Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiadomości z ostatniej chwili - właśnie rozmawiałam z dr. Niziołkiem - OPERACJA JEST MOŻLIWA - ale Ptyś musi mieć 9 miesięcy, zanim można będzie ją wykonać........

martwi mnie to - to jeszcze 4,5 miesiąca.....

operacja będzie w Polsce lub w Czechach...

ale czy Ptyś wytrzyma tyle czasu.....ja to chyba wezmę urlop "macierzyński", bo i tak mam go przy sobie cały czas.....ale czy on wytrzyma tak długo ???

w środę idziemy do dr. Niziołka spróbować z jakimiś innymi lekami - może to poprawi Ptysiowy los ????

czyli znów pod górkę ... z jednej strony dobre wieści...z drugiej strony nie.....

Posted

Ojej! Prawie, że się z Ptysiulem bym była spotkała, ale wczoraj dotarłam na Dzień Ziemi dopiero ok. 15-tej .... i już Was nie było... Pozdrowienia dla malucha i dzięki za zakup smyczki :-)

Posted

[quote name='_beatka_']ona, to safi:loveu:
bajtus tez się dolącza do zyczonek zdrowka dla Ptysiaczka, ale nie wklejam zdjęć bo nie umiem:oops:
więc póki co dopingujemy z avatarka:multi:
Beatko ciamu nie umiesz :( cos sie popsulo :> mozesz mi przeslac to chcetnie wstawie [email protected]/

Wszystkie buldozki sa z Ptysiem :):):)

Posted

super....wklejajcie, będę Ptysiowemu pokazywać jakich ma fajnych kumpli i koleżanki :loveu:

Kinga - szkoda - ale Ptysiul był już taki zmęczony tą wycieczką, że trzeba było zabrać go do domu. A smyczka jest bardzo ładna.

Posted

a to już któraś z Super-ciotek-ostrowianek taki fason i kolor wydumała i zamówiła...Ja dziękuję, bo jestem uczuciowo związana z psiakami z ostrowskiego schroniska....

Posted

Ptysiula musi żyć. Taki jest słodki i biedniusi....:-( :-( Ale ma pańcię, która się nim opiekuje, ma dla kogo żyć. Dlatego warto próbować i mieć nadzieję, że wytrzyma te 4,5 miesiąca.

Posted

basiulka ja poprosu nie umiem wklejac fotek, a taki ze mnie leń ż nie uczę się jak to robic bo troche brakuje mi czasu:oops:
ale postarm sie wyslac Ci jaka bajtowa fotkę żebys wstawila:cool3:

Posted

robilismy zdjecie przed chwila specjalnie dla Ptycholka-slicznoty:)
Lavinia wycaluj malego ode mnie, takie mordeczki sa stworzone do calowania w nosek;)

Posted

wycałuje, oczywiście !!!

a tu Ptysiowy przed chwilą - odpoczywa po małym spacerku;

a tu ciotka Mietka dokonuje obowiązkowego czyszczenia mordki Ptysiowej;

buziaczki dla was wszystkich od Ptysia :loveu: