Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='łolkiee']I co??:mad::mad:[/QUOTE]

Nie bij:evil_lol: Morela była w domu. Ona jest taka aparatka, ze wychodzi tylko, kiedy ja przyjeżdżam;) No, co ja poradzę, że ona taka indywidualistka:diabloti: Ale teraz będę produkowała filmiki. Poczułam powołanie:roll:. Niedługo Woody Allen przy mnie wymięknie:evil_lol:

Posted

[quote name='elmira']Nie bij:evil_lol: : Ale teraz będę produkowała filmiki. Poczułam powołanie:roll:. Niedługo Woody Allen przy mnie wymięknie:evil_lol:[/QUOTE]

Ten Twój film ma jeszcze jedną zaletę - mozna a wręcz trzeba oglądac go na leżaco

Posted

[quote name='elmira']Nie bij:evil_lol: : Ale teraz będę produkowała filmiki. Poczułam powołanie:roll:. Niedługo Woody Allen przy mnie wymięknie:evil_lol:[/QUOTE]

Ten Twój film ma jeszcze jedną zaletę - mozna a wręcz trzeba oglądac go na leżaco :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Najwidoczniej. Qpale to już moja obsesja. Musze oglądnąć że tak powiem namacalnie. Pewnie gdybym była właścicielką mikroskopu to i tam by pewnie każda trafiła. To jest zboczenie. Tylko czemu takie brzydko pachnące to ja nie wiem:D

Posted

[quote name='Nes2009']Najwidoczniej. Qpale to już moja obsesja. Musze oglądnąć że tak powiem namacalnie. Pewnie gdybym była właścicielką mikroskopu to i tam by pewnie każda trafiła. To jest zboczenie. Tylko czemu takie brzydko pachnące to ja nie wiem:D[/QUOTE]

No dokładnie! Taki wdzięczny obiekt do obserwacji, ale ten zapach, fe;)

Ja toleruję kupę, bo muszę:) Codziennie zbieram kilkanaście na działce. Mój rynsztunek to wiaderko i trójząb. Czuję się czasami jak Neptun. Jest trójząb, tylko zamiast morskiej bryzy, takie inne zapachy;)

Posted

to ja mam pytanie do fachowców - jak zbierać kupy z trawy, gdy trawa jest nie cięta, rośnie jak chce, jak w buszu? Kupy czasem rozmoknięte przez deszcz to są z lekka maziaste. Gdzy je biorę grabiami to się maślą po źdźbłach trawy i na łopatce zostaje niewiele. Za to trawka jest brązowa.

Posted

[quote name='luka1']to ja mam pytanie do fachowców - jak zbierać kupy z trawy, gdy trawa jest nie cięta, rośnie jak chce, jak w buszu? Kupy czasem rozmoknięte przez deszcz to są z lekka maziaste. Gdzy je biorę grabiami to się maślą po źdźbłach trawy i na łopatce zostaje niewiele. Za to trawka jest brązowa.

Luka1-bardzo plastyczny,wręcz "apetyczny" opis!:lol::evil_lol: Klasyka gatunku qpięcych opowieści!:evil_lol:

Posted

[quote name='luka1']to ja mam pytanie do fachowców - jak zbierać kupy z trawy, gdy trawa jest nie cięta, rośnie jak chce, jak w buszu? Kupy czasem rozmoknięte przez deszcz to są z lekka maziaste. Gdzy je biorę grabiami to się maślą po źdźbłach trawy i na łopatce zostaje niewiele. Za to trawka jest brązowa.[/QUOTE]

Tak, rzeczywiście zaobserwowałam taki problem. Ja moim trójzębem drapię trawę, aż cały kakens znajdzie się w kubełku. Szczerze mówiąc wolę zbierać kupy z wystzryżonej i suchej trawy. Plusem kup, które rozpuszcza deszcz jest spora dawka, która odżywia trawnik. Minusem jest właśnie ta maziastość i problem z zebraniem qpów;)

Chyba napiszę doktorat z qp. Chyba jestem specjalistą w tej dziedzinie.

Posted

a co jesz? może to jedzonko jest niesmaczne. A ja pytam poważnie
A tak na prawdę to qpa to też jedzonko tylko z drugej strony :evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='majku33krakow']nie wkurzam sie tylko jem i czytam te wasze wpisy i jakos nie smacznie mi sie robi.[/QUOTE]

No to,Majku,SMACZNEGO!:evil_lol: