Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Lepiej wysłać kurierem. Dojedzie w stanie nienaruszonym i w pozycji zrobionej. Na poczcie rzucają, gniotą...Straci swój wyraz ;)

:) Dokładnie. Na poczcie może się zepsuć:)

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może w przyszłym tygodniu. Ale nie poproszę go, żeby zawiózł;), bo czeka mnie rozwód w trybie przyspieszonym, oraz wydalenie z domu i umieszczenie w zakładzie dla psychicznie chorych. Już i tak patrzył na mnie jak na czubka, gdy robiłam zdjęcie:evil_lol: Kupa jest w miarę sympatyczna:evil_lol:

Chyba sama udam się do psychiatry. Takie zboczenia trzeba bezwględnie leczyć

A tak na serio, to potrzebujesz czegoś?:)

Posted

to posłanko siostry i tak jest do oddania,więc mogę wysłać.Nie jest do końca budką,jest takie okrągłe,a z tyły i po bokach jest troszkę wyższe,żeby psiak nie spadł..
wyślę,że dobrze wytłumaczyłam:)

Posted

Mam nadzieje, ze to tylko wymiana na nowe, a spanielce nic nie jest? Dogadują się dziweczyny u Twojej siostry?

No to ja czekam na kolejną oficjalną decyzję, co robimy, czy nowe, czy przesylamy;)

A ja mam problem, bo nie moge przesłać fotki z kupą do komputera przez Bluetooth :-( Obśmiałam się straszliwie, bo mogę przerobić zdjęcia i mogę mieć: kupę nostalgiczną, harmonijną, relaksującą, wesołą albo energiczną :D

Posted

elmira napisał(a):
Może w przyszłym tygodniu. Ale nie poproszę go, żeby zawiózł;), bo czeka mnie rozwód w trybie przyspieszonym, oraz wydalenie z domu i umieszczenie w zakładzie dla psychicznie chorych. Już i tak patrzył na mnie jak na czubka, gdy robiłam zdjęcie:evil_lol: Kupa jest w miarę sympatyczna:evil_lol:

Chyba sama udam się do psychiatry. Takie zboczenia trzeba bezwględnie leczyć

A tak na serio, to potrzebujesz czegoś?:)

Elmira, na psychiatrę to już - tak jak i w moim przypadku - za późno, teraz możemy już tylko nogi leczyć. A tak na serio to niczego nie potrzebuję, może tylko miliona doralów.

Posted

elmira napisał(a):
Mam nadzieje, ze to tylko wymiana na nowe, a spanielce nic nie jest? Dogadują się dziweczyny u Twojej siostry?

No to ja czekam na kolejną oficjalną decyzję, co robimy, czy nowe, czy przesylamy;)

A ja mam problem, bo nie moge przesłać fotki z kupą do komputera przez Bluetooth :-( Obśmiałam się straszliwie, bo mogę przerobić zdjęcia i mogę mieć: kupę nostalgiczną, harmonijną, relaksującą, wesołą albo energiczną :D

Spanielka ma nowe posłanko,dziewczyny się dogadują,teraz jedziemy po kotka do schroniska:)

To legowisko jest podobne do tego http://www.zooplus.pl/shop/psy/legowisko_dla_psa/legowiska_pluszowe/60711 tylko ciut większe

Posted

Fajne te legowisko. Ma usztywnione boki, a o to właśnie mi chodziło.
Ciesze się, że z psiakami Twojej sis wszystko ok.

Nie pogońcie mnie, ale jeszcze mam pytanie. Czy mogę kupić Fifiemu obrożę. Na bazarku na dogomanii są śliczne obroże z diamencikami za ok. 10 złotych. Ja, jak pisałam mam 20 od mojej mamy, to mogę to przeznaczyć na obrożę. Na zachętę dodam, ze Fifi będzie wyglądał w niej jak arcyksiąże;) Obroże można obejrzec klikając w bannerek u luki, albo u łolkiee:)

AAAAAAAAA, tam jeszcze są smycze z diamentami:evil_lol:

Posted

elmira napisał(a):

Nie pogońcie mnie, ale jeszcze mam pytanie. Czy mogę kupić Fifiemu obrożę. Na bazarku na dogomanii są śliczne obroże z diamencikami za ok. 10 złotych. Ja, jak pisałam mam 20 od mojej mamy, to mogę to przeznaczyć na obrożę. Na zachętę dodam, ze Fifi będzie wyglądał w niej jak arcyksiąże;) Obroże można obejrzec klikając w bannerek u luki, albo u łolkiee:)

kupuj mu jak chcesz.

Posted

Dobrze:) to ja mu kupię te budkę, obrożę i smycz do kompletu. Mi podoba się żółta, taka w ciepłym odcieniu. Ładnie będzie kontrastowała z czarną sierścią Fifka. To mu do życia nie jest niezbędne, ale miło będzie jak taki staruszek ze schroniska będzie miał takie ładne, jak każdy kochany i domowy pies. Zmierzę mu obwód szyi i zamówię:)

Posted

wasabi81 napisał(a):
No to ja tez dolacze sie do gratulacji:-)
A na temat deklaracji: niech moja zostanie tak jak do tej pory, t.zn. 60 zl!!

Kochana jesteś! :) Wiedziałam,że właśnie tak się zachowasz...dziękuję!:) Fifi jest tu najważniejszy!

I zasługuje na wszystko,co najlepsze!

Do tej pory życie go nie rozpieszczało,więc niech przynajmniej ten ostatni czas spędzi jak książątko-w brylantach,puchu i innych fanaberiach!:)

Posted

elmira napisał(a):

No to cioteczko kochana kupuj co uważasz, a ja czekam na zdjęcia chłopaka:)

Posted

Zaraz zrobię szaleństwo i kupię najpiękniejszą obrożę i smycz:) Haha. Będę musiała chronić te diamenty, żeby moje psy mu nie podkradły. Fifi będzie jak gangsta, jak najpiękniejszy i najukochańszy pies:) Już widzę te tłumy suczek, które szturmują mi bramę, żeby przystojniaka wyrwać. To będzie odjazd;)

Posted

Starocie z jajcami są najbardziej przedsiębiorcze ;) Mam tu jednego takiego. Lata w budzie schroniskowej bez ruchu siedział, na cięcie za stary, a jesienią w te pędy w tango poszedł. Nie za daleko, bo za płotem panna z adoratorami biesiadowała. Tyle, że nie wziął pod uwagę, iż w schronie lat parę zleciało, nie ta kondycja, nie ten image i łapy nie te. Dostał w trąbę od młodszych i siedział nadęty ;) Łapa spuchła, ryjek rozdarty, leczyłam, pryskałam...Biedaczysko.

Posted

Dwie lalki nieatrakcyjne już;) Ale Fifi lubi moją jamnicę. Może dlatego, że gabarytowo podobni:) Do Pepy nie ma czasu dojść, bo ona non stop kotłuje się z Nodim. A to ciężkie ( w stosunku do Fifka psy), więc on się do nich nie pcha.

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Starocie z jajcami są najbardziej przedsiębiorcze ;) Mam tu jednego takiego. Lata w budzie schroniskowej bez ruchu siedział, na cięcie za stary, a jesienią w te pędy w tango poszedł. Nie za daleko, bo za płotem panna z adoratorami biesiadowała. Tyle, że nie wziął pod uwagę, iż w schronbie lat parę zleciało, nie ta kondycja, nie ten image i łapy nie te. Dostał w trąbę od młodszych i siedział nadęty ;) Łapa spuchła, ryjek rozdarty, leczyłam, pryskałam...Biedaczysko.

Dokładnie, młodego jeszcze można ciachnąć, ale dziadziuchy są niesamowite:) Mój Czapek ledwie łaził, ale jak suńka sąsiadów miała cieczkę, to kwitł przy siatce. Romeo, tyle, że na rencie:)