Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AśkaK napisał(a):
I ja się witam i o zdrówko pytam!:evil_lol::lol::loveu:

Klocusiowa nie jedź, zostań z nami!:lol:

[FONT=Arial]jade :diabloti: i nawet nie spojrze na te dogowariatki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
wcale nie bede tęsknić :roll: i może wogóle juz NIGDY nie wleze na dogo po takim odwyku :roll::roll:
[/FONT]

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

madzia i medor napisał(a):
Buhahahaha:turn-l::turn-l::turn-l:
http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries7/220933.jpg
Doberek dziewczyny:multi:

Cześć Madzia :multi:
BeaC napisał(a):
Słoneczne
dzień dobry...bardzooooooooooooo
foty jakiś mordulcowatych widziałam!!!!!

Bry Beata :multi:

evaxon napisał(a):
witaj wyganiajaca swe dziecie do kopalni mamo:loveu::loveu:

:D Witaj córciu :loveu:

dealer napisał(a):
dzien dobry:hand: obejrzalam se wsciekle psy...i tera sie boje...ide sie schowac do szafy:cool1:

Nie bój, szczepione były ;) Cześć Aga :multi:

Alicjarydzewska napisał(a):
:multi::multi::multi:[FONT=Arial]witanko moje ulubione Dresiary ;)[/FONT]

Hihi :D Witaj Alu :loveu:

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: pomarscony Maxiu [/FONT]

[FONT=Arial]cześć dziewczyny... witam sie i żegnam szybciorkiem, bo nie wiem czy przed wyjazdem zdąże jeszcze powłazić do wszystkich :placz::placz::placz:[/FONT]

Kupię mu krem na zmarszczki :evil_lol:

Cześć Madzialenka :loveu:

Posted

jonQuilla napisał(a):
Cześć :multi::multi::multi::multi:
Wysyłam uśmiech, uścisk, buziaka...życzę miłego i pogodnego dnia oraz świetnego humorku do samego końca tego dnia :loveu::loveu:

Cześć :multi: Dzięki :loveu:

AśkaK napisał(a):
I ja się witam i o zdrówko pytam!:evil_lol::lol::loveu:
Klocusiowa nie jedź, zostań z nami!:lol:

A dziękuję :loveu: wszyscy zdrowi :lol: Witanko :multi:

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]jade :diabloti: i nawet nie spojrze na te dogowariatki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
wcale nie bede tęsknić :roll: i może wogóle juz NIGDY nie wleze na dogo po takim odwyku :roll::roll:
[/FONT]

Taaak, jasne, oczywiście :eviltong: :evil_lol: ;)

Posted

Ha !! Wy wiecie jak sprawić żeby koniec dnia był tak radosny :multi::multi::multi:

świetne zdjęcia i filmiki :loveu::loveu::loveu:
Z Axy jest świetna szczurza mama :loveu::loveu: weźcie mi ją pożyczcie może Salsa się czegoś od niej nauczy i nie będzie atakować moich ogoniastych panienek przez co mogłabym powiększyć swoje stadko :evil_lol::evil_lol:

http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries7/230902.jpg :loveu::loveu: olbrzymek :)

http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries7/230903.jpg nic dodać nic ująć, słodziak :loveu::loveu:

http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries7/230915.jpg też tyle chcę :loveu::loveu::loveu::loveu:

no i Rudziaki które mi się marzą :loveu::loveu::loveu:

ahhh...tym miłym akcentem i taką dużą ilością serduszkowych uśmieszków żegnam się na dzień dzisiejszy, życzę dobrej nocy i kolorowych snów :loveu::loveu: :multi:

