Lucyna Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Myślę, że spokojnie można zapytać czy TZ Murki zawiezie małą do Głuszycy. Troszkę będzie musiał nadrobić, ale zapytać warto. Jeśli będzie problem, to myślimy dalej. Zastanawiam się, czy w czwartek będę mogła podjechać do Dobrocina i przewieżć ją do Głuszycy. Zapytaj Taygo o koszty przewozu z Krosna Odrzańskiego do Głuszycy. Quote
elzunia Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 mam kolejne wieści dziś będzie u mnie dziewczyna która chce szczeniaka bądź młodego nie rosnącego małego pieska trzymajcie kciuki by jej się spodobał byłby domek Quote
tayga Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 elzunia napisał(a):mam kolejne wieści dziś będzie u mnie dziewczyna która chce szczeniaka bądź młodego nie rosnącego małego pieska trzymajcie kciuki by jej się spodobał byłby domek Czarnego maluszka? On jest wystraszony, ale to minie... taki kruszynkowaty :) Quote
elzunia Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 tayga napisał(a):Czarnego maluszka? On jest wystraszony, ale to minie... taki kruszynkowaty :) tak tayga sąszanse oby się tylko spodobał była bym szczęśliwa to siostra mojej koleżanki i fajnie by było to ja bym miała blisko do sprawdzenia bo w dzielnicy mojej miejscowości i fotki bym dawała tak jak u saby z dzierżoniowa którą do rudy przywieźli bo znalazłam domek ja mam boksia boryska i wampirka z dogo do tego demmi i olli też matka z córką to wszystko bidy którym domki znajdywałam może nie wille z basenem ale każdy z tych piesków trafił do dobrych domków teraz czekam na dziewczynę która mam nadzieję weźmie czarnulka Quote
Livka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Kar0la napisał(a):Suuuper. :multi::multi::multi: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Lucyna Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Jezu, nie może być ... kochana elzuniu, będziemy załatwiać transport ... :multi::multi::multi: Quote
IVV Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 cioteczki jest problem PROSZE Wszystkich o rozeslanie wiadomosci - potrzebne sa dzialania - inaczej los - lopata i dół - spotka psy, ktore zostaly w Dobrocinie - taki bestialski sposob mieli urzednicy... http://www.wiadomosci.swidnickie.pl/...c&id_doc=20587 [FONT=Times New Roman]DOBROCIN-sposób na szybką adopcję!!![/FONT] [FONT=Times New Roman]85 psów zabitych i zakopanych w Pensjonacie dla Zwierząt w Dobrocinie.Zostało jeszcze 65psów i ileś kotów-czy też w ten sam sposób zostaną wyadoptowane? Potrzebują pomocy![/FONT] [SIZE=2]http://www.dogomania.pl/threads/1789...4#post14570454 a tu jest link do zdjęć, okropne warunki, biedne psiaki i kotki http://picasaweb.google.pl/110372356...49256/DbcMini# Quote
elzunia Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 czekam na wieści o transporcie będę podrzucać zdjęcie obu piesiów na stronie bedzie dobrze udało się.teraz próbuje boksia z naszej fundacji wcisnąć mam nadzieje że też będzie domek Quote
mestudio Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Ja też ciągle czekam i zaglądam. Tylko dziewczyny obiecajcie, że będziecie szukały domku tej dziewczynce bo ja naprawdę mam sporo zwierzaków maści wszelakiej na własnym utrzymaniu. Quote
elzunia Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 mestudio napisał(a):Ja też ciągle czekam i zaglądam. Tylko dziewczyny obiecajcie, że będziecie szukały domku tej dziewczynce bo ja naprawdę mam sporo zwierzaków maści wszelakiej na własnym utrzymaniu. ja się przyłączam do szukania Quote
tayga Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Transport załatwiony!!!! Dla wszystkich trzech. Z tym że Mariusz chciałby oba zwierzaki zostawić jednej osobie do ewentualnego rozwiezienia. Nie będzie miał czasu na większą eskapadę. Maluchy mam dostarczyć do Krosna Odrzańskiego albo w środku nocy albo ok 6 -7 rano. Trudno, pojadę. Cenę za transport ustali Murka, zrobię przelew z bazarku (ciotki kupować!!!!). Quote
elzunia Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 tayga napisał(a):Transport załatwiony!!!! Dla wszystkich trzech. Z tym że Mariusz chciałby oba zwierzaki zostawić jednej osobie do ewentualnego rozwiezienia. Nie będzie miał czasu na większą eskapadę. Maluchy mam dostarczyć do Krosna Odrzańskiego albo w środku nocy albo ok 6 -7 rano. Trudno, pojadę. Cenę za transport ustali Murka, zrobię przelew z bazarku (ciotki kupować!!!!). daj mi znać dokąd by ten transport dojechał ja postaram się zabrać obie psinki a do domków pojadę zawiozę i wrzucę fotki z odbioru i za jakiś czas kolejne foteczki jak tam u psinek Quote
tayga Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 elzunia napisał(a):daj mi znać dokąd by ten transport dojechał ja postaram się zabrać obie psinki a do domków pojadę zawiozę i wrzucę fotki z odbioru i za jakiś czas kolejne foteczki jak tam u psinek Najbardziej pasowałoby wysadzenie psiaków w Dzierżoniowie... wtedy Mariusz nie nadrabia kilometrów, nie traci czasu i... mało kasuje :) Quote
elzunia Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 ok zapytam ile u mnie weżmie na dzierżoniów ni wiem jak sie te bazarki robi nie idzie mi to a ze swoich nie będę miała żeby zapłacić kurcze wszystko o kasę sie rozbija a zemnie tłuk i już nic mi nie idzie w tym kompie i w jakich godz ja rano mam ostatnią wizytę u lekarza po konkretne wyniki Quote
tayga Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Mariuszowi nic płacic nie musisz, ja za całość zapłacę przelewem juz po wszystkim... A będziesz miała kasę zeby podjechać do Dzierżoniowa? Tak rano nie będzie, myślę ze ze 4 godziny z Krosna, to może być 11-12 najwcześniej. Jeszcze dzisiaj ma mi powiedzieć o której ruszy z Rzepina. Wtedy będzie wszystko jasne Quote
elzunia Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 tayga napisał(a):Mariuszowi nic płacic nie musisz, ja za całość zapłacę przelewem juz po wszystkim... A będziesz miała kasę zeby podjechać do Dzierżoniowa? Tak rano nie będzie, myślę ze ze 4 godziny z Krosna, to może być 11-12 najwcześniej. Jeszcze dzisiaj ma mi powiedzieć o której ruszy z Rzepina. Wtedy będzie wszystko jasne no właśnie teraz nie mam dopiero mam na 10 dlatego pisałam że wtedy na pewno bym dojechała muszę coś wymyśleć do jutra Quote
elzunia Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 gdyby nie te posrane badania nie miała bym problemu Quote
Recommended Posts