Sankja Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 jeżeli robi w jednym miejscu trzeba tam połozyc podkład (do kupienia w aptece). O której sunia dostaje kolacje? ak duze sa jej porcje? Moze jest przekarmiana... Gdyby kolo zjadl za duzo tez by nie wytrzymał :) Quote
papryka Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 tayga napisał(a):W nocy nie spałam ze stresu (o północy pijany chłopak prowadzący samochód staranował nam auto na parkingu) to myślałam o Myszce. Myślę, że podstawa to nagradzanie za załatwianie się na dworze. Po każdym siusianiu i koopie mizianko, dobre słowo i smakołyk. Ona zapewne przeżywa jeszcze stres związany z rozłąką. No i ma problem ze smyczą - ja bym na spacerek zakładała długą linkę, zeby mogła sobie dalej odejść i załatwić swoje potrzeby bardziej intymnie. Może też nalezy zamykać jej "ulubione" pomieszczenie na noc. Nic mądrzejszego nie wymyśliłam :( podpisuje sie pod rada taygi-zdecydowanie smakolyk i pochwala po kazdym siku i kupie na dworzu - troche czasu i psiak sie nauczy, my mielismy problem z suczka Felcia - adoptowana z dogo przez moja tesciowke, prawdopodobnie pies byl bity bo poczatkowo sunia robila pod siebie, potrafila nasikac na fotel, kanape - w tym momencie pies NIE MA PROBLEMU Z SIKANIEM:) wszystkie swoje potrzeby zalatwia na dworze:) a zaczelismy od smakolyku i chwalenia za kazde siku i kupe na dworze- to naprawde dziala:) powodzenia:) Quote
Recommended Posts