tayga Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 Isadora7 napisał(a):Przesympatyczne psiaki. Przypomnijcie mi proszę bo zgłupiałam które jeszcze potrzebują domu? Ja już sama nie wiem, ale na tą chwilę wszystkie :( Żaden nie ma "zaklepanego" domku na 100% Quote
Isadora7 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 tayga napisał(a):Ja już sama nie wiem, ale na tą chwilę wszystkie :( Żaden nie ma "zaklepanego" domku na 100% Czyli moge im zrobić zbiorcze allegro? Wiem że chyba mają ale chce i u siebie zrobić. Quote
tayga Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 Możesz wszystko :) I fotki masz lepsze niz te wcześniejsze. Quote
elzunia Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 jestem w końcu w domu co do suni tej malutkiej czarnawej jest dobry kochający domek zaklepany domek na czarnulka w tyg będę miała odp niestety nic pewnego ale pytam po ludziach za jednym zamachem by się udało pieski dosłownie bomba gdybym sam nie miała 3psów wzięła bym ale mam 2boksie i wampira który jest wzięty właśnie z dogo trzymajcie kciuki za czarnulka bo sunieczka jamniś ma domek czeka na nią Quote
Lucyna Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Super elzuniu, że ten domek aktualny ... :loveu: Quote
mestudio Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 A co z ta starsza sunią? Jest przesympatycznym stworzeniem. Quote
Lucyna Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Trzeba ją wyadoptować, ogłosić. Na tą chwilę jest zbiorcze allegro ... Quote
tayga Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 To ja jutro kontaktuję się z przewoźnikiem :) Quote
tayga Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 mestudio napisał(a):A co z ta starsza sunią? Jest przesympatycznym stworzeniem. Ta starsza się boi... Tak bardzo pragnie mieć swojego ludzia, że nie pozwala pozostałej dwójce się zblizyć gdy jest głaskana. I ma często oczka takie... zapłakane :( Quote
mestudio Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Ale sunia dalej mieszka w jakiejś szopie? Czy wiadomo na 100%, że nie jest w ciąży? Czytałam całość, ale tak trochę nie kontaktuję chyba. Czy możnaby było ją zabrać na jakiś tymczas do domu jesli by był? Quote
tayga Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 mestudio napisał(a):Ale sunia dalej mieszka w jakiejś szopie? Czy wiadomo na 100%, że nie jest w ciąży? Czytałam całość, ale tak trochę nie kontaktuję chyba. Czy możnaby było ją zabrać na jakiś tymczas do domu jesli by był? Trochę czasu minęło odkąd ją odwiedzam, wydaje mi się że nie jest ciężarna. Już byłoby widać. Cieczki też nie stwierdziłam. Niestety cała trójka mieszka w szopie :( Tymczas bardzo wskazany. W tych warunkach nawet sterylka odpada :( Quote
Kar0la Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Może jednak szukać transportu do Igiełki? Może łączonego? Tylko czy to nadal aktualne... Igielka się nie odzywa. Tayga co znaczy, że sunia nie pozwala się zbliżyć tamtym psiakom? Warczy? Gryzie? Quote
mestudio Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Bardzo chętnie nawet za symboliczna pomoc w jej utrzymaniu zabrałabym na tymczas do domu tą starszą sunię zanim całkiem zdziczeje. Problem w tym, że mieszkam pod Warszawą. Quote
Lucyna Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Jeśli chodzi o przewóz to z pewnością nie będzie problemu ... z pomocą na utrzymanie? wspomóc mogę deklaracją 30 PLN miesięcznie. Zaczekamy na Taygę ... Quote
