Jump to content
Dogomania

Pani umarła... dwa psiaki znalazły dom, jamnikowata sunia nadal szuka :(

Recommended Posts

• Replies 301
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

papryka napisał(a):
super widze ze Elzunia juz na watku sie pojawila - bo dostalam info na PW o domku dla jamnisi:)))))))) pieknie:))))))))) to kiedy mala jedzie do nowej Panci????;)

Skontaktuję się z przewoźnikiem naszym wspaniałym i dam znać, prawdopodobnie przyszły weekend

Posted

elzunia napisał(a):
Jak dobrze pójdzie to czarnulka też bym wzięła muszę dom sprawdzić tylko czy sie nadaje

Czarnulek jest najbardziej wystraszony, nie daje do siebie podejść... ucieka na widok obcych.
Nie pisałam tego wcześniej, ale on jeden był świadkiem śmierci swojej Pani... i tylko on... sunie były na dworze.
Nie wiem i nie chcę wiedzieć jak musiał się wtedy czuć :(

Posted

Nie... nie do Wrocławia. We Wrocławiu będzie miała przesiadkę tylko.
elzunia nadzoruje adopcję, wiezie małą do swojej miejscowości :)
A ten babol to ta od Feliksa?

Posted

tayga napisał(a):
Czarnulek jest najbardziej wystraszony, nie daje do siebie podejść... ucieka na widok obcych.
Nie pisałam tego wcześniej, ale on jeden był świadkiem śmierci swojej Pani... i tylko on... sunie były na dworze.
Nie wiem i nie chcę wiedzieć jak musiał się wtedy czuć :(

Miałam okropne ostatnie dwa tygodnie, na dogo po łebkach i w szybkich abcugach.
Przeczytałam wątek. Czy dobrze odczytałam że ten czarny pozostał bez pomocy? Czy jest możliwość zrobienia mu więcej zdjęć?

Posted

niestety nie mam dobrych wieści mają to przemysleć bo okazuje się że ma być szczeniak i mają na dniach się odezwać czy może być czarnulek ale jak tak to dom byłby oksprawdziłam i miałam bym do nadzoru na miejscu na dogo jest jeszcze jedna kobieta która też nie nadaje się na dom dla psa i jest z mojej mijscowości już2psy wypchnęła po2dniach nieodpowiedzialność a wiem że na dogo buszuje pewnie i tu będzie teraz mnie obczerniać za prawdę na dniach dam znać co z czarnulkiem

Posted

Czekamy na Taygę i relację z wczorajszej wizyty.
Szkoda, że z czarulkiem jest niepewna sytuacja. :-( A czy dla tej najmłodszej jamnikowatej suni domek jest pewny?

Posted

Psiaki dostały Fiprex, miały kleszcze, czarny jednego, starsza sunia dwa, a najmłodsza cztery :( Pęsetę do usuwania i zapalniczkę do mordowania zawsze mam przy sobie.
Niestety preparat przeciw rui skończył się na kazirodczym stadzie, ale dostaną za 2-3 dni. Żadna cieczki nie ma, sprawdzałam.
Wczoraj były wyjatkowo odważne, chyba dlatego że zastałam tam dokarmiającą je Panią i jej syna.
Oto psiaki: