shirrrapeira Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Ja i Axel tez slemy pozytywne fluidy. Niech piesek wyzdrowieje. Ptysiu trzymaj sie Quote
Febra Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Ważny dzień dziś dla Ptysiulka :) Podłączam się do światłowodu fluidów- oczywiście mocno pozytywnie zakręconych :D Trzymaj się lavinia! Quote
lavinia Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 tylko na chwilkę jestem.... czekamy.....Ptyś wkurzony bo nie dostał śniadania, siedzi mi teraz na kolanach i podgryza co może. Oczywiście zawojował cały personel hotelowy, już wszyscy tu trzymaja za niego kciuki :lol: Ja jestem jednym kłębkiem nerwów, po prostu boję się, że gdy ktoś mnie o Ptysia pyta, to zamiast odpowiedzi, usłyszy ryk i zobaczy morze łez.... o 15 jedziemy na AR, jeszcze konsultacja kardiologiczna a potem już operacja.....P.doktor powiedział,że będę miała wtedy czas wolny dla siebie i będę mogła coś porobić sobie, gdzieś pochodzić...już ja to widzę.... wszystkim bardzo bardzo dziękujemy za dobre życzenia i fluidy,pomyślcie proszę o Ptysiu dziś po południu i trzymajcie kciuki jesli możecie, chociaz przez chwilę.... Quote
saskia Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Od rana nie robię nic innego:lol: Lavinia, zobacz, teraz musi być już tylko lepiej- Ptysiowi udało się doczekać do operacji, to silny chłopak, na pewno się uda. Od 15 siedzę i zaciskam wszystko, co mogę Quote
Basia&Safi Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 bedzie dobrze !!! :):):):):) Ptys to dzielny i silny maluch :):):) niech Cie maja w swojej opiece wracaj zdrowiutki Quote
Witokret Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Z całych sił trzymamy kciuki za PTYSIULCA :loveu: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Toska Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Lavinio i Ptysiu :loveu: -trzymajcie się dzielnie :lol: -wszystko będzie dobrze !!! Trzymamy kciuki , ślemy dobre myśli -już niedlugo Ptysiek będzie zdrów jak ryba :lol: :lol: :lol: krakowska ciotka Toska i jej psia para mieszana :lol: Quote
joaaa Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
iwonamaj Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Od samego rana myśle o Was, wszystko mi z rąk leci... Ale będzie dobrze, musi być!!! Czekamy na dobre wieści! Quote
aanitaz Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Jejka napewno uda sie operacja na 10000000.......% bedzie dobrze napewno. Trzymam kciuki za Ptysia i badz dzielna Lavinio bedzie dobrze. Quote
doddy Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Oj ciotka nie rycz :eviltong: Idź się upij, to zawsze na Ciebie działa :evil_lol: Quote
Febra Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 No to jeszcze 4 min na moim zegarku... kurcze z wrażenia wypiłam całego kubusia którego szczerze nienawidzę, ale że jestem nerwowa to musze coś robić ;) No nie ma siły jak już ciotka Febra dokonuje niemożliwych rzeczy to tym bardziej Ptysiulec przełamie swoją słabość zdrowotną w mig ( a raczej weterynarze ;) ) Lavinia - dużo wytrwałości podczas operacji życzę. Głęboko oddychaj i jak tylko coś będzie wiadomo - pisz :) bo my tu poumieramy z niepewności :D Quote
Kostek Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 KUMULUJEMY SIE DZIEWCZYNY Z DOBRYMI MYSLAMI DLA PTYSIA I LAVINII!!!! Quote
Febra Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Pospieszyłam się z bólami bo operacja jest o 15,30 a nie o 15 :P No nic zaczynamy liczyć od poczatku... :P Ja mam 28 min jeszcze :P No to się kumulujmy ;) Może jeszcze jednego Kubusia zdążę wypić... w intencji :D Quote
evita. Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 :kciuki: :kciuki: :kciuki: Ptysiu trzymaj się i wracaj do stolicy zdrowiutki jak ryba. Quote
anouk92 Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 :loveu: Bądź dzielny mały i szybciutko wracaj do domku:loveu: Trzymam kciuki!!!! Quote
Aga_Mazury Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Febra Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Już godzina...ile to moze trwać jeszcze ?... ej ta moja nieciepliwa natura...idę sobie jakiejś melisy zrobić... :) Quote
enia Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Febra to zdaje sie bardzo skomplikowana operacja i w godzinę sie nie uwiną.....potrwa pewnie pare ładnych godzin...:roll: a melisa dobra rzecz .....;) Quote
Febra Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Wiem że godzinka to mało... Lepiej niech robią ją wolno i dokładnie :) Chociaż długa narkoza też nie służy. Ale cóż. Czekamy. Quote
iwonamaj Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Oj, czekamy i gryziemy zaciśnięte paluchy... Quote
Basia&Safi Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 my tez cekamy na dobre wiadomosci :):):) Quote
doddy Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 Ptysiowaty Radzio nie miał operacji. Okazało się, że ma zwężenie tchawicy a nie tętnicy. Tak więc Ptyś wraca do domku i musi się oszczędzać przez całe życie. Miejmy nadzieję, że jego organizm przystosuje się do życia z tą wada i odciąży układ oddechowy choć troszkę. Ptyś będzie więc pieskiem specjalnej troski, bo wady tej się nie operuje. Możemy trzymać kciuki by z każdym dniem lepiej mu się żyło i by się chłoptaś nie męczył. Tak wiec o dziewczynkach przystojniak może zapomnieć ;) Quote
Recommended Posts