mestudio Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Chodzi o to, że sama nie mogę jej opłacić sterylizacji i weterynarza, a to będzie bardzo potrzebne. Wykarmienie jej nie będzie przecież zbyt kosztowne. Gdybym nie była zapsiona ogrodowo to może sama bym podołała. Mam akurat miejsce w domu dla takiej cudnej dziewczynki, a w weekend zrobi się jeszcze więcej miejsca bo dwie maluchne dziewczynki wyjeżdżają. Quote
Isadora7 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 mestudio napisał(a):Bardzo chętnie nawet za symboliczna pomoc w jej utrzymaniu zabrałabym na tymczas do domu tą starszą sunię zanim całkiem zdziczeje. Problem w tym, że mieszkam pod Warszawą. Wydaje mi się, że to fajna propozycja dla tej sunieczki. Quote
elzunia Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Tayga mamy problem ja nie mogę wyjechac do Wrocka zasłabłam dzis tacie na ulicy i nie zgodził się teraz pojechać bo powiedział że się nie nadaję mam początki choróbska stałego cóż widać lubie po tatusiu spijać choroby a drugie auto które jeździło jak potrzebowałam za psem jeździł o każdej porze dnia i nocy poszedł do pracy i co tydz po południu w niedzielę wyjeżdżają i jest problem domek jest ale ja nie mam jak jechać pociąg do Wrocka mam ale powrotnego w nocy nie.Co robić? Quote
Kar0la Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Super, jakby był tymczas dla tej starszej sunieczki. Hmmm a może ktoś z Wrocławia przetrzymałby sunię kilka dni, aż Elzunia będzie miała możliwość przyjazdu? Quote
Kar0la Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Można jeszcze założyć wątek na transportowym, że potrzebny transport z Wrocławia na Śląsk. Elzunia czy domek jest w Nowej Rudzie? Skąd ewentualnie mogłabyś jeszcze odebrać sunię? Quote
elzunia Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 powiem tak jak by można przetrzymać pare dni to ja postaram sie podjechać do tygodnia żebym miała czas i nawet pociągiem lub autobusem pojade i odbiorę sunieczkę a mała będzie mieszkać blisko Wałbrzycha ale z Wrocka mogę odebrać dokładnie10go bym była jeśli jest możliwość błagam tam czekają na psiunkę Quote
tayga Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Kar0la napisał(a):Może jednak szukać transportu do Igiełki? Może łączonego? Tylko czy to nadal aktualne... Igielka się nie odzywa. Tayga co znaczy, że sunia nie pozwala się zbliżyć tamtym psiakom? Warczy? Gryzie? Igiełka chciała najmniejszą, a ona ma zapewniony DS Większa nie gryzie, tylko powarkuje. Zachowuje się tak tylko wtedy jak jest głaskana i inny psiak podejdzie po mizianko. One wszystkie niedopieszczone :( mestudio napisał(a):Chodzi o to, że sama nie mogę jej opłacić sterylizacji i weterynarza, a to będzie bardzo potrzebne. Wykarmienie jej nie będzie przecież zbyt kosztowne. Gdybym nie była zapsiona ogrodowo to może sama bym podołała. Mam akurat miejsce w domu dla takiej cudnej dziewczynki, a w weekend zrobi się jeszcze więcej miejsca bo dwie maluchne dziewczynki wyjeżdżają. Myślę, że z bazarku coś mi zostanie to dam dla suni. Zaraz zrobię kolejny jak znajdę fanty. Może za wcześnie o tym mówić, ale ktos ode mnie wybiera się do Warszawy, tylko nie wiem kiedy (na dniach) Isadora7 napisał(a):Wydaje mi się, że to fajna propozycja dla tej sunieczki. Rewelacyjna!!! Quote
Lucyna Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Elzuniu, a kiedy możesz przyjąć sunię, zapytam pana Tomka - gdyby przewiłżł ją z Gubina do Strzegomia to może dalej coś da się zrobić? Lub może od razu koło Wałbrzycha? Quote
elzunia Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 powiedzcie ja nigdy takich rzeczy nie robiłam ale mam pare rzeczy które mogła bym puścić na te bazarki jakiś grosz by był już ale od razu mówię ja w tym ciemna nie znam sie dla mnie to tylko wejść w konkretną strone i tyle Quote
Recommended Posts