iwonamaj Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Ja też się denerwuję. Dajcie znać zaraz jak będzie wiadomo. Quote
Fifek_Miśki Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Misia do góry!!! Jedzie do ciebie pan cie obejrzeć:kciuki::kciuki::kciuki:, bądź grzeczna i chwyć go za serducho!!!! Quote
panienkabubu Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Trzymam kciuki!! Jejku, to już jutro, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze........ Quote
Tiger Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Czekam niecierpliwie na wyniki biopsji.... Trzymam kciuki z całych sił..... A w kwestii formalnej....Czy właściciel nieistniejącego już konta (Ewa Pełka), które było podane wcześniej i pospieszywszy sie wysłałam na nie pieniązki, może w jakis sposób dowiedzieć sie dlaczego nie wracają??? To nie jest duża kwota -30 zł, ale zdecydowanie wolałabym aby trafiły one do Misi ,a nie zostaly na koncie ,którego już nie ma..... Wiem ,ze komuś pieniązki wróciły, więc dlaczego bank trzyma moje? Quote
Fifek_Miśki Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Jestem już i śpiesze wyjaśniać:p Zadzwonił do mnie pan zainteresowany adopcją Misi no i pojechał ją dziś poznać, jaki jest efekt wizyty narazie nie mam pojęcia, jutro będe z nim rozmawiała troche konkretniej ;) Tiger nie mam pojęcia czemu pieniążki nie wróciły spowrotem, bo wszystkim tym którzy wpałcili na poprzedni nr konta pieniądze wróciły z racji tego iż było ono zamknięte - "nieistniejące", wobec tego musisz się zwrócić do banku o wyjaśnienie sytuacji, ja narazie czekam na wyjaśnienia od naczelnika czemu moje konto zostało zamknięte a ja o tym fakcie nie zostałam poinformowana, więc ja niestety nie mogę pomóc, a kwota 30zł w przypadku Misi to prawie dwa dni więcej w hoteliku więc to bardzo dużo!! Quote
madzia20sosnowiec Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 ewus jak tylko bedziesz cos jutro wiedziec daj szybko znac:kciuki: a jkaz tymi wynikami, bedziemy dzwonic czy jechac osobiscie? Quote
madzia20sosnowiec Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 ja sama nie wiem... hopsiaj skarbie moj, wkoncu do odpowiedzialnych i kochających ludzi:angryy: Quote
ekardas Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Emocje rosną! wszystko będzie dobrze, dajcie znać jak tylko cos juz będzie, trzymamy kciuki za niuńkę mocno, w górę owieczko!!! Quote
Fifek_Miśki Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 Dziewczyny dziękuje za pamięć o Miśce, wyników jeszcze niestety nie ma :mad: i musimy się raczej nastawić że dopiero jutro będą :angryy: Będe jeszcze dzwoniła do dr Bojarskiego bo narazie przeprowadza operacje i nie może podejść do telefonu a mnie z nerwów już zżera..... :angryy: Quote
Recommended Posts