mysza 1 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Brakuje to jeszcze bardzo dużo - spłata długo i wg mnie konieczne są deklaracje na hotel i umieszczenie go w dobrym hotelu ze szkoleniem. Może ktoś zechce porozsyłać wątek z prośbą o deklaracje? Quote
LAZY Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Przecież Greven nie zgodziła się na hotel, bo on się do niego podobno nie nadaje....Jest zmiana decyzji, czy to tylko takie nasze pobożne życzenie? Quote
mysza 1 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 LAZY napisał(a):Przecież Greven nie zgodziła się na hotel, bo on się do niego podobno nie nadaje....Jest zmiana decyzji, czy to tylko takie nasze pobożne życzenie? Nie wiem nic o zmianie decyzji... Strasznie mi żal tego psa i wg mnie hotel (oczywiście, dobry, z podejsciem) jest lepszy niż przerzucanie psa z miejsca na miejsce, w którym morduje kolejne stworzenia. Jak tak dalej pójdzie to on naprawdę skończy życie szybko :( Quote
beataczl Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 [quote name='mysza 1']Brakuje to jeszcze bardzo dużo - spłata długo i wg mnie konieczne są deklaracje na hotel i umieszczenie go w dobrym hotelu ze szkoleniem. Może ktoś zechce porozsyłać wątek z prośbą o deklaracje? ja i Estrella podejmiemy sie tego , rozmawialysmy dzis wlasnie na ten temat:smile: przeczytalam watek Basterka...:-( z 2 dni gora zejdzie nam jeszcze przy Abim, potem juz Basterek...;) pobiore banerek w miejsce Cykorka- jedzie do DS:multi: Quote
mysza 1 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Super, dzięki. Fajnie by było spłacić jego długi, ok 600 zł i znaleźc mu sensowne miejsce. To jest moje zdanie, nie konsultowałam go z Greven więc nie jest wiążące. Quote
Estrella Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Z tym, że fajnie by było spłacić dług i znaleźć odpowiednie DT dla Bastiego każdy się zgodzi. Ja jak na razie będę wysyłać podwójne pw, ale z wyróżnieniem dla Abiego. Już jedno zaproszenie poszło :evil_lol: A potem jak pisała Beata - będzie Basterek, Basterek i tylko Basterek :loveu: Całuję mojego ulubieńca i życzę miłych snów! :) Abi, Basterku.. :loveu: Quote
beataczl Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Estrella jest w trakcie załatwiania bazarków, z ktorego dochod podzielimy na pół na Abiego i Basterka :loveu:- aktualnie czeka na zgode Cioteczek dajacych fanty, Atomówka juz sie zgodziła :multi:, pozostale 2 Ciocie -jeszcze czekamy na decyzje...:roll: Quote
Igiełka Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Chociaz podniosę- moze uda się jakoś uzbierać. :roll: Quote
Estrella Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Jest zgoda od wszystkich 3 ciotek - niedługo zrobimy bazarek. Basterek dostanie połowę :) Quote
beataczl Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 oj, szykuje sie bazarro, dla Basterka tez! Estrella pewnie zaprosi Cioteczki na zakupy moze juz dzis! tfu, tfu nie zapeszam... czy ktos moze mi podpowiedziec dlaczego nie moge wysylac PW do nikogo, tylko jak ktos do mnie napisze to moge odp. tej osobie? jest problem , bo jak mam wysylac zaproszenia na watek Basterka! Quote
Estrella Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Zapraszam na Bazarek dla Basterka i Abiego http://www.dogomania.pl/threads/189382-Rzymianki-letnie-ciuchy-eyeliner-depilator-I-INNE-!-Na-Abiego-i-Basterka-Do-27.07?p=15054482#post15054482 W 9 poście jest banerek do ściągnięcia. Quote
Igiełka Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Pewnie ze ładny :lol: Przy rannym spacerku odwiedzimy Basterka. :lol::lol: Quote
Estrella Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Dziękuję :) Ale widzę, że znowu link nie działa :( Beatko będziesz musiała jeszcze raz ściągnąć, ja zaraz podlinkuję. Quote
Igiełka Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Też myslę jak sobie radzą- jak zachowuje się Baster. Quote
Cudak Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Igiełka napisał(a):jak zachowuje się Baster. ...a jak zachowuje się pies na łańcuchu? Pewnie skacze, kopie doły, plącze się, próbuje się zerwać itp.. :roll: Poprawy tam żadnej nie będzie, bo raczej nikt z nim nie pracuje, a i wątpię, żeby na spacery chodził. Ktoś ma kontakt z Greven i wie, jakie ma plany co do Bastera? Bo wygląda to tak, jakby pies żył już tylko po to, żeby nr konta mógł wisieć w 1. poście... Quote
Igiełka Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Tak tylko zapytałam bo tak samo jak Ty martwię się o los Bastera- nie wiedziałam że jest dzień w dzień na łańcuchu i non stop. :roll: Quote
mysza 1 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Cudak napisał(a):...a jak zachowuje się pies na łańcuchu? Pewnie skacze, kopie doły, plącze się, próbuje się zerwać itp.. :roll: Poprawy tam żadnej nie będzie, bo raczej nikt z nim nie pracuje, a i wątpię, żeby na spacery chodził. Ktoś ma kontakt z Greven i wie, jakie ma plany co do Bastera? Bo wygląda to tak, jakby pies żył już tylko po to, żeby nr konta mógł wisieć w 1. poście... Ja nic nie wiem, wyraziłam swoje zdanie- wg mnie tylko hotel ze szkoleniowcem. Płacę za tyle psów, które nie mają deklaracji, że za kolejnego nie jestem w stanie ale obecna sytuacja psa jest beznadziejna :( Quote
beataczl Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 mysza 1 napisał(a):Ja nic nie wiem, wyraziłam swoje zdanie- wg mnie tylko hotel ze szkoleniowcem. Płacę za tyle psów, które nie mają deklaracji, że za kolejnego nie jestem w stanie ale obecna sytuacja psa jest beznadziejna :( tez tak uwazam, jezeli to prawda z tym lancuchem:-( wogole nie ma z nimi zadnego kontaktu? Quote
senitus Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Hotel ze szkoleniem to karkołomne zadanie. Może ktoś powie ,że jestem okrutna , ale coś mi się wydaje .że sprawa jest przegrana. Pies nie nadaje się do ludzi jak ktoś napisał w miau. Śledzę wątek od samego zarania i powiem tak sytuacja jest beznadziejna. Jeszcze ten dług . On jest zdziczały i raczej tak pozostanie. Quote
ageralion Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 senitus napisał(a):Hotel ze szkoleniem to karkołomne zadanie. Może ktoś powie ,że jestem okrutna , ale coś mi się wydaje .że sprawa jest przegrana. Pies nie nadaje się do ludzi jak ktoś napisał w miau. Śledzę wątek od samego zarania i powiem tak sytuacja jest beznadziejna. Jeszcze ten dług . On jest zdziczały i raczej tak pozostanie. Dlug to adurat nie zmarwienie Bastera. Jego aktualnym problemem jest wegetacja w niewoli, bez zadnej nadzieji na lepsza przyszlosc, bo nikt nie chce dac mu szansy na nauke i poskromienie jego charakterku. Probujecie zrobic z niego agresora, nadajacego sie tylko do uspienia... Quote
Recommended Posts