Jump to content
Dogomania

Pani umarła... dwa psiaki znalazły dom, jamnikowata sunia nadal szuka :(

Recommended Posts

• Replies 301
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wydaje mi się, że wszystkie piesie szukają domków. Tayson, który pojechał do Wrocka to wilczurek.
Te pieski mają jedynie allegro. Nie wiem, czy ktoś się odezwał, namiary były na Taygę.
Igiełko Twoja propozycja jest super rozwiązaniem, z jakiego miasta jesteś?

Posted

Ja mieszkam w Rypinie to jest niedaleko Brodnicy woj. kujawsko-pomorskie.
Zaopiekuje się jedną sunią- niech już będzie bezpieczna.
Przykre to myślałam już że ten piesek ma Ds.

Posted

Ja mam... niestety. Paliwożernego potfffora. Na 100 km pali 15 litrów benzyny i ciągle mnie świecącą kontrolką odsyła do serwisu :( W serwisie kasują coś, lampka gaśnie, po czym zapala się na nowo, wrrr...
I czasuuuuuu mi brak ciagle na dodatek :(

Posted

Nie wiem kochana Igiełko, to daleko. Koszt takiego przejazdu ... trudno określić. Spróbuję poszukać transportu łączonego, może ktoś udaje się w taką trasę ... sprawdzę.

Posted

Do Zielonej Góry mogę podjechać.. Oby tylko godziny były odpowiednie (praca)... no chyba że kogoś poproszę :)
Czy Wy też macie na każdym poscie dużą szarą "łatę"?? Ale mnie to wkurza:mad:

Posted

Taygo jeszcze jedno koniecznie trzeba zważyć tą malutką. Czy ona może ważyć mniej niż 6 kilo? Wiesz dlaczego pytam, ponadto do ogłoszeń potrzebne imiona. Dowiedz się lub je ochrzcij ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Najmniejsza waży ze 4 kg, tak na moje oko :)
Próbowałam się skontaktować z wnukiem - Pawłem, ale sie połamał i chyba telefon wyłączył. Jak znajdę chwilę jutro (wolne z pracy = megamłyn...) to tam podskoczę.

Posted

sprawdzilam na mapie. rzeczywiscie daleko do brodnicy.
igielko, jakby nie udalo sie przetransportowac suczki, to moze wzielabys innego biedaka z blizszych okolic.
jezeli masz miejsce, to sprawdz, ktora malizna kolo Ciebie szuka dt, bo kazde dt jest na wage zlota.

teraz jest w przygotowaniu ( otwarcie w czerwcu ) hotelik pare km od Gubina.

jakie mamy inne mozliwosci, bo ew zostaja 2 maluchy ?

Posted

No jest to kawał drogi.
Ale może się jakoś uda. Najpierw skupmy się na któreś z tych suń bo pieska wziąć nie mogę a One napwadę potrzebują pilnie pomocy. A potem zobaczymy.:lol::lol:
No i fajnie byłoby znać imiona Cioteczki ładnie się tu wykazać....:evil_lol: