Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szyja mi się lekutko wykrzywiła,;) ,ale warto było!!! Niuniek jest absolutnie odmłodzony! Szczeka jak brytan,posuwa jak torpeda! I pomyśleć,że srulek ma 15 lat!:) Elmirka,pomiziaj go ode mnie długo i czule!

Edit.A już ze dwadzieścia razy sobie filmik obejrzałam...Lubię!

Posted

[quote name='jostel5']Szyja mi się lekutko wykrzywiła,;) ,ale warto było!!! Niuniek jest absolutnie odmłodzony! Szczeka jak brytan,posuwa jak torpeda! I pomyśleć,że srulek ma 15 lat!:) Elmirka,pomiziaj go ode mnie długo i czule![/QUOTE]

jostel jak bys zobaczyła mojego (śp) 17 letniego Kacperka jak za piłeczką latał:evil_lol:

Posted

[quote name='elmira']Fifi jest niesamowity, jak dzisiaj zobaczyłam, jak odpala 6 bieg, to byłam w szoku:) Ale przyznajcie, przyśpieszenie ma niezłe:)[/QUOTE]

Dopala jak porsze :cool3:

Posted

[quote name='jostel5']Szyja mi się lekutko wykrzywiła,;) ,ale warto było!!! Niuniek jest absolutnie odmłodzony! Szczeka jak brytan,posuwa jak torpeda! I pomyśleć,że srulek ma 15 lat!:) Elmirka,pomiziaj go ode mnie długo i czule!

Edit.A już ze dwadzieścia razy sobie filmik obejrzałam...Lubię![/QUOTE]

Gdzie mu się szyja wykrzywiła? Kurcze, jeszcze raz spojrzę;)

Edit: :eviltong: proszę mi tu nie szerzyć takich pogłosek;) Się nie wykrzywiła. Szum w tle, to upiorna rzeczka koło mojego domu:placz:

Posted

Jestem pod wrażeniem :) Kupy niet :multi: ;)
Przyszłam sobie ochłonąć z wątku, który mnie trafił jak nie wiem co... Ale może ja jestem nie teges ? Ciekawych odsyłam do ostatniego linka w kojej sygnaturce...

Posted

[quote name='elmira']Gdzie mu się szyja wykrzywiła? Kurcze, jeszcze raz spojrzę;)

Edit: :eviltong: proszę mi tu nie szerzyć takich pogłosek;) Się nie wykrzywiła. Szum w tle, to upiorna rzeczka koło mojego domu:placz:
Elmirku ,nie mu,tylko mnie:evil_lol: Bo mam obraz na filmiku pod kątem ...jakimś tam...:evil_lol:

Posted

[quote name='gameta']Jestem pod wrażeniem :) Kupy niet :multi: ;)
Przyszłam sobie ochłonąć z wątku, który mnie trafił jak nie wiem co... Ale może ja jestem nie teges ? Ciekawych odsyłam do ostatniego linka w kojej sygnaturce...[/QUOTE]

Kupy nie, kupy niet...;) Ja już się boję, że jak ktoś mnie zapyta: Co Panią interesuje?, to odpowiem: goowno, albo na pytanie o hobby, odpowiem: jestem qpomaniakiem, ale staram się nie być monotematyczna;)

A z ciekawości zglądnę na zapodany przez Ciebie Gameto wątek:lol:

Posted

[quote name='jostel5']Elmirku ,nie mu,tylko mnie:evil_lol: Bo mam obraz na filmiku pod kątem ...jakimś tam...:evil_lol:

Sorki, moja ślepota i wybiórcza percepcja:) Już widzę, co napisałaś:) Przepraszam Twoją szyję. Nie umiem obracać tych filmików:)

Posted

jak już się kiedyś naumiesz odwracać te filmiki to zdradź sekret - ja też nie umiem :shake:

eh, a na tamtym wątku to tylko można grochem o ścianę porzucać...

Posted

Jak się naumiem, to Ci zdradzę.

A co do takich wątków...Wydaje mi się trochę, że właśnie takie stare Fifki, Czepliny (tu można wpisać imię swojego staruszka, którego wyciągnęło się ze schroniska) cierpią przez takie decyzje. Ludzie wolą brać szczeniaki, bo to i ładniejsze, milsze dla oka. A te stare pierdoły siedzą.

To jest moje subiektywne zdanie. Nikogo nie atakuję.

Posted

No właśnie. Mało tego, z tej 10tki mniej więcej 8 trafi do schronu prędzej czy później, będą starsze, być może okaleczone, być może chore. I co? I znów będzie zbieranie pieniędzy na te same psy, tym razem, żeby wyleczyć/hotelować/ogłaszać. Wciąż u nas pies w domu jest na zasadzie "łatwo przyszło łatwo poszło" :shake: A do tego suki na pewno zostaną rozmnożone ... i będzie kolejne pokolenie :(

Posted

Jakby nie było szczeniaków w schronach, to ludzie wzięliby dorosłego psa. Taka prawda, a szczeniaki są rozkoszne, ale i ... kłopotliwe. Wiem, bo miałam na DT to i to.
Wstyd mi....:shake:

Posted

Dokładnie i dlatego jestem zdania, że nie można zostawiać miotów, potencjalnie skazanych na schronisko. Popieram obowiązek kastracji i sterylizacji zwierząt. I jeszcze wsadziła bym na łeb wszystkie możliwe kontrole na ten cały ZK, tam też cuda się dzieją. Wystarczy wejść na poszczególne grupy. Dbałości o psy w tym mało, za to czego innego dużo;)

Posted

[quote name='elmira'] I jeszcze wsadziła bym na łeb wszystkie możliwe kontrole na ten cały ZK, tam też cuda się dzieją. [/QUOTE]

ZK=zakład karny? :evil_lol:
dobranoc :)