Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]
nie.... bo u mnie w domu sie pali .... papierochy...
i nasze wyjazdy :roll:
nie miałby sie kto zająć szczurkami ... moja sis jeżeli chodzi o myszowate- nawet by do tego nie podeszła :roll:

ale może kiedyś... jak bede na emeryturze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

no tak...u mnie też zawsze problem kto ze szczurami będzie wojował jak mnie nie będzie, zawsze wypada na moją mamę :eviltong: też nie skacze z radości ale cóż :)

emerytka dziergająca sweterek na bujanym fotelu, którą obłażą szczury :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ciekawa wizja :diabloti::diabloti:

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

jonQuilla napisał(a):
no tak...u mnie też zawsze problem kto ze szczurami będzie wojował jak mnie nie będzie, zawsze wypada na moją mamę :eviltong: też nie skacze z radości ale cóż :)

emerytka dziergająca sweterek na bujanym fotelu, którą obłażą szczury :evil_lol: ciekawa wizja :diabloti:

[FONT=Arial]moja mama robi tak
na widok szczurów... siostra zresztą też... więc nie miałabym opieki ŻADNEJ... nooo... nie ja- moje szczurki w razie wyjazdu :shake:
[/FONT]

AśkaK napisał(a):
A sweterek w trupie czachy!:diabloti:

Cześć zascuzone!:lol: Ale dziś pogoda... Dajcie jakieś scurki czy cuś na rozweselenie!:evil_lol:

[FONT=Arial]zupełnie nie rozumiem o co CI chodzi??? JA??? CZASZKI??? never :diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]tera możeta dawać szczurasów ile wlezie... i tak mnie nie bedzie :roll::cool1:[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]moja mama robi tak
[/FONT]

moja też tak robiła :evil_lol: nie chciała dotykać i mówiła że są wstrętne oraz głupie...teraz się zachwyca i chwali się że mamy w domu szczury...zarzeka się że są jej obojętne ale lubi je poprzytulać od czasu do czasu jak nikt nie widzi :evil_lol::evil_lol:

Posted

AśkaK napisał(a):
Paulosia słodko biegasz za Axią i Maxiem!:evil_lol: Nie mogę no..! Spadnę zaraz!:shiny::D

:mad: Miałaś piesy oglądać, nie mnie :eviltong: :evil_lol: ;)

BeaC napisał(a):
to Ja:cool3::cool3:
wpadłam do ciebie z samego rańca...............potem mam zapieprz
widziałam fajowe scurki!!!!!!

Cześć Ty :multi:

jonQuilla napisał(a):
Cześć :multi::multi:
Ona by je zadeptała, zaskakała a szczury by się bały :shake: ona jest dziwna

Cześć :multi:
A jak się zachowuje, jak widzi szczurki przez klatkę?

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
[FONT=Arial]:oops:Sorki Pauluś że wczraj znikłam ale siła wyższa...
Doberek :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

Sporo wyższa ;) :evil_lol: Nie szkodzi, jutro poklachamy :razz:
Bry Aluś :loveu:

dealer napisał(a):
znofuu scury.....:shake::diabloti:dzien dobry paniom:multi:

:eviltong: Cześć Aga :multi:

evaxon napisał(a):
bylam :multi: i filmiki widzialam :multi:
a teraz sie witam :loveu:

Witanko córuś :loveu: :multi:

malawaszka napisał(a):
:multi:udało się udało się teraz obejrzałam :loveu::loveu::loveu: haha atak szczurow na aparat jest :scared:

:multi: :D

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]zajebiaszcza muza :diabloti::diabloti::diabloti:

pozdróweczka dziewczynki z rodzyneczkiem :loveu:
[/FONT]

Wiedziałam, że Ci się spodoba :p

Pozdro Madzialenka :loveu:

jonQuilla napisał(a):
około 80 szczurków z interwencji TOZ'u szuka nowych domów :) :evil_lol: może się skusisz :loveu::loveu:

Cześć !!!!!!!!!!!

Magda wie :razz: już jej nie będziemy namawiać :evil_lol: była u nas i widziała chłopaczków tymczaskowych, właśnie z tej interwencji ;) Zostało jeszcze pięciu :lol:

Cześć po raz drugi :multi:

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]ale może kiedyś... jak bede na emeryturze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

jonQuilla napisał(a):
emerytka dziergająca sweterek na bujanym fotelu, którą obłażą szczury :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ciekawa wizja :diabloti::diabloti:

AśkaK napisał(a):
A sweterek w trupie czachy!:diabloti::lol:

Hahahaha :grin:

AśkaK napisał(a):
Cześć zascuzone!:lol: Ale dziś pogoda...:roll: Dajcie jakieś scurki czy cuś na rozweselenie!:evil_lol:

Cześć Aśka :lol: Karola ma jakieś filmiki, ale na swoim bukiecie, nie wiem, czy mi prześle dzisiaj :cool1:

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]tera możeta dawać szczurasów ile wlezie... i tak mnie nie bedzie :roll::cool1:[/FONT]

:placz: Nie jedź :evil_lol: Szczurki będą jak wrócisz, poczekamy na Ciebie :eviltong: :evil_lol: ;)

Idę z psem, wpadnę potem jeszcze na chwilkę, ale nie zdążę wszystkich ulubionych odwiedzić :shake: Jutro może nadrobię :cool1:

Posted

paula_z napisał(a):

Cześć :multi:
A jak się zachowuje, jak widzi szczurki przez klatkę?

