Jump to content
Dogomania

Pani umarła... dwa psiaki znalazły dom, jamnikowata sunia nadal szuka :(

Recommended Posts

Posted

jeżeli robi w jednym miejscu trzeba tam połozyc podkład (do kupienia w aptece).

O której sunia dostaje kolacje? ak duze sa jej porcje?
Moze jest przekarmiana...

Gdyby kolo zjadl za duzo tez by nie wytrzymał :)

• 2 weeks later...
  • Replies 301
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tayga napisał(a):
W nocy nie spałam ze stresu (o północy pijany chłopak prowadzący samochód staranował nam auto na parkingu) to myślałam o Myszce.
Myślę, że podstawa to nagradzanie za załatwianie się na dworze. Po każdym siusianiu i koopie mizianko, dobre słowo i smakołyk.
Ona zapewne przeżywa jeszcze stres związany z rozłąką. No i ma problem ze smyczą - ja bym na spacerek zakładała długą linkę, zeby mogła sobie dalej odejść i załatwić swoje potrzeby bardziej intymnie.
Może też nalezy zamykać jej "ulubione" pomieszczenie na noc.
Nic mądrzejszego nie wymyśliłam :(

podpisuje sie pod rada taygi-zdecydowanie smakolyk i pochwala po kazdym siku i kupie na dworzu - troche czasu i psiak sie nauczy, my mielismy problem z suczka Felcia - adoptowana z dogo przez moja tesciowke, prawdopodobnie pies byl bity bo poczatkowo sunia robila pod siebie, potrafila nasikac na fotel, kanape - w tym momencie pies NIE MA PROBLEMU Z SIKANIEM:) wszystkie swoje potrzeby zalatwia na dworze:) a zaczelismy od smakolyku i chwalenia za kazde siku i kupe na dworze- to naprawde dziala:) powodzenia:)