jostel5 Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 W starym piecu diabeł pali :evil_lol: (Przysłowia mądrością narodów...;)) Quote
łolkiee Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Czarodziejka napisał(a):Starocie z jajcami są najbardziej przedsiębiorcze ;) Mam tu jednego takiego. Lata w budzie schroniskowej bez ruchu siedział, na cięcie za stary, a jesienią w te pędy w tango poszedł. Nie za daleko, bo za płotem panna z adoratorami biesiadowała. Tyle, że nie wziął pod uwagę, iż w schronie lat parę zleciało, nie ta kondycja, nie ten image i łapy nie te. Dostał w trąbę od młodszych i siedział nadęty ;) Łapa spuchła, ryjek rozdarty, leczyłam, pryskałam...Biedaczysko. :roflt::roflt: Quote
elmira Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Wy się śmiejecie, a moje w większości nie miały szansy spróbować o co kaman.;) Ale staruszki jakoś to dobrze wiedzą:) Quote
elmira Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Olcia, przede wszystkim dla Ciebie, bo chciałaś. Oraz dla wszystkich fanów Fifowych qp. Jest coraz lepiej. Rozwolnienie też jest. Tzn. Fifi robi qpę, w miarę zwarta, a potem wydala z siebie resztki rzadkie. http://img202.imageshack.us/img202/9835/ahahay.jpg Taką miałam niespodziankę dziś rano. Całkiem to sympatyczne i ważne, że nie na siebie, a trzyma dziadzinka dzielnie. Quote
łolkiee Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 elmira napisał(a): http://img202.imageshack.us/img202/9835/ahahay.jpg ładna Qpa :) ładna ładna Quote
wasabi81 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 jostel5 napisał(a):Kochana jesteś! :) Wiedziałam,że właśnie tak się zachowasz...dziękuję!:) Fifi jest tu najważniejszy! I zasługuje na wszystko,co najlepsze! Do tej pory życie go nie rozpieszczało,więc niech przynajmniej ten ostatni czas spędzi jak książątko-w brylantach,puchu i innych fanaberiach!:) My wszyscy chcemy jak najlepiej dla Fifka!!! Podoba mi sie pomysl z obrozka... Fifcio ma klejnoty w kroku, to niech nosi tez na szyi nasz maly gangsta:evil_lol: Quote
elmira Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 łolkiee napisał(a):ładna Qpa :) ładna ładna :roflt::roflt::roflt: Olka NIGDY, NIGDY nie pisz tak do mnie:lol: Właśnie umarłam ze śmiechu, prawie posikałam się w majtki ze śmiechu. Weź Ty mnie oszczędź!!! Quote
elmira Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 wasabi81 napisał(a):My wszyscy chcemy jak najlepiej dla Fifka!!! Podoba mi sie pomysl z obrozka... Fifcio ma klejnoty w kroku, to niech nosi tez na szyi nasz maly gangsta:evil_lol: Prześlę fotki, jak pięknie współgra słoneczna żółć obroży z szlachetną czernią naszego królewicza:) Quote
majku33krakow Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 elmira napisał(a):Olcia, przede wszystkim dla Ciebie, bo chciałaś. Oraz dla wszystkich fanów Fifowych qp. Jest coraz lepiej. Rozwolnienie też jest. Tzn. Fifi robi qpę, w miarę zwarta, a potem wydala z siebie resztki rzadkie. http://img202.imageshack.us/img202/9835/ahahay.jpg Taką miałam niespodziankę dziś rano. Całkiem to sympatyczne i ważne, że nie na siebie, a trzyma dziadzinka dzielnie. swietna kupa Quote
jostel5 Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Piękniejszej qpy dawno nie widziałam! :) I niech następne przebiją urodą tę powszechnie teraz podziwianą!;) Quote
gameta Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 elmira napisał(a): http://img202.imageshack.us/img202/9835/ahahay.jpg Trochę jak puchaty kotek w kółku :roll: a może bardziej wiewiórka ? Quote
elmira Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 gameta napisał(a):Trochę jak puchaty kotek w kółku :roll: a może bardziej wiewiórka ? Gameta, Wy mnie chcecie zabić. Po Twoim wpisie spadłam z fotela. Chcesz mnie zabić! O jeza, dawno tak serdecznie się nie pośmiałam:) Quote
Nes2009 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 gameta napisał(a):Trochę jak puchaty kotek w kółku :roll: a może bardziej wiewiórka ? Mnie jakoś szczeniaka przypomina takiego nowo urodzonego... Śliczna! Quote
elmira Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Ja już nie mam do Was słów. Skoro Wy takie foty lubicie, to nawet psów nie będę fociła, tylko kupy :P Quote
