supergoga Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Cioteczka Goga też nie spi i musiała wszystko o Misiuni przeczytać. Bardzo nam ta sunia leży na serduchu w domu - zwłaszcza po tym, co ja spotkało. Wierzę i gadam z opatrznością jak najęta - że wyniki Misi pozwola na operację, a po niej znajdzie się człowiek, który przywróci jej i pewnie troche nam wszystkim wiare w ludzi. Bo tak troche ją straciłam - nie pierwszy i niestety przypuszczam nie ostatni raz. Mam jeszcze pytanie, czy na forum eurocity pisac o chorobie, czy tylko tak jak w allegro o samej sunieczce. DOMKU - proszę znajdź się, pozwól Misi żyć pełnia życia. Pudle sa takie wierne i mądre. Mój żył ze mną 18 lat i to były wspaniałe lata. Trzymaj się Misiu - jesteśmy z Toba, chociaż tak daleko. Quote
madzia20sosnowiec Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 robie plakat dla misi, lena wydrukuje i bedziemy wieszac w okolicy Quote
fona Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Nie wiadomo, jak sie losy Misi potocza (oczywiscie jedyny mozliwy scenariusz to ten optymistyczny), kiedy znajdzie dom, w razie czego moge zaklepac miejsce w Moim Psie w numerze majowym (w kioskach za miesiac). Zawsze mozna zrezygnowac i wrzucic innego psiaka, gdyby Misia szybciej znalazla pana. To jak sadzicie? Jesli mam to zrobic, potrzebuje fotke jakas twarzowa :) i opis na kilka zdan + kontakt. Trafiaja sie tam od czasu do czasu ludzie gotowi na wyzwania. Quote
madzia20sosnowiec Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 fona napisał(a):Nie wiadomo, jak sie losy Misi potocza (oczywiscie jedyny mozliwy scenariusz to ten optymistyczny), kiedy znajdzie dom, w razie czego moge zaklepac miejsce w Moim Psie w numerze majowym (w kioskach za miesiac). Zawsze mozna zrezygnowac i wrzucic innego psiaka, gdyby Misia szybciej znalazla pana. To jak sadzicie? Jesli mam to zrobic, potrzebuje fotke jakas twarzowa :) i opis na kilka zdan + kontakt. Trafiaja sie tam od czasu do czasu ludzie gotowi na wyzwania. fona to supppper!:loveu: kocham cie :eviltong: tak tak tak misie na rozkładówke!tylko chyba musimy poczekac na wyniki biopsji chociaz, co o tym sądzicie? Quote
fona Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Tez tak mysle. Wszystko Misi byc dobrze. W takim razie czekamy na wyniki i ja w przyszlym tygodniu robie rezerwacje dla dziewczynki. Misialku, szkoda, ze jestes tak daleko... Quote
madzia20sosnowiec Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 zrobiłam plakat, powiesimy u nas w okolicy, lena jutro druknie ;) komu plakat, komu?:lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 http://rapidshare.de/files/16904188/misia.doc.html po wejsciu zjezdzacie na doł i w tabelce na dole jest "free" wyswietla sie kolejna strona ( jest odliczanie) i czekacie az sie odliczy, pokazują sie dwie pozycje i pod tym jest "No premium-user. Please enter..." i wpisujecie w okienko obok to co sie pokazało, i wciaskacie "download...itd." i zapisujecie na komputerze :p Quote
fona Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 joo..., to instrukcja do pobierania plakatu? moge dopiero we wtorek sciagnac i druknac, jak nie bede umiala, bede piszczec o zwykly mail, to na pewno swym rozumkiem ogarne :) Quote
iwonamaj Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Jesteście cudne dziewczyny, a cioteczka Goga takim optymizmem tchnęła... :-). dzięki :-) Quote
panienkabubu Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 ja juz plakat sobie sciagnelam, zapomnialam tylko, ze nie mam worda na komputerze :placz: :placz: Quote
Linee Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 To może go zrobić w rtf ? Wtedy chyba wszędzie się otworzy:) Quote
panienkabubu Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Linee napisał(a):To może go zrobić w rtf ? Wtedy chyba wszędzie się otworzy:) Jest jeszcze WordPad na szczescie :lol: :lol: Plakat obejrzałam, ale bez zadnych stylow, niczego, nawet nie ma tam wyjustowania, jeski jaka paranoja :roll: :roll: :evil_lol: ja chce nowy komputer :mad: :mad: Quote
iwonamaj Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Ja też chcę nowy komputer, ale najbardziej to chcę domeczek dla Misi!!! :-( Quote
fona Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 to ja na macu na pewno nie otworze, jpg prosimy!! :oops: Quote
Fifek_Miśki Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 Dziewczyny kochane jesteście!!! ja zaraz też sobie ściągne plakacik i Misie poprzyklejam ;) Quote
supergoga Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Cioteczki sa na dyżurze. Śpij Misiątko spokojnie, wystarczy że my się tu martwimy o ciebie. MUSI, po prostu musi być dobrze. Te jej oczy - to po nocach mi się snią. Też sobie plakacik ściągnę - jeśli będę umiała - ja taka guła komputerowa cos jestem. A jak nie to mi młoda pomoże - cos te dzieci teraz jakies gramotniejsze od nas są. Misiu - wiem że będziesz szczęsliwa - jeszcze twój czas nadejdzie. Quote
grazyna9915 Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Czy widzieliście wątek: Spis domków tymczasowych-PROSIMY O PRZYKLEJENIE! Może tam by się udało znaleść domek tymczasowy? Jest jakaś Martynka 146 ze śląska , która proponuje tymczasowy domek dla jakiegoś psiaka. Quote
Fifek_Miśki Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Wysłałam PW do Martynki, zobaczymy.... żałowałam że wczoraj musiałam iść do pracy bo była taka pogoda że chciałam jechać po dziewczynkę i zabrać ją chociaż do siebie na cały dzień żeby nie siedziała cały boży dzień w hoteliku, ehhh, przymierzam się na przyszły weekend ją zabrać :p będziemy się integrować, pojeżdze z nią po rodzince i znajomych, może kogoś chwyci za serducho :cool3: Quote
iwonamaj Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 JUż jutro wyniki. Wszyscy trzymają kciuki i łapki!!! Quote
Fifek_Miśki Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Ja już dziś spać nie mogłam :-? Misia mi się śniła , mam nadzieje że to dobry znak i że jutro będziemy się tu wszyscy cieszyć :modla::modla::modla: Quote
Recommended Posts