Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kupa bez zmian. Czyli żadne cudo, glutowata i brzydka. Dzielny mały Fifiaczek wiedział, że pierwszy wraca mój TZ, a on się wkurza, jak musi sprzątać po moim zwierzyńcu, więc mądra psinka nic nie zrobiła;) Jak ja wróciłam, to mały przywitał mnie przy bramie, potem już był zainteresowany tym, co poza bramą. Wypuściłam go na kilka minutek, nie powiem, bardzo mu się to podobało. Ale mały dupek tak maszerował, ze w końcu by wpadł do rzeczki;) teraz na szczęście z wodą o głębokości 10cm. To zabrałam towarzycho na jedzenie. Fifi pięknie wyjada mięso, ryż zjada tylko wtedy, kiedy przylepi mu się do mięska. Jutro pokroję mięso na drobinki o przekroju mikrona, żeby nie mógł wyekstrahować poszczególnych składników.

Mały jest uroczy, uwielbia jak go się tarmosi i drapie. Prześlicznie się cieszy. Gdyby nie fizyczna ułomność i mleczne oczy, w życiu nikt by nie powiedział, ze on ma naście lat.

Mam fotki, zaraz zgram i wstawię.

Posted

ale się naparła na tą kupę, chyba jej zrobię ---eee, chciałam powiedziec przywioze z działki, mam ich dostatek, w różnych postaciach, do koloru i wyboru :evil_lol:

Posted

łolkiee napisał(a):
My chcemy kupe! my chcemy kupe!:evil_lol:

Ale te z rana już są suche, więc nieatrakcyjne. Jutro zaczaję się z aparatem i udokumentuje taką świeżą, parującą. Co Ty na to? ;) Kilka razy uświadomiono mi, ze jestem psychiczna, to i kupy mogę focić ;)

Posted

luka1 napisał(a):
ale się naparła na tą kupę, chyba jej zrobię ---eee, chciałam powiedziec przywioze z działki, mam ich dostatek, w różnych postaciach, do koloru i wyboru :evil_lol:

:roflt::roflt::roflt:

Luka ja tez się nie spodziewałam, że psia kupa będzie spektrum mojego wszechświata;)

Posted

łolkiee napisał(a):
a pamiętasz o zdjęciu tak tylko dla mnie ;)

Pamiętam, pamiętam. Ale dzisiejsze nie są dobre. Są strasznie marne. Na jednym będzie Twoja znajoma. Jako miszcz;) drugiego planu. Ale będę pamiętać i wyślę Ci na pewno.

jostel5 napisał(a):
Dobra kupa nie jest zła,Elmirku!:)

W pełni się z Tobą zgadzam. :):):)

Ten pan też się zgadza:)

Fifi tu stoi:shake: Dla porównania fotki ze wcześniejszych stron. Tzn. wszystkie zdjęcie są z dzisiaj , te do porównania są w postach z początku maja.

Olcia w tle znajoma;)

Posted

Kapsel napisał(a):
Ale Fifek odmłodniał :) wygląda o wiele lepiej :smokin:

Jedynie wygląda na młodszego. Nie mogę odmówić hotelowi, w którym był, że pies jest czyściutki, wyczesany. Ale zastój w chodzeniu, jest przerażający. 30 dni i pies ma tak słabe tylne łapy, że praktycznie nie może chodzić.

Posted

Zauważcie ,jakie Fifi ma teraz uszka na baczność! W schronie były położone zupełnie...
Elmirka,myślę,że Fifi powinien jak najwięcej chodzić (o ile zechce!) ,więc nie żałuj mu dreptania po trawce :) Poza tym on się tak pięknie komponuje z zielenią w tle...:) Śliczny pewnie nie jest,za to rozczulający bardzo! Aż chciałoby się go przytulić, bidulca starutkego.

Posted

luka1 napisał(a):

a znacie to?
Mały chłopiec chodzi po trawniku i zbiera kupy. Ciągle się schyla i podnosi i wkłada do siateczki. Ale jedną ominął. Zobaczyła to stojąca nieopodal kobieta, chcąc dobrze podchodzi do chłopczyka i wskazująć mówi - zobacz, tu jedną ominąłeś. Chłopiec popatrzył i mówi: eeeeee tą specjalnie, bo taką to już mam :p

Posted

majku33krakow napisał(a):
niewiem czy mam podlinkowany,nie jest

Tak, rzeczywiście Twój banner nie jest podlinkowany. Majku, to zależy od przeglądarki. W jednej wkleja się podlinkowany np. w Internet Explorer, a już w Google Chrome są krzaki. Ja zaraz wracam na GC i Ci podlinkuję. To sobie będziesz mógł zamieścić. Nie wiem dlaczego tak jest.