luka1 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 elmira napisał(a):Ja już nie mam do Was słów. Skoro Wy takie foty lubicie, to nawet psów nie będę fociła, tylko kupy :P Masz rację, jesli tyle radości sprwia widok kupki to ja też swoje psy zacznę od tej strony pokazywać. Zawsze to łatwiejsze bo nie ucieka. Leży sobie stabilnie i nie trzeba na tym gonić. Quote
majku33krakow Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 elmira napisał(a):Ja już nie mam do Was słów. Skoro Wy takie foty lubicie, to nawet psów nie będę fociła, tylko kupy :P lubimy fifka zdrowego. Quote
łolkiee Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 I take cuś :evil_lol: http://allegro.pl/item1080656798_grawerowany_identyfikator_dla_psa_kota_adresowka.html EDIT: te z czaszką :evil_lol: ps. nie wiem jak się to pisze ;) Quote
auraa Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Az otworzyłam link, żeby zobaczyć to cudo!:cool2: Quote
jostel5 Posted June 19, 2010 Author Posted June 19, 2010 Witaj,Fifulcu,w sobotę!:) Elmirka pojechała z psiakiem ( i po psiaka) do Katowic.Pewnie wieczorem napisze ,jak tam dzisiejsze qpy i nastrój dziadunia. Quote
łolkiee Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Ale nie tak na serio Fifi powinien mieć identyfikator. W szczególności polecam takie: http://www.allegro.pl/item1077890755_identyfikator_grawerowany_dla_psa_kota_na_obroze.html dodają do nich takie nity które można wbić młotkiem i jest prawawie 100% pewność że nie zgubi go. Moja Figa ma taki już ze 2 miech i jeszcze nie zgubiła. Do tamtej pory miała "beczułki" to gubiła po 2 dniach;) Wydaje mi się że taka cena to jak nic. Quote
łolkiee Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 A tak to wygląda u figi Ps. było kupione na innej aukcji, i dla tego są łapki ;) Quote
elmira Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Ja już jestem. Co u nas? Może napiszę coś elektryzującego, bo nie zachcecie nas odwiedzać;) ale niestety nie mogę. U nas wszystko ok. Fifi musiał dzisiaj zostać sam dużo dłużej niż zwykle. Miał tylko jeden spacer, oprócz tego porannego. Ale nie zaliczył żadnej wpadki. W domu czysto. Fifi ładnie zjada swoje jedzenie. Nawet zmęczy suche, jeżeli poleję mu wywarem z indyka i jest to ciepłe. Jak wystygnie, to już nie chce jeść. Cieszył się, kiedy wróciliśmy. Mały, brzydki i przetrącony piesek wzrusza mnie tak mocno, że nawet najśłitaśniejszny jorczas nie zrobi na mnie wrażenia, kiedy Fifi tak się cieszy i jest takim wdzięcznym psem:) A ja dzisiaj miałam na prawdę aktywny dzień. Wiozłam dobermana do Katowic. Miałam możliwość odwiedzenia katowickiego schroniska i spotkania dwóch fajnych dogomaniaczek:) Potem zabrałam kolejnego psiaka ze schronu, żeby dowieźć go do DT, który zawiezie go do DS nad morzem. Jak już byłam w Katowicach, to stwierdziłam, że czemu by nie przejechać się do Wisły lub do Żywca, ale... Zostało mi to wybite z głowy i w końcu byłam w Bielsku Białej. Zamarzyło nam się wjechać kolejką linową na jeden szczyt. Piesio ze schroniska-przewspaniały Maniek pojechał z nami. On mniej się stresował tym wjazdem niż ja;) Poza tym zachowywał się, jak był by naszym psem co najmniej od stu lat:) Przy okazji okazało się, ze pies jest fanem oscypków i kebabów;) Warto napisać, ze pies wydany ze schroniska w Katowicach był wyczesany, pachnący i w ogóle luksik. A w ogóle dziękuję za przesłane linki:) Quote
Nes2009 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Elmirka na Szyndzielni byliście? Przeboski widok ale ja do kolejki już nie wsiądę. byłam 2 razy w niej i noje nerwy i inne zwiracze tego nie przeskoczą. Mam lęk wysokości. To dla mnie za trudne. Ale podziwiam i zazdroszczę. Quote
elmira Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Nes2009 napisał(a):Elmirka na Szyndzielni byliście? Przeboski widok ale ja do kolejki już nie wsiądę. byłam 2 razy w niej i noje nerwy i inne zwiracze tego nie przeskoczą. Mam lęk wysokości. To dla mnie za trudne. Ale podziwiam i zazdroszczę. Dokładnie na Szyndzielni:) Ja tez strasznie się boję wysokości, tak, że nawet jak samochodem stoję w korku na moście to mi niedobrze. Ja nawet nigdy nie weszłam na dach mojego parterowego domu:/ Ale fakt, super widok. Dziecko się cieszyło, bo to jej zamarzyło się tak na prawdę, a nie mi;) Maniek i Mała siedzieli razem w gondolce i wyglądali, a ja starałam się nie myśleć:) W ogóle Bielsko Biała jest ślicznym miastem. Tak, że dzisiaj połączyłam przyjemne z pożytecznym. Dwa psiaki przetargane na swoje miejsca:) Quote
Recommended Posts