Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biegunek nie ma ,ale to jego kupsko nie jest jeszcze najwyższej jakości ;).Elmirka pasie go różnymi preparatami osłonowymi (zapisanymi przez weta) i jakoś ten stary żołądeczek działa...:) Mały nie brudzi w domu (nawet nie posikuje!),ale na trawkę Elmirka wystawia go 5-6 razy dziennie...No i dopisuje mu apetyt,a poza tym Fifi lepiej...biega niż chodzi ;)

Posted

[quote name='jostel5']Biegunek nie ma ,ale to jego kupsko nie jest jeszcze najwyższej jakości ;).Elmirka pasie go różnymi preparatami osłonowymi (zapisanymi przez weta) i jakoś ten stary żołądeczek działa...:) Mały nie brudzi w domu (nawet nie posikuje!),ale na trawkę Elirka wystawia go 5-6 razy dziennie...No i dopisuje mu apetyt,a poza tym-lepiej...biega niż chodzi ;)[/QUOTE]
Hmmmm, wlasnie sie zastanawiam jak wyglada kupsko najwyzszej jakosci:evil_lol:
Juz nie moge sie doczekac, az Elmirka wstawi fotki Fifka w nowej obrozce (na nowym poslaniu)!! Najwazniejsze ze chlopak jest szczesliwy, a tak mi sie wydaje gdy czytam relacje Elmiry:-)

P.S. zrobilam dzisiaj przelew za lipiec dla malego!

Posted

Dzisiaj kupiłam Fifciowi Rumen Tabs i wołowinę, bo się bałam, że chłopak nam zacznie gdakać po drobiu;)

Oglądałam posłania w Kakadu, ale powaliły mnie ceny. Legowisko kosztowało 120 złotych. Takie malutkie!!! Wyszperam coś w necie, bo to masakra.

Wiesz Olcia, ja się też zastanawiałam na podmiance ryżu na makaron, ale wet mówił, żeby na razie małego ryżykiem futrować. Ale przyjdzie czas na makaronik tez;)

Posted

Elmira, faktycznie nudą powiało na wątku:evil_lol:
Czekam na zdjęcia małego terrorysty;) w nowej obróżce, to będzie pewnie przebój dogo. Zamiast łańcucha - cekinki:evil_lol:

Posted

[quote name='irenaka']Elmira, faktycznie nudą powiało na wątku:evil_lol:
Czekam na zdjęcia małego terrorysty;) w nowej obróżce, to będzie pewnie przebój dogo. Zamiast łańcucha - cekinki:evil_lol:[/QUOTE]

Irenaka, ja jestem mało rozrywkowy człowiek;) wolę jak jest spokój.

Fotki oczywiście będą. Ale muszę Cię poprawić, to nie cekiny, ale diamenty;):)

Edit: Irenaka, w podpisie masz Grodzisk Mazowiecki, a to chyba jest Wielkopolski. Swoją droga to straszliwie mi szkoda, ze Grafit zwiał.

Posted

[quote name='elmira']Irenaka, ja jestem mało rozrywkowy człowiek;) wolę jak jest spokój.

Fotki oczywiście będą. Ale muszę Cię poprawić, to nie cekiny, ale diamenty;):)

Edit: Irenaka, w podpisie masz Grodzisk Mazowiecki, a to chyba jest Wielkopolski. Swoją droga to straszliwie mi szkoda, ze Grafit zwiał.[/QUOTE]

Ty - mało rozrywkowa:-o Proszę Cię, nie rób sobie z kobitki w moim wieku tzw jaj:evil_lol:
A swoją drogą idę zadać sobie jakąś pokutę;) za pomylenie diamentów z cekinami.
Jak ja mogłam:wallbash:
Dziękuję za ten Grodzisk, zaraz sprawdzę na wątku Grafita co przekombinowałam:shake:.
Żal mi Grafita, ale też Kasi. Taka fajna, wrażliwa dziewczyna. Nie chcę nawet sobie wyobrażać, co może teraz czuć:-(.

Edit: Grafit się znalazł :multi::multi:

Posted

[quote name='irenaka']Ty - mało rozrywkowa:-o Proszę Cię, nie rób sobie z kobitki w moim wieku tzw jaj:evil_lol:
A swoją drogą idę zadać sobie jakąś pokutę;) za pomylenie diamentów z cekinami.
Jak ja mogłam:wallbash:
Dziękuję za ten Grodzisk, zaraz sprawdzę na wątku Grafita co przekombinowałam:shake:.
Żal mi Grafita, ale też Kasi. Taka fajna, wrażliwa dziewczyna. Nie chcę nawet sobie wyobrażać, co może teraz czuć:-(.

Edit: Grafit się znalazł :multi::multi:

Ale super!!!Lecę na wątek, żeby przeczytać, co temu łobuzowi odbiło:)

Posted

Ja zajrzę tam właśnie, gdzie podawałaś. Chciałam tylko popatrzeć i pomacać na żywo;) Szkoda, ze u tego producenta z Socho nie można odebrać osobiście. Ale nawet z przesyłką wychodzi to taniej niż te cudaki, co dzisiaj oglądałam.

Luka, a Ty chcesz link do watku Grafita?

Posted

No to u nas w końcu coś nowego;) Była kupa i siusiu w domu. Ale niczego innego się nie spodziewałam. Dzisiaj u nas lało, normalnie jakby ktoś wiadrem lał. Wyszłam rano z Fifkiem, ale nie było mowy, że on zrobił kilka kroków w celu innym niż ucieczka pod dach.:) Nie miałam serca go spacerować, jak on tak nie lubi kiedy deszcz mu na głowę leci. Więc wróciliśmy.

Mam kapitalny filmik z Fifim. Tzn. sam film jest do niczego i bym go od razu wykasowała, ale koniec jest powalający, więc go wstawię...jak się nauczę;)

Posted

Oki:) Tak właśnie myślałam, żeby to na YT wrzucić. Tzn. myślałam, żeby TZ wrzucił;) Ale sama muszę też się nauczyć.

Już założyłam konto i wydaje mi się, że będę umiała. Idę produkować;)

Posted

[quote name='gameta']a czy to będzie filmik o tej produkcji sioo i q w domu? Wiesz, bo mnie w sumie zdjęcie zadowoliło :roll:[/QUOTE]

Ahaha, nie, nie. Już nie chcę Was rozpieszczać takimi słodkimi widokami. Poza tym nie chcę robić Fifciowi świństwa i robić z niego Mr. Defekacja;)

Na razie, to nie będzie żadnego filmiku, bo chyba jestem za głupia i nie mogę wgrać:-( Ale się nie poddaje:)

Posted

Wyślij,Elmirku,Łolkiee...proszę! Ja po prostu MUSZĘ zobaczyć dzisiaj ten filmik z Fifiem w roli głównej...Taką zrobiłaś mu rekomendację,że ...no,MUSZĘ!