elmira Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Czarodziejka napisał(a):Lepiej wysłać kurierem. Dojedzie w stanie nienaruszonym i w pozycji zrobionej. Na poczcie rzucają, gniotą...Straci swój wyraz ;) :) Dokładnie. Na poczcie może się zepsuć:) Quote
elmira Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Może w przyszłym tygodniu. Ale nie poproszę go, żeby zawiózł;), bo czeka mnie rozwód w trybie przyspieszonym, oraz wydalenie z domu i umieszczenie w zakładzie dla psychicznie chorych. Już i tak patrzył na mnie jak na czubka, gdy robiłam zdjęcie:evil_lol: Kupa jest w miarę sympatyczna:evil_lol: Chyba sama udam się do psychiatry. Takie zboczenia trzeba bezwględnie leczyć A tak na serio, to potrzebujesz czegoś?:) Quote
kinga_kinga7 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 to posłanko siostry i tak jest do oddania,więc mogę wysłać.Nie jest do końca budką,jest takie okrągłe,a z tyły i po bokach jest troszkę wyższe,żeby psiak nie spadł.. wyślę,że dobrze wytłumaczyłam:) Quote
elmira Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Mam nadzieje, ze to tylko wymiana na nowe, a spanielce nic nie jest? Dogadują się dziweczyny u Twojej siostry? No to ja czekam na kolejną oficjalną decyzję, co robimy, czy nowe, czy przesylamy;) A ja mam problem, bo nie moge przesłać fotki z kupą do komputera przez Bluetooth :-( Obśmiałam się straszliwie, bo mogę przerobić zdjęcia i mogę mieć: kupę nostalgiczną, harmonijną, relaksującą, wesołą albo energiczną :D Quote
luka1 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 elmira napisał(a):Może w przyszłym tygodniu. Ale nie poproszę go, żeby zawiózł;), bo czeka mnie rozwód w trybie przyspieszonym, oraz wydalenie z domu i umieszczenie w zakładzie dla psychicznie chorych. Już i tak patrzył na mnie jak na czubka, gdy robiłam zdjęcie:evil_lol: Kupa jest w miarę sympatyczna:evil_lol: Chyba sama udam się do psychiatry. Takie zboczenia trzeba bezwględnie leczyć A tak na serio, to potrzebujesz czegoś?:) Elmira, na psychiatrę to już - tak jak i w moim przypadku - za późno, teraz możemy już tylko nogi leczyć. A tak na serio to niczego nie potrzebuję, może tylko miliona doralów. Quote
kinga_kinga7 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 elmira napisał(a):Mam nadzieje, ze to tylko wymiana na nowe, a spanielce nic nie jest? Dogadują się dziweczyny u Twojej siostry? No to ja czekam na kolejną oficjalną decyzję, co robimy, czy nowe, czy przesylamy;) A ja mam problem, bo nie moge przesłać fotki z kupą do komputera przez Bluetooth :-( Obśmiałam się straszliwie, bo mogę przerobić zdjęcia i mogę mieć: kupę nostalgiczną, harmonijną, relaksującą, wesołą albo energiczną :D Spanielka ma nowe posłanko,dziewczyny się dogadują,teraz jedziemy po kotka do schroniska:) To legowisko jest podobne do tego http://www.zooplus.pl/shop/psy/legowisko_dla_psa/legowiska_pluszowe/60711 tylko ciut większe Quote
elmira Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Fajne te legowisko. Ma usztywnione boki, a o to właśnie mi chodziło. Ciesze się, że z psiakami Twojej sis wszystko ok. Nie pogońcie mnie, ale jeszcze mam pytanie. Czy mogę kupić Fifiemu obrożę. Na bazarku na dogomanii są śliczne obroże z diamencikami za ok. 10 złotych. Ja, jak pisałam mam 20 od mojej mamy, to mogę to przeznaczyć na obrożę. Na zachętę dodam, ze Fifi będzie wyglądał w niej jak arcyksiąże;) Obroże można obejrzec klikając w bannerek u luki, albo u łolkiee:) AAAAAAAAA, tam jeszcze są smycze z diamentami:evil_lol: Quote
kinga_kinga7 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 To legowisko nie jest do końca usztywnione..Jest tylko podobne,ale jest materiałowe.. Quote
majku33krakow Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 elmira napisał(a):Fajne te legowisko. Ma usztywnione boki, a o to właśnie mi chodziło. Ciesze się, że z psiakami Twojej sis wszystko ok. Nie pogońcie mnie, ale jeszcze mam pytanie. Czy mogę kupić Fifiemu obrożę. Na bazarku na dogomanii są śliczne obroże z diamencikami za ok. 10 złotych. Ja, jak pisałam mam 20 od mojej mamy, to mogę to przeznaczyć na obrożę. Na zachętę dodam, ze Fifi będzie wyglądał w niej jak arcyksiąże;) Obroże można obejrzec klikając w bannerek u luki, albo u łolkiee:) AAAAAAAAA, tam jeszcze są smycze z diamentami:evil_lol: kupuj mu jak chcesz. Quote
elmira Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 majku33krakow napisał(a):kupuj mu jak chcesz. To czekamy na resztę i propozycje kolorów. Quote
