Jump to content
Dogomania

Pani umarła... dwa psiaki znalazły dom, jamnikowata sunia nadal szuka :(

Recommended Posts

• Replies 301
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do Słubic to sama mogę podjechać, to około 80 km :( ale widzę, że nieaktualne :(

Wiem ze łatwiej znaleźć domek sterylizowanym suczkom... ale nawet jak byłaby kasa na zabiegi to nie ma co z psinkami zrobić na czas po operacji. Tutaj żadnego DT, a do szopy przecież nie wrócą :(

Posted

Pojawiła się informacje, że ten transport jest już jutro. Mało czasu... Mogłaby Igiełka tutaj zajrzeć.
Kurcze ja nie bardzo mogę sobie pozwolić na tymczas w tej chwili. Tym bardziej, że potrzebne są sterylki. Hmm co tu zrobić...

Zrobiłam banerek dla psiaków:

Posted

Najgorzej, że sunie mogą być w ciąży. Ta starsza raczej na pewno skoro miała cieczkę, a jest z nimi niekastrowany pies.
A czy są jakiekolwiek deklaracje finansowe? Z tego co widziałam, to raczej nie...

Posted

Deklaracji nie ma... chyba dlatego, ze nie wiadomo na co zbierać. Nie ma gdzie psiaków umieścić, w warunkach w jakich przebywają odpada sterylka...
W sobotę postaram się tam weta zawlec. Niech obejrzy starszą pod kątem ewentualnego zaciążenia (według mnie w ciąży nie jest) i poda zastrzyki.

Posted

Deklaracji nie ma, ja zrobiłam allegro.
Mamy problem z zaniedbaną szesnastką kazirodczych piesków, powoli sytuacja się klaruje. W sobotę prawdopodobnie wet obejrzy psiaki, poda leki. Tak czy siak - ogłoszenia i domki potrzebne. Ale kasy brak :shake:

Posted

Lucyna napisał(a):
Za banerek dla psiaków KarOli pięknie dziękujemy i się częstujemy ...:lol:

Nie ma za co. W tej chwili tylko tak mogę pomóc. Tak mi szkoda tych psiaczków...
Z ogłoszeń mają tylko allegro?

Posted

elzunia napisał(a):
JAK NIE BĘDZIE PROBLEM Z TRANSPORTEM JA MAM DLA SUNI JAMNICZKI DOMEK.prosze o kontakt

Po pierwsze dziekuję za telefon :) Było bardzo miło :)
elzunia zajmuje się adopcjami na swoim terenie, będzie miała sunię pod kontrolą, dopilnuje sterylki...
Jak dobrze pójdzie to sunia w następną niedzielę pojedzie do Wrocławia, a stamtąd elzunia sama małą odbierze. Co Wy na to?

Posted

[quote name='togaa']Dwa chłopczyki ? W jakim wieku ?

Jeden czarny około 1,5 roczny chłopczyk i 3 letnia sunia.

:crazyeye:Elzunia to byłby chyba cud, jaky dwa psiaki znalazły tak szybko domki.