clockwork Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 AśkaK napisał(a):I ja się witam i o zdrówko pytam!:evil_lol::lol::loveu: Klocusiowa nie jedź, zostań z nami!:lol: [FONT=Arial]jade :diabloti: i nawet nie spojrze na te dogowariatki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wcale nie bede tęsknić :roll: i może wogóle juz NIGDY nie wleze na dogo po takim odwyku :roll::roll:[/FONT] Quote
tygra Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 niezłą mina taki jestem groźny... bój się http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries7/220926.jpg Quote
Paula Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 madzia i medor napisał(a):Buhahahaha:turn-l::turn-l::turn-l: http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries7/220933.jpg Doberek dziewczyny:multi: Cześć Madzia :multi: BeaC napisał(a):Słoneczne dzień dobry...bardzooooooooooooo foty jakiś mordulcowatych widziałam!!!!! Bry Beata :multi: evaxon napisał(a):witaj wyganiajaca swe dziecie do kopalni mamo:loveu::loveu: :D Witaj córciu :loveu: dealer napisał(a):dzien dobry:hand: obejrzalam se wsciekle psy...i tera sie boje...ide sie schowac do szafy:cool1: Nie bój, szczepione były ;) Cześć Aga :multi: Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:[FONT=Arial]witanko moje ulubione Dresiary ;)[/FONT] Hihi :D Witaj Alu :loveu: clockwork napisał(a):[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: pomarscony Maxiu [/FONT] http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries7/220926.jpg [FONT=Arial]cześć dziewczyny... witam sie i żegnam szybciorkiem, bo nie wiem czy przed wyjazdem zdąże jeszcze powłazić do wszystkich :placz::placz::placz:[/FONT] Kupię mu krem na zmarszczki :evil_lol: Cześć Madzialenka :loveu: Quote
Paula Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 jonQuilla napisał(a):Cześć :multi::multi::multi::multi: Wysyłam uśmiech, uścisk, buziaka...życzę miłego i pogodnego dnia oraz świetnego humorku do samego końca tego dnia :loveu::loveu: Cześć :multi: Dzięki :loveu: AśkaK napisał(a):I ja się witam i o zdrówko pytam!:evil_lol::lol::loveu: Klocusiowa nie jedź, zostań z nami!:lol: A dziękuję :loveu: wszyscy zdrowi :lol: Witanko :multi: clockwork napisał(a):[FONT=Arial]jade :diabloti: i nawet nie spojrze na te dogowariatki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wcale nie bede tęsknić :roll: i może wogóle juz NIGDY nie wleze na dogo po takim odwyku :roll::roll:[/FONT] Taaak, jasne, oczywiście :eviltong: :evil_lol: ;) Quote
Paula Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 ZimZum aka Leniucha Pago aka Wredzioszka Anton aka Powsinoga Quote
Paula Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Albert aka Cicha Woda Twiggy aka Zadziora Quote
Paula Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Trent aka Piszczałka Tinky aka Chudzinka Wszystkie siedem dziewczynek Quote
Paula Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Filmiki: Szczurki Axa i szczurki Szczurki Axa i Max Quote
jonQuilla Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Ha !! Wy wiecie jak sprawić żeby koniec dnia był tak radosny :multi::multi::multi: świetne zdjęcia i filmiki :loveu::loveu::loveu: Z Axy jest świetna szczurza mama :loveu::loveu: weźcie mi ją pożyczcie może Salsa się czegoś od niej nauczy i nie będzie atakować moich ogoniastych panienek przez co mogłabym powiększyć swoje stadko :evil_lol::evil_lol: http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries7/230902.jpg :loveu::loveu: olbrzymek :) http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries7/230903.jpg nic dodać nic ująć, słodziak :loveu::loveu: http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries7/230915.jpg też tyle chcę :loveu::loveu::loveu::loveu: no i Rudziaki które mi się marzą :loveu::loveu::loveu: ahhh...tym miłym akcentem i taką dużą ilością serduszkowych uśmieszków żegnam się na dzień dzisiejszy, życzę dobrej nocy i kolorowych snów :loveu::loveu: :multi: Quote
Alicja Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [FONT=Arial]:hmmmm: to która to ta moja szczurkowa .....ten szalony wiewiór :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Paula Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 jonQuilla napisał(a):Ha !! Wy wiecie jak sprawić żeby koniec dnia był tak radosny :multi::multi::multi: świetne zdjęcia i filmiki :loveu::loveu::loveu: Z Axy jest świetna szczurza mama :loveu::loveu: weźcie mi ją pożyczcie może Salsa się czegoś od niej nauczy i nie będzie atakować moich ogoniastych panienek przez co mogłabym powiększyć swoje stadko :evil_lol::evil_lol: ahhh...tym miłym akcentem i taką dużą ilością serduszkowych uśmieszków żegnam się na dzień dzisiejszy, życzę dobrej nocy i kolorowych snów :loveu::loveu: :multi: :D Dzięki :loveu: Cieszkam, że Ci się podobają :multi: Axa mogłaby przy okazji nauczyć Salsę niekoniecznie pożądanych zachowań :evil_lol: A próbowałaś ją przyzwyczajać do szczurków np w kagańcu? :loveu: Wzajemnie, kolorowych :hand: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:hmmmm: to która to ta moja szczurkowa .....ten szalony wiewiór :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Antonka, czyli Powsinoga :D Quote
