matke....[/FONT] [FONT=Arial]i jej psa:oops:[/FONT] o losie:shake: powiedz mi jeszcze ze jestes moim ojcem a upadne :shake: :diabloti::evil_lol: Quote
clockwork Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='evaxon']o losie:shake: powiedz mi jeszcze ze jestes moim ojcem a upadne :shake: :diabloti::evil_lol: [FONT=Arial]upadaj.. TERAZ! jam Jacek z krwi i kosci a tys cörka m£a :roll:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]ide spac... bo bredze...[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]a reszta mieczaköw gdzie??:razz:[/FONT] Quote
e.v.a Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]upadaj.. TERAZ! jam Jacek z krwi i kosci a tys cörka m£a :roll:[/FONT] [FONT=Arial]ide spac... bo bredze...[/FONT] [FONT=Arial]a reszta mieczaköw gdzie??:razz:[/FONT] :mdleje: ić:evil_lol: wymiekła:diabloti: Quote
BeaC Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Hej Paulina wstałaś już:diabloti::diabloti::diabloti: bo ja nie śpie od dwóch godzin i dziesięciu minut:roll: Quote
clockwork Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [FONT=Arial]czesc dziewczynki ... i rodzyneczku :loveu::loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts