Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 712
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czekam niecierpliwie na wyniki biopsji....
Trzymam kciuki z całych sił.....

A w kwestii formalnej....Czy właściciel nieistniejącego już konta (Ewa Pełka), które było podane wcześniej i pospieszywszy sie wysłałam na nie pieniązki, może w jakis sposób dowiedzieć sie dlaczego nie wracają???
To nie jest duża kwota -30 zł, ale zdecydowanie wolałabym aby trafiły one do Misi ,a nie zostaly na koncie ,którego już nie ma.....
Wiem ,ze komuś pieniązki wróciły, więc dlaczego bank trzyma moje?

Posted

Jestem już i śpiesze wyjaśniać:p
Zadzwonił do mnie pan zainteresowany adopcją Misi no i pojechał ją dziś poznać, jaki jest efekt wizyty narazie nie mam pojęcia, jutro będe z nim rozmawiała troche konkretniej ;)
Tiger nie mam pojęcia czemu pieniążki nie wróciły spowrotem, bo wszystkim tym którzy wpałcili na poprzedni nr konta pieniądze wróciły z racji tego iż było ono zamknięte - "nieistniejące", wobec tego musisz się zwrócić do banku o wyjaśnienie sytuacji, ja narazie czekam na wyjaśnienia od naczelnika czemu moje konto zostało zamknięte a ja o tym fakcie nie zostałam poinformowana, więc ja niestety nie mogę pomóc, a kwota 30zł w przypadku Misi to prawie dwa dni więcej w hoteliku więc to bardzo dużo!!

Posted

Dziewczyny dziękuje za pamięć o Miśce, wyników jeszcze niestety nie ma :mad: i musimy się raczej nastawić że dopiero jutro będą :angryy:
Będe jeszcze dzwoniła do dr Bojarskiego bo narazie przeprowadza operacje i nie może podejść do telefonu a mnie z nerwów już zżera..... :angryy: