jonQuilla Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial] nie.... bo u mnie w domu sie pali .... papierochy... i nasze wyjazdy :roll: nie miałby sie kto zająć szczurkami ... moja sis jeżeli chodzi o myszowate- nawet by do tego nie podeszła :roll: ale może kiedyś... jak bede na emeryturze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] no tak...u mnie też zawsze problem kto ze szczurami będzie wojował jak mnie nie będzie, zawsze wypada na moją mamę :eviltong: też nie skacze z radości ale cóż :) emerytka dziergająca sweterek na bujanym fotelu, którą obłażą szczury :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ciekawa wizja :diabloti::diabloti: Quote
AśkaK Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 A sweterek w trupie czachy!:diabloti::lol: Cześć zascuzone!:lol: Ale dziś pogoda...:roll: Dajcie jakieś scurki czy cuś na rozweselenie!:evil_lol: Quote
clockwork Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 jonQuilla napisał(a):no tak...u mnie też zawsze problem kto ze szczurami będzie wojował jak mnie nie będzie, zawsze wypada na moją mamę :eviltong: też nie skacze z radości ale cóż :) emerytka dziergająca sweterek na bujanym fotelu, którą obłażą szczury :evil_lol: ciekawa wizja :diabloti: [FONT=Arial]moja mama robi tak na widok szczurów... siostra zresztą też... więc nie miałabym opieki ŻADNEJ... nooo... nie ja- moje szczurki w razie wyjazdu :shake:[/FONT] AśkaK napisał(a):A sweterek w trupie czachy!:diabloti: Cześć zascuzone!:lol: Ale dziś pogoda... Dajcie jakieś scurki czy cuś na rozweselenie!:evil_lol: [FONT=Arial]zupełnie nie rozumiem o co CI chodzi??? JA??? CZASZKI??? never :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]tera możeta dawać szczurasów ile wlezie... i tak mnie nie bedzie :roll::cool1:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]moja mama robi tak [/FONT] moja też tak robiła :evil_lol: nie chciała dotykać i mówiła że są wstrętne oraz głupie...teraz się zachwyca i chwali się że mamy w domu szczury...zarzeka się że są jej obojętne ale lubi je poprzytulać od czasu do czasu jak nikt nie widzi :evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 AśkaK napisał(a):Paulosia słodko biegasz za Axią i Maxiem!:evil_lol: Nie mogę no..! Spadnę zaraz!:shiny::D :mad: Miałaś piesy oglądać, nie mnie :eviltong: :evil_lol: ;) BeaC napisał(a):to Ja:cool3::cool3: wpadłam do ciebie z samego rańca...............potem mam zapieprz widziałam fajowe scurki!!!!!! Cześć Ty :multi: jonQuilla napisał(a):Cześć :multi::multi: Ona by je zadeptała, zaskakała a szczury by się bały :shake: ona jest dziwna Cześć :multi: A jak się zachowuje, jak widzi szczurki przez klatkę? Quote
Paula Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:oops:Sorki Pauluś że wczraj znikłam ale siła wyższa... Doberek :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Sporo wyższa ;) :evil_lol: Nie szkodzi, jutro poklachamy :razz: Bry Aluś :loveu: dealer napisał(a):znofuu scury.....:shake::diabloti:dzien dobry paniom:multi: :eviltong: Cześć Aga :multi: evaxon napisał(a):bylam :multi: i filmiki widzialam :multi: a teraz sie witam :loveu: Witanko córuś :loveu: :multi: malawaszka napisał(a)::multi:udało się udało się teraz obejrzałam :loveu::loveu::loveu: haha atak szczurow na aparat jest :scared: :multi: :D Quote
Paula Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]zajebiaszcza muza :diabloti::diabloti::diabloti: pozdróweczka dziewczynki z rodzyneczkiem :loveu:[/FONT] Wiedziałam, że Ci się spodoba :p Pozdro Madzialenka :loveu: jonQuilla napisał(a):około 80 szczurków z interwencji TOZ'u szuka nowych domów :) :evil_lol: może się skusisz :loveu::loveu: Cześć !!!!!!!!!!! Magda wie :razz: już jej nie będziemy namawiać :evil_lol: była u nas i widziała chłopaczków tymczaskowych, właśnie z tej interwencji ;) Zostało jeszcze pięciu :lol: Cześć po raz drugi :multi: Quote
Paula Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]ale może kiedyś... jak bede na emeryturze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] jonQuilla napisał(a):emerytka dziergająca sweterek na bujanym fotelu, którą obłażą szczury :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ciekawa wizja :diabloti::diabloti: AśkaK napisał(a):A sweterek w trupie czachy!:diabloti::lol: Hahahaha :grin: AśkaK napisał(a):Cześć zascuzone!:lol: Ale dziś pogoda...:roll: Dajcie jakieś scurki czy cuś na rozweselenie!:evil_lol: Cześć Aśka :lol: Karola ma jakieś filmiki, ale na swoim bukiecie, nie wiem, czy mi prześle dzisiaj :cool1: clockwork napisał(a):[FONT=Arial]tera możeta dawać szczurasów ile wlezie... i tak mnie nie bedzie :roll::cool1:[/FONT] :placz: Nie jedź :evil_lol: Szczurki będą jak wrócisz, poczekamy na Ciebie :eviltong: :evil_lol: ;) Idę z psem, wpadnę potem jeszcze na chwilkę, ale nie zdążę wszystkich ulubionych odwiedzić :shake: Jutro może nadrobię :cool1: Quote