kinga_kinga7 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 ja myślę,że powinnaś mu kupić,ja pieniążki na budę wpłaciłam..a decyzja należy do Ciebie:) Quote
elmira Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Dobrze:) to ja mu kupię te budkę, obrożę i smycz do kompletu. Mi podoba się żółta, taka w ciepłym odcieniu. Ładnie będzie kontrastowała z czarną sierścią Fifka. To mu do życia nie jest niezbędne, ale miło będzie jak taki staruszek ze schroniska będzie miał takie ładne, jak każdy kochany i domowy pies. Zmierzę mu obwód szyi i zamówię:) Quote
obraczus87 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Cześc Fifek ;) ale sie u Ciebie dużo dzieje ;) Quote
jostel5 Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 wasabi81 napisał(a):No to ja tez dolacze sie do gratulacji:-) A na temat deklaracji: niech moja zostanie tak jak do tej pory, t.zn. 60 zl!! Kochana jesteś! :) Wiedziałam,że właśnie tak się zachowasz...dziękuję!:) Fifi jest tu najważniejszy! I zasługuje na wszystko,co najlepsze! Do tej pory życie go nie rozpieszczało,więc niech przynajmniej ten ostatni czas spędzi jak książątko-w brylantach,puchu i innych fanaberiach!:) Quote
Danusia - Lusia Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 elmira napisał(a):Fajne te legowisko. Ma usztywnione boki, a o to właśnie mi chodziło. Ciesze się, że z psiakami Twojej sis wszystko ok. Nie pogońcie mnie, ale jeszcze mam pytanie. Czy mogę kupić Fifiemu obrożę. Na bazarku na dogomanii są śliczne obroże z diamencikami za ok. 10 złotych. Ja, jak pisałam mam 20 od mojej mamy, to mogę to przeznaczyć na obrożę. Na zachętę dodam, ze Fifi będzie wyglądał w niej jak arcyksiąże;) Obroże można obejrzec klikając w bannerek u luki, albo u łolkiee:) AAAAAAAAA, tam jeszcze są smycze z diamentami:evil_lol: No to cioteczko kochana kupuj co uważasz, a ja czekam na zdjęcia chłopaka:) Quote
luka1 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 a to ja dodam małe co nie co żeby pokazać banerek z obrożami :eviltong: Quote
elmira Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Zaraz zrobię szaleństwo i kupię najpiękniejszą obrożę i smycz:) Haha. Będę musiała chronić te diamenty, żeby moje psy mu nie podkradły. Fifi będzie jak gangsta, jak najpiękniejszy i najukochańszy pies:) Już widzę te tłumy suczek, które szturmują mi bramę, żeby przystojniaka wyrwać. To będzie odjazd;) Quote
jostel5 Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 No! Oprócz brylantów i puchu wart jest najlepszych lasencji! :) Quote
jostel5 Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Posiada! Suczyny z zewnątrz trzeba będzie chronić,bo lala Elmiry już jest zabezpieczona!;) Quote
Czarodziejka Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Starocie z jajcami są najbardziej przedsiębiorcze ;) Mam tu jednego takiego. Lata w budzie schroniskowej bez ruchu siedział, na cięcie za stary, a jesienią w te pędy w tango poszedł. Nie za daleko, bo za płotem panna z adoratorami biesiadowała. Tyle, że nie wziął pod uwagę, iż w schronie lat parę zleciało, nie ta kondycja, nie ten image i łapy nie te. Dostał w trąbę od młodszych i siedział nadęty ;) Łapa spuchła, ryjek rozdarty, leczyłam, pryskałam...Biedaczysko. Quote
elmira Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Dwie lalki nieatrakcyjne już;) Ale Fifi lubi moją jamnicę. Może dlatego, że gabarytowo podobni:) Do Pepy nie ma czasu dojść, bo ona non stop kotłuje się z Nodim. A to ciężkie ( w stosunku do Fifka psy), więc on się do nich nie pcha. Quote
elmira Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Czarodziejka napisał(a):Starocie z jajcami są najbardziej przedsiębiorcze ;) Mam tu jednego takiego. Lata w budzie schroniskowej bez ruchu siedział, na cięcie za stary, a jesienią w te pędy w tango poszedł. Nie za daleko, bo za płotem panna z adoratorami biesiadowała. Tyle, że nie wziął pod uwagę, iż w schronbie lat parę zleciało, nie ta kondycja, nie ten image i łapy nie te. Dostał w trąbę od młodszych i siedział nadęty ;) Łapa spuchła, ryjek rozdarty, leczyłam, pryskałam...Biedaczysko. Dokładnie, młodego jeszcze można ciachnąć, ale dziadziuchy są niesamowite:) Mój Czapek ledwie łaził, ale jak suńka sąsiadów miała cieczkę, to kwitł przy siatce. Romeo, tyle, że na rencie:) Quote
Czarodziejka Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Mój hospicyjny onkowaty Kuba ma najdłuższe genitalium, jakie dane mi było widzieć :D Ponoć na starość się rozciągają ;) Quote
Recommended Posts