Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ważny dzień dziś dla Ptysiulka :) Podłączam się do światłowodu fluidów- oczywiście mocno pozytywnie zakręconych :D Trzymaj się lavinia!

Posted

tylko na chwilkę jestem....

czekamy.....Ptyś wkurzony bo nie dostał śniadania, siedzi mi teraz na kolanach i podgryza co może. Oczywiście zawojował cały personel hotelowy, już wszyscy tu trzymaja za niego kciuki :lol: Ja jestem jednym kłębkiem nerwów, po prostu boję się, że gdy ktoś mnie o Ptysia pyta, to zamiast odpowiedzi, usłyszy ryk i zobaczy morze łez....

o 15 jedziemy na AR, jeszcze konsultacja kardiologiczna a potem już operacja.....P.doktor powiedział,że będę miała wtedy czas wolny dla siebie i będę mogła coś porobić sobie, gdzieś pochodzić...już ja to widzę....

wszystkim bardzo bardzo dziękujemy za dobre życzenia i fluidy,pomyślcie proszę o Ptysiu dziś po południu i trzymajcie kciuki jesli możecie, chociaz przez chwilę....

Posted

Od rana nie robię nic innego:lol:

Lavinia, zobacz, teraz musi być już tylko lepiej- Ptysiowi udało się doczekać do operacji, to silny chłopak, na pewno się uda.

Od 15 siedzę i zaciskam wszystko, co mogę

Posted

Lavinio i Ptysiu :loveu: -trzymajcie się dzielnie :lol: -wszystko będzie dobrze !!!
Trzymamy kciuki , ślemy dobre myśli -już niedlugo Ptysiek będzie zdrów jak ryba :lol: :lol: :lol:

krakowska ciotka Toska i jej psia para mieszana :lol:

Posted

:thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs:

Posted

No to jeszcze 4 min na moim zegarku... kurcze z wrażenia wypiłam całego kubusia którego szczerze nienawidzę, ale że jestem nerwowa to musze coś robić ;) No nie ma siły jak już ciotka Febra dokonuje niemożliwych rzeczy to tym bardziej Ptysiulec przełamie swoją słabość zdrowotną w mig ( a raczej weterynarze ;) ) Lavinia - dużo wytrwałości podczas operacji życzę. Głęboko oddychaj i jak tylko coś będzie wiadomo - pisz :) bo my tu poumieramy z niepewności :D

Posted

Pospieszyłam się z bólami bo operacja jest o 15,30 a nie o 15 :P No nic zaczynamy liczyć od poczatku... :P Ja mam 28 min jeszcze :P No to się kumulujmy ;) Może jeszcze jednego Kubusia zdążę wypić... w intencji :D

Posted

Febra to zdaje sie bardzo skomplikowana operacja i w godzinę sie nie uwiną.....potrwa pewnie pare ładnych godzin...:roll:
a melisa dobra rzecz .....;)

Posted

Ptysiowaty Radzio nie miał operacji. Okazało się, że ma zwężenie tchawicy a nie tętnicy. Tak więc Ptyś wraca do domku i musi się oszczędzać przez całe życie. Miejmy nadzieję, że jego organizm przystosuje się do życia z tą wada i odciąży układ oddechowy choć troszkę.
Ptyś będzie więc pieskiem specjalnej troski, bo wady tej się nie operuje. Możemy trzymać kciuki by z każdym dniem lepiej mu się żyło i by się chłoptaś nie męczył. Tak wiec o dziewczynkach przystojniak może zapomnieć ;)