Alicja Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 paula_z napisał(a):Antonka, czyli Powsinoga :D [FONT=Arial];)oki to zapamietam [/FONT] Quote
Basia&Safi Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 dawno mnie nie bylo tyle zaległosi :( ale jakos to nadrabiam nadrabiam :):):):) uwielbiam scurkowate ogonki :):) pozdrowionka dla maxia i axy :) Quote
Paula Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 tygra napisał(a):niezłą mina taki jestem groźny... bój się http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries7/220926.jpg Hej Beata :multi: Nie zauważyłam wcześniej Twojego posta :oops: Czemu Axa się nie boi :hmmmm: :evil_lol: ;) Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial];)oki to zapamietam [/FONT] Ja mylę Antonkę i Albertkę :p Jedna ma troszkę brązowego i plamkę na brzusiu, ale nigdy nie pamiętam która :cool1: basiulka22tychy napisał(a):dawno mnie nie bylo tyle zaległosi :( ale jakos to nadrabiam nadrabiam :):):):) uwielbiam scurkowate ogonki :):) pozdrowionka dla maxia i axy :) Cześć Basiulka :multi: Dzięki :loveu: Piesy pozdrowione zostały :lol: Quote
AśkaK Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Hahaha, Paolka, Dreamer, zaj...ista muza do filmików :D:cool2:, jesteście wariatki z tymi szczurosławami!:lol::loveu:Paulosia słodko biegasz za Axią i Maxiem!:evil_lol: Nie mogę no..! Spadnę zaraz!:shiny::D A szczurkowe panienki nieźle kamerkę przyatakowały, właziły jedna za drugą!:lol:Boszeee, jak to idzie ogarnąć to całe towarzycho!:lol!: clockwork napisał(a):[FONT=Arial]jade :diabloti: i nawet nie spojrze na te dogowariatki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]wcale nie bede tęsknić :roll: i może wogóle juz NIGDY nie wleze na dogo po takim odwyku :roll::roll:[/FONT] Taaa, jasne!:lol:Tak sobie tłumacz Klocusiowa!:evil_lol: Hocki klocki dobrej nocki!:loveu: Quote
malawaszka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 :placz::placz::placz:oczywiście mnie filmiki siezacinają buuuuuuuuuuuu :placz::placz::placz: Quote
BeaC Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 to Ja:cool3::cool3: wpadłam do ciebie z samego rańca...............potem mam zapieprz widziałam fajowe scurki!!!!!! Quote
jonQuilla Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 paula_z napisał(a)::D Dzięki :loveu: Cieszkam, że Ci się podobają :multi: Axa mogłaby przy okazji nauczyć Salsę niekoniecznie pożądanych zachowań :evil_lol: A próbowałaś ją przyzwyczajać do szczurków np w kagańcu? Cześć :multi::multi: Ona by je zadeptała, zaskakała a szczury by się bały :shake: ona jest dziwna Quote
Alicja Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [FONT=Arial]:oops:Sorki Pauluś że wczraj znikłam ale siła wyższa... Doberek :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
agbar Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 znofuu scury.....:shake::diabloti:dzien dobry paniom:multi: Quote
e.v.a Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 bylam :multi: i filmiki widzialam :multi: a teraz sie witam :loveu: Quote
malawaszka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 :multi:udało się udało się teraz obejrzałam :loveu::loveu::loveu: haha atak szczurow na aparat jest :scared: Quote
clockwork Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 paula_z napisał(a):Filmiki: Szczurki Axa i szczurki Szczurki Axa i Max [FONT=Arial]nie otworzył mi sie drugi filmik :placz::placz: ale pozostałe 3 TAK :p zajebiaszcza muza :diabloti::diabloti::diabloti: buuhahhahaha ja Was bardzo prosze... nie dawajcie już szczurków... bo ja coraz bardziej chce :roll::roll::roll: pozdróweczka dziewczynki z rodzyneczkiem :loveu: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial] ja Was bardzo prosze... nie dawajcie już szczurków... bo ja coraz bardziej chce :roll::roll::roll: [/FONT] około 80 szczurków z interwencji TOZ'u szuka nowych domów :) :evil_lol: może się skusisz :loveu::loveu: Cześć !!!!!!!!!!! Quote
clockwork Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 jonQuilla napisał(a):około 80 szczurków z interwencji TOZ'u szuka nowych domów :) :evil_lol: może się skusisz :loveu::loveu: Cześć !!!!!!!!!!! [FONT=Arial] nie.... bo u mnie w domu sie pali .... papierochy... i nasze wyjazdy :roll: nie miałby sie kto zająć szczurkami ... moja sis jeżeli chodzi o myszowate- nawet by do tego nie podeszła :roll: ale może kiedyś... jak bede na emeryturze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Recommended Posts