Lucyna Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Elzuniu, jak ty te domki wyczarowałaś? :evil_lol: Jestem pod wrażeniem ... :crazyeye::loveu::loveu::loveu: Piesiom i właścicielom życzę dużo miłych i radosnych chwil ... :painting::painting: ... a dla Ciebie, wieeeeelkie dzięki ... :happy1::iloveyou::Cool!::sweetCyb::B-fly: Quote
elzunia Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Lucyna napisał(a):Elzuniu, jak ty te domki wyczarowałaś? :evil_lol: Jestem pod wrażeniem ... :crazyeye::loveu::loveu::loveu: Piesiom i właścicielom życzę dużo miłych i radosnych chwil ... :painting::painting: ... a dla Ciebie, wieeeeelkie dzięki ... :happy1::iloveyou::Cool!::sweetCyb::B-fly: nie wiem po prostu tu naokoło wszyscy wiedzą chcesz psa to do Eli i piesek zawsze się znajdzie i niech tak zostanie oby więcej chętnych na piesinki i oby kolejne bidy znajdowały dobre domki tego życzę sobie i wszystkim którzy szukają domki pieskom Quote
tayga Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Elzuniu!!! Jesteś Aniołem:angel::iloveyou::angel: Quote
elzunia Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 dziewczyny bo obrosne w pióra ja nic nie zrobiłam przestańcie Quote
tayga Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 elzunia napisał(a):dziewczyny bo obrosne w pióra ja nic nie zrobiłam przestańcie Jak to nic?? Nie sztuką jest podjechać, zrobić fotki i napisać kilka postów. Sztuką jest znaleźć domki!!! A Ty tego dokonałaś :) Quote
elzunia Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 tayga napisał(a):Jak to nic?? Nie sztuką jest podjechać, zrobić fotki i napisać kilka postów. Sztuką jest znaleźć domki!!! A Ty tego dokonałaś :) już mam pióra i latam ważne że domki są tylko to sie liczy hihi Quote
tayga Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Fajnie musisz wygladać taka upierzona :) Tylko nam nie odfruń :) Quote
Isadora7 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Ło matko bo się pogubiłam a na prawdę chcę "poallegrować" - która psina została żebym nie pomyliła? Zdjęciem mi pokażcie proszę. Quote
Kar0la Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Do adopcji jest ta sunia. Ma około 3 lat. Jedzie na tymczas w okolice Kozienic. Tu na zdjęciu z czarnulkiem. Quote
elzunia Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 chciałam dodać z domu i drogi do nowego domu zdjęcia ale fotosik mi nie daje i lipka Quote
tayga Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 może ja dam radę? Wyślij na [email protected] Quote
elzunia Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 mój borysek zazdrosny w drodze do domu w oczekiwaniu na pociąg Quote
elzunia Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 udało się ale adres sobie zapiszę jak by co dzięki aha sunia ma na imie Myszka Quote
Ulka18 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Wspaniale, ze psiaki uratowane i ze dwa z nich juz maja domy i ze trzecia sunieczka jedzie do DT. Super :klacz: Quote
elzunia Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 ;););):multi::multi::multi::multi::oops::oops::oops::oops::p:p:p:p:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::lol::lol::lol::lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
papryka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Elzunia jestes Aniolem!!!!!!!! tak sie ciesze ze dwa psiaki znalazly domki:))))) Quote
elzunia Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Mam wieści z domu czarnuszka śpi na razie w aucie zwrócił nie chciał jeść więc tylko śpi może jutro się ożywi odrobinkę a Myszka schowała sie pod biurkiem z kompem napiła sie troszkę wody i dalej leży pod biurkiem może też jutro będzie ciut odważniejsza.oba pieski mają przed sobą naukę chodzenia na smyczy po drugie cóż za dużo psiaki spotkało krzywdy i się pewnie dlatego boją do tego zostały rozdzielone,ale bądźmy dobrej myśli musi byc dobrze dam znać jutro jak u maluszków Quote
Lucyna Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Dziękujemy za wieści...:loveu: Z pewnością upłynie troszkę czasu zanim się oswoją z nową sytuacją.Nowe miejsce, rozdzielenie - to dla nich prawdziwy szok ... Quote
elzunia Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 nowe wieści Myszka zjadła kromkę z pasztetem nie jest źle pomału sama podchodzi czyli jest suuuuuuuuuuper Quote
Lucyna Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Będzie dobrze, Myszko jesteś urocza ... :happy1::klacz::Cool!: Quote
tayga Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Myszka jest zdecydowanie bardziej otwarta na ludzi. Z czarnulkiem gorzej :( On potrzebuje czasu, wyrozumiałosci i cierpliwości. Dlaczego śpi w aucie? Imię już jakieś ma? Quote
Lucyna Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Moim zdaniem tam brakuje kropki - .... teraz śpi. W aucie zwrócił ...:haha::jumpie: ale się uśmiałam ... aż małż spytał co mi się stało ... Quote
elzunia Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 tayga napisał(a):Myszka jest zdecydowanie bardziej otwarta na ludzi. Z czarnulkiem gorzej :( On potrzebuje czasu, wyrozumiałosci i cierpliwości. Dlaczego śpi w aucie? Imię już jakieś ma? NIE ŚPI W AUCIE ZWRÓCIŁ W AUCIE ŚPI U SWOJEJ PAŃCI POD NOSEM HIHI Myszka już sobie umościła posłanie zjadła i pomału myslę że będzie wychodzic nie lubi boi się hałasu jak dzieci krzyczą ale głaskanie dobrze znosi nawet kilkoro dzieci na raz ja mykam do łóżka spokojnej nocy mi łeb rozsadza nie dam rady już nic wrzucać jutro zadzwonie i dowiem sie jak piesie i dam znać pozdrawiam spokojnej nocki Quote
Recommended Posts