jonQuilla Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 paula_z napisał(a): Cześć :multi: A jak się zachowuje, jak widzi szczurki przez klatkę? Póki się nie ruszają to jest ok ale jak wstają i chodzą po klatce to rzuca się na klatkę, szczeka, szczerzy kły i wali łapami :roll: raz miała okazje pokazać tak naprawdę na co ją stać w stosunku do szczurzej klatki...prawie by ją przewróciła, od tamtej pory szczurki stoją na szafie :roll::roll::roll::roll: a jak robie coś ze szczurkami albo je puszczam to Salse wyrzucam z pokoju i zamykam drzwi na klucz. Wiem że Salsa zanim do mnie trafiła to urywała się czasami z łańcucha i niejedna kura skończyła jako jej ofiara więc boję się ją puścić do szczurów. Quote
Alicja Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [FONT=Arial]Wpadam jeszcze ......po wizycie w Jastrzębiu :p filmiki ogladałam z Madzią:p ....bo u mnie czegoś brak :oops:...i się nie da :placz::placz::placz: DOGOBRANOC :hand: [/FONT] Quote
Paula Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Wrrrrr :angryy: Dupa blada, dogo mi padło :angryy: dopiero teraz ruszyło :shake: Oczywiście, jak muszę iść spać :wallbash: Dobranoc :hand: Quote
Alicja Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [FONT=Arial]Wpadłam ......sprawdzić , czy ruszyło Ci dogo w nocy ....:razz: Ale widzę , ze tak ... WITANKO :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
BeaC Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 ty tak nie wal głową w mur..bo Ci krew...............pocieknie:diabloti::diabloti::diabloti: witaj porannie Quote
agbar Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 ynetlygentnie zauwazam ze nie ma scurof..uffff:diabloti: wiec witam was serdecznie:multi: Quote
Alicja Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 dealer napisał(a):ynetlygentnie zauwazam ze nie ma scurof..uffff:diabloti: wiec witam was serdecznie:multi: [FONT=Arial]:razz::razz::razz:kurde ....NASZA Ty jesteś ....a dlazcemu nie lubis scurów:hmmmm:....a masz u mnie chimoczka do odbrania :cool3:[/FONT] Quote
agbar Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:razz::razz::razz:kurde ....NASZA Ty jesteś ....a dlazcemu nie lubis scurów:hmmmm:....a masz u mnie chimoczka do odbrania :cool3:[/FONT] jakos ich nie kochom.....one mnie tez chiba nie bo mi kiedys jeden chcial ucho odgryzc:evil_lol:a chimoczka odbiore nie bojaj:eviltong: Quote
Alicja Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 dealer napisał(a):jakos ich nie kochom.....one mnie tez chiba nie bo mi kiedys jeden chcial ucho odgryzc:evil_lol:a chimoczka odbiore nie bojaj:eviltong: [FONT=Arial]:hmmmm: to musi był krewny wczorajszej pani fryzjerki ....bo ona mnie wczoraj tysz ucho 1 dla asymetrii chciala utnąć:evil_lol:bo jak Magda z 1 stony nie ma włoskow to mnie chciała pozbawić ucha :razz: Chimoczek czeka :cool1:;) [/FONT] Quote
agbar Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:hmmmm: to musi był krewny wczorajszej pani fryzjerki ....bo ona mnie wczoraj tysz ucho 1 dla asymetrii chciala utnąć:evil_lol:bo jak Magda z 1 stony nie ma włoskow to mnie chciała pozbawić ucha :razz:[/FONT] [FONT=Arial]Chimoczek czeka :cool1:;)[/FONT] mam nadzieje ze mi dokarmiasz mojego chimoczka:mad::diabloti: Quote
Alicja Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 dealer napisał(a):mam nadzieje ze mi dokarmiasz mojego chimoczka:mad::diabloti: [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:CHIMOCZEK jst ładniutki i tuściutki :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
agbar Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:CHIMOCZEK jst ładniutki i tuściutki :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] oby nie za bardzo tusty...do kieszeni sie zmiesci?:cool3::diabloti: Quote
jonQuilla Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 dealer napisał(a):oby nie za bardzo tusty...do kieszeni sie zmiesci?:cool3::diabloti: co Ty z chomika portfel chcesz zrobić?? :evil_lol::evil_lol: :diabloti::diabloti: Quote
agbar Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 jonQuilla napisał(a):co Ty z chomika portfel chcesz zrobić?? :evil_lol::evil_lol: :diabloti::diabloti: eeeee:hmmmm: z jakiego chomika:crazyeye: ja bede miec chimoczka:diabloti::eviltong: Quote
Alicja Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 dealer napisał(a):oby nie za bardzo tusty...do kieszeni sie zmiesci?:cool3::diabloti: [FONT=Arial]to się kiesznie dosztukuje :grins:[/FONT] jonQuilla napisał(a):co Ty z chomika portfel chcesz zrobić?? :evil_lol::evil_lol: :diabloti::diabloti: [FONT=Arial]nie ...portfelik i torebka będą z legwanka :loveu::loveu::loveu:[/FONT] dealer napisał(a):eeeee:hmmmm: z jakiego chomika:crazyeye: ja bede miec chimoczka:diabloti::eviltong: [FONT=Arial]CHIMOCZEK jest jeden jedyny i niepowtarzalny ....bo NASZ ;)[/FONT] Quote
clockwork Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [FONT=Arial]i tu też przyszłam sie pożegnać [/FONT][FONT=Arial] wracam za 11 dni [/FONT] Quote
Recommended Posts