Póki się nie ruszają to jest ok ale jak wstają i chodzą po klatce to rzuca się na klatkę, szczeka, szczerzy kły i wali łapami :roll: raz miała okazje pokazać tak naprawdę na co ją stać w stosunku do szczurzej klatki...prawie by ją przewróciła, od tamtej pory szczurki stoją na szafie :roll::roll::roll::roll: a jak robie coś ze szczurkami albo je puszczam to Salse wyrzucam z pokoju i zamykam drzwi na klucz.
Wiem że Salsa zanim do mnie trafiła to urywała się czasami z łańcucha i niejedna kura skończyła jako jej ofiara więc boję się ją puścić do szczurów.

Posted

[FONT=Arial]Wpadam jeszcze ......po wizycie w Jastrzębiu :p

filmiki ogladałam z Madzią:p ....bo u mnie czegoś brak :oops:...i się nie da :placz::placz::placz:

DOGOBRANOC :hand:
[/FONT]

Posted

dealer napisał(a):
ynetlygentnie zauwazam ze nie ma scurof..uffff:diabloti: wiec witam was serdecznie:multi:

[FONT=Arial]:razz::razz::razz:kurde ....NASZA Ty jesteś ....a dlazcemu nie lubis scurów:hmmmm:....a masz u mnie chimoczka do odbrania :cool3:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:razz::razz::razz:kurde ....NASZA Ty jesteś ....a dlazcemu nie lubis scurów:hmmmm:....a masz u mnie chimoczka do odbrania :cool3:[/FONT]

jakos ich nie kochom.....one mnie tez chiba nie bo mi kiedys jeden chcial ucho odgryzc:evil_lol:a chimoczka odbiore nie bojaj:eviltong:

Posted

dealer napisał(a):
jakos ich nie kochom.....one mnie tez chiba nie bo mi kiedys jeden chcial ucho odgryzc:evil_lol:a chimoczka odbiore nie bojaj:eviltong:

[FONT=Arial]:hmmmm: to musi był krewny wczorajszej pani fryzjerki ....bo ona mnie wczoraj tysz ucho 1 dla asymetrii chciala utnąć:evil_lol:bo jak Magda z 1 stony nie ma włoskow to mnie chciała pozbawić ucha :razz:
Chimoczek czeka :cool1:;)
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:hmmmm: to musi był krewny wczorajszej pani fryzjerki ....bo ona mnie wczoraj tysz ucho 1 dla asymetrii chciala utnąć:evil_lol:bo jak Magda z 1 stony nie ma włoskow to mnie chciała pozbawić ucha :razz:[/FONT]
[FONT=Arial]Chimoczek czeka :cool1:;)[/FONT]

mam nadzieje ze mi dokarmiasz mojego chimoczka:mad::diabloti:

Posted

dealer napisał(a):
mam nadzieje ze mi dokarmiasz mojego chimoczka:mad::diabloti:

[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:CHIMOCZEK jst ładniutki i tuściutki :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:CHIMOCZEK jst ładniutki i tuściutki :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]

oby nie za bardzo tusty...do kieszeni sie zmiesci?:cool3::diabloti:

Posted

jonQuilla napisał(a):
co Ty z chomika portfel chcesz zrobić?? :evil_lol::evil_lol: :diabloti::diabloti:

eeeee:hmmmm: z jakiego chomika:crazyeye: ja bede miec chimoczka:diabloti::eviltong:

Posted

dealer napisał(a):
oby nie za bardzo tusty...do kieszeni sie zmiesci?:cool3::diabloti:

[FONT=Arial]to się kiesznie dosztukuje :grins:[/FONT]

jonQuilla napisał(a):
co Ty z chomika portfel chcesz zrobić?? :evil_lol::evil_lol: :diabloti::diabloti:

[FONT=Arial]nie ...portfelik i torebka będą z legwanka :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

dealer napisał(a):
eeeee:hmmmm: z jakiego chomika:crazyeye: ja bede miec chimoczka:diabloti::eviltong:

[FONT=Arial]CHIMOCZEK jest jeden jedyny i niepowtarzalny ....bo NASZ ;)[/FONT]