Posted

jonQuilla napisał(a):
Ha !! Wy wiecie jak sprawić żeby koniec dnia był tak radosny :multi::multi::multi:
świetne zdjęcia i filmiki :loveu::loveu::loveu:
Z Axy jest świetna szczurza mama :loveu::loveu: weźcie mi ją pożyczcie może Salsa się czegoś od niej nauczy i nie będzie atakować moich ogoniastych panienek przez co mogłabym powiększyć swoje stadko :evil_lol::evil_lol:

ahhh...tym miłym akcentem i taką dużą ilością serduszkowych uśmieszków żegnam się na dzień dzisiejszy, życzę dobrej nocy i kolorowych snów :loveu::loveu: :multi:

:D Dzięki :loveu: Cieszkam, że Ci się podobają :multi:
Axa mogłaby przy okazji nauczyć Salsę niekoniecznie pożądanych zachowań :evil_lol:
A próbowałaś ją przyzwyczajać do szczurków np w kagańcu?

:loveu: Wzajemnie, kolorowych :hand:

[FONT=Arial]:hmmmm: to która to ta moja szczurkowa .....ten szalony wiewiór :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Antonka, czyli Powsinoga :D

Posted

tygra napisał(a):
niezłą mina
taki jestem groźny... bój się
http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries7/220926.jpg

Hej Beata :multi: Nie zauważyłam wcześniej Twojego posta :oops:
Czemu Axa się nie boi :hmmmm: :evil_lol: ;)

[FONT=Arial];)oki to zapamietam [/FONT]

Ja mylę Antonkę i Albertkę :p Jedna ma troszkę brązowego i plamkę na brzusiu, ale nigdy nie pamiętam która :cool1:

basiulka22tychy napisał(a):
dawno mnie nie bylo tyle zaległosi :( ale jakos to nadrabiam nadrabiam :):):):) uwielbiam scurkowate ogonki :):) pozdrowionka dla maxia i axy :)

Cześć Basiulka :multi: Dzięki :loveu: Piesy pozdrowione zostały :lol:

Posted

Hahaha, Paolka, Dreamer, zaj...ista muza do filmików :D:cool2:, jesteście wariatki z tymi szczurosławami!:lol::loveu:Paulosia słodko biegasz za Axią i Maxiem!:evil_lol: Nie mogę no..! Spadnę zaraz!:shiny::D

A szczurkowe panienki nieźle kamerkę przyatakowały, właziły jedna za drugą!:lol:Boszeee, jak to idzie ogarnąć to całe towarzycho!:lol!:

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]jade :diabloti: i nawet nie spojrze na te dogowariatki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT]
[FONT=Arial]wcale nie bede tęsknić :roll: i może wogóle juz NIGDY nie wleze na dogo po takim odwyku :roll::roll:[/FONT]

Taaa, jasne!:lol:Tak sobie tłumacz Klocusiowa!:evil_lol:

Hocki klocki dobrej nocki!:loveu:

Posted

paula_z napisał(a):
:D Dzięki :loveu: Cieszkam, że Ci się podobają :multi:
Axa mogłaby przy okazji nauczyć Salsę niekoniecznie pożądanych zachowań :evil_lol:
A próbowałaś ją przyzwyczajać do szczurków np w kagańcu?

Cześć :multi::multi:
Ona by je zadeptała, zaskakała a szczury by się bały :shake: ona jest dziwna

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]
ja Was bardzo prosze... nie dawajcie już szczurków... bo ja coraz bardziej chce :roll::roll::roll:

[/FONT]

około 80 szczurków z interwencji TOZ'u szuka nowych domów :) :evil_lol: może się skusisz :loveu::loveu:

Cześć !!!!!!!!!!!

Posted

jonQuilla napisał(a):
około 80 szczurków z interwencji TOZ'u szuka nowych domów :) :evil_lol: może się skusisz :loveu::loveu:

Cześć !!!!!!!!!!!

[FONT=Arial]
nie.... bo u mnie w domu sie pali .... papierochy...
i nasze wyjazdy :roll:
nie miałby sie kto zająć szczurkami ... moja sis jeżeli chodzi o myszowate- nawet by do tego nie podeszła :roll:

ale może kiedyś... jak bede na emeryturze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]