Estrella Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Greven']Aha, zdjęcia zrobię przy okazji - oczywiście z aktualną gazetą:lol: bo mi zaraz któraś napisze, że zdjęcia stare, a stare się nie liczą :lol:[/QUOTE] tylko nie wciskaj nam tu jakiejś przeróbki photoshopem :evil_lol: [B]edit:[/B] agnieszka - dziękujemy:loveu: Quote
agnieszka32 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Estrella - to drobiazg, naprawdę nie ma za co dziękować ;) Quote
kamilqax95x Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 ja też podnoszę a przy okazji wejdźcie proszę : http://www.dogomania.pl/threads/1880...m%C3%B3%C5%BC-!! z góry przepraszam ! Quote
Estrella Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 ten chyba działa http://www.dogomania.pl/threads/188064-Ten-pies-potrzebuje-pomocy!-Mo%C5%BCliwe-ze-ma-czas-do-4-LIPCA-!!-To-ju%C5%BC-nied%C5%82ugo-!!?p=14976761#post14976761 Quote
Baski_Kropka Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Ja deklaruje że wam coś przelejejednorazowo po wypłacie ale moja wypłata będzie dopiero 10 kolejnego miesiąca :( bo zmieniłam robote. Nie przebiłam sie przez wszystkie strony...Jak jego zdrowie? Czy dobrze czy szwankuje? Może na te jego nocne igraszki wzmożony ruch by pomógł...myślę tutaj ojakims bieganiu z człekiem albo przy rowerze? Jeśli on tak długo biegał sobie samopas to trudno mu się dziwić że jest taki rozbrykany siedząc w klatce, tuz to mix hasiora... Ubolewam że jestem tak daleko bo chętnie bym pomogła, niestety nie domem, ale ja z moimi urwisami urządzamy sobie eskapady po 10 km, z wiekszym futrzastym dużo trenuje.... Trzymam kciuki za was...ja mogę na razie posłużyć radą co do wyżywania niesfornych hasiorątek... chyba że mnie zaraz ktoś tutaj zje :) Quote
Estrella Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Dziękujemy :loveu: Sandra na dogo wchodzi raz na jakiś czas, więc nieprędko odpisze. Ale ze zdrowiem chyba wszystko OK. ale ja z moimi urwisami urządzamy sobie eskapady po 10 km, z wiekszym futrzastym dużo trenuje....wow, ja z moim kundelko-jamnikiem nie przebiegnę nawet 1km. Taki leń :evil_lol: Może ma za krótkie łapki do biegania :lol: kiedyś, kiedyś też wezmę takiego dużego kudłacza od Sandry i będziemy sobie biegać :loveu: kondycję sobie poprawię, bo słabo jest. Ale z tego co wiem, to Sandra wybiera się ze swoimi psami na długie spacery do lasu. Psiaki mega zadowolone na zdjęciach, ciągle biegają i się śmieją :loveu: Baster pewnie też korzysta :) Quote
Greven Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 Baster od czasu zdemolowania klatki znajduje się grzecznościowo (nieodpłatnie) u mojego znajomego. Początkowo był w kojcu, z którego wyszedł i pogryzł dwa jego psy, ale za każdym razem udawało się złapać go jeszcze na posesji. Potem niestety trafił na łańcuch, z którego się spuścił pod nieobecność opiekuna i poszedł do sąsiadów, siejąc krwawe żniwo: pies, kot i dwie kaczki. Dam znać, jak zabije kolejne bezbronne stworzenia. Aha, nadal nie ma żadnych telefonów, żadnych maili w sprawie Bastera. I nadal jest za niego dług. I nie ma za co kupić karmy, dobrze że znajomy zapewnia wyżywienie. Estrella, może musisz swojego jamnika rozkręcić, żeby zaczął lubić bieganie ;) Quote
Estrella Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 taaa, mój kudłaty jamnik właśnie walnął się na kanapie i śpi. Czasem lubi pobiegać sobie na działce, ale nie za dużo. Zdecydowanie preferuje odpoczynek i relaks :) Basterku.. :-( Quote
phase Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 `. Oj Basterku... Ty nie dobry chopie.:mad: Oby się poprawił i było już w końcu lepiej !!... Quote
LAZY Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Przeciez Baster nie nadaje sie do ludzi...kazda jego adopcja przez kogos słabo zorientowanego w temacie jego zachowań i bez doświadczenia w wychowaniu skończy się w najlepszy ypadku zwrotem psa. Sandra masz pomysł co z tym fantem zrobić? Nie wiem czy doczytałaś, ale Ritka zostaje u mojej mamy na DS:) Quote
mysza 1 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Sandra wspominała o eutanazji. Chyba wszystko idzie w tym kierunku. Może zamiast tego zrobić zrzutkę na hotel ze szkoleniem, potrzebne by były deklaracje stałe. Chyba Jamor w takiej sytuacji. Trzymanie psa u kolejnych ludzi spowoduje tylko większy mętlik w jego glowie. Szkoda, że dom w Warszawie się nie zdecydował... Ani we Wrocławiu. Quote
kinia098 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Basterrrrrrrrrrrr :angryy: Może naprawdę trzeba go wysłać na jakieś szkolenie ? :roll: Tylko jak tu go wysłać, skoro nie ma na spłatę długu, na oddanie karmy... :placz: Quote
Estrella Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Przecież karmę odkupi Agnieszka (agnieszka32). A z długiem rzeczywiście mamy ogromny kłopot. Trzeba będzie porozsyłać wątek, ja teraz (mam na myśli najbliższe kilka dni) nie mogę, ale później na pewno pomogę. Quote
kinia098 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Estrella napisał(a):Przecież karmę odkupi Agnieszka (agnieszka32). A z długiem rzeczywiście mamy ogromny kłopot. Trzeba będzie porozsyłać wątek, ja teraz (mam na myśli najbliższe kilka dni) nie mogę, ale później na pewno pomogę. No tak. To już jedno odpada. Ale ten dług... :-( Quote
agnieszka32 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Estrella napisał(a):Przecież karmę odkupi Agnieszka (agnieszka32). A z długiem rzeczywiście mamy ogromny kłopot. Trzeba będzie porozsyłać wątek, ja teraz (mam na myśli najbliższe kilka dni) nie mogę, ale później na pewno pomogę. Tak, zaproponowałam odkupienie karmy, którą Baster zjadł będąc w poprzednim DT (karmę suczki pana z DT), ale myślę, że Greven ma też na myśli bieżące żywienie psa ;) Quote
Estrella Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Ale to była odpowiedź do kini098. Przeczytaj jeszcze raz jej post i mój, bo nie chce mi się brać w cytat :) Quote
agnieszka32 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Estrella napisał(a):Ale to była odpowiedź do kini098. Przeczytaj jeszcze raz jej post i mój, bo nie chce mi się brać w cytat :) Faktycznie ;) Quote
Cudak Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 [quote name='mysza 1']Może zamiast tego zrobić zrzutkę na hotel ze szkoleniem, potrzebne by były deklaracje stałe. Chyba Jamor w takiej sytuacji. Trzymanie psa u kolejnych ludzi spowoduje tylko większy mętlik w jego glowie. Podnoszę.. Quote
Igiełka Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Oj Baster :shake: Greven ile jeszcze brakuje ?- 600 to duża kwota ale moze jakoś się uzbiera. Quote
Recommended Posts