Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczka Goga też nie spi i musiała wszystko o Misiuni przeczytać. Bardzo nam ta sunia leży na serduchu w domu - zwłaszcza po tym, co ja spotkało.
Wierzę i gadam z opatrznością jak najęta - że wyniki Misi pozwola na operację, a po niej znajdzie się człowiek, który przywróci jej i pewnie troche nam wszystkim wiare w ludzi.
Bo tak troche ją straciłam - nie pierwszy i niestety przypuszczam nie ostatni raz.
Mam jeszcze pytanie, czy na forum eurocity pisac o chorobie, czy tylko tak jak w allegro o samej sunieczce.
DOMKU - proszę znajdź się, pozwól Misi żyć pełnia życia.
Pudle sa takie wierne i mądre. Mój żył ze mną 18 lat i to były wspaniałe lata.
Trzymaj się Misiu - jesteśmy z Toba, chociaż tak daleko.

• Replies 712
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiadomo, jak sie losy Misi potocza (oczywiscie jedyny mozliwy scenariusz to ten optymistyczny), kiedy znajdzie dom, w razie czego moge zaklepac miejsce w Moim Psie w numerze majowym (w kioskach za miesiac). Zawsze mozna zrezygnowac i wrzucic innego psiaka, gdyby Misia szybciej znalazla pana. To jak sadzicie?
Jesli mam to zrobic, potrzebuje fotke jakas twarzowa :) i opis na kilka zdan + kontakt. Trafiaja sie tam od czasu do czasu ludzie gotowi na wyzwania.

Posted

fona napisał(a):
Nie wiadomo, jak sie losy Misi potocza (oczywiscie jedyny mozliwy scenariusz to ten optymistyczny), kiedy znajdzie dom, w razie czego moge zaklepac miejsce w Moim Psie w numerze majowym (w kioskach za miesiac). Zawsze mozna zrezygnowac i wrzucic innego psiaka, gdyby Misia szybciej znalazla pana. To jak sadzicie?
Jesli mam to zrobic, potrzebuje fotke jakas twarzowa :) i opis na kilka zdan + kontakt. Trafiaja sie tam od czasu do czasu ludzie gotowi na wyzwania.

fona to supppper!:loveu: kocham cie :eviltong: tak tak tak misie na rozkładówke!tylko chyba musimy poczekac na wyniki biopsji chociaz, co o tym sądzicie?

Posted

Tez tak mysle. Wszystko Misi byc dobrze.

W takim razie czekamy na wyniki i ja w przyszlym tygodniu robie rezerwacje dla dziewczynki.
Misialku, szkoda, ze jestes tak daleko...

Posted

joo..., to instrukcja do pobierania plakatu? moge dopiero we wtorek sciagnac i druknac, jak nie bede umiala, bede piszczec o zwykly mail, to na pewno swym rozumkiem ogarne :)

Posted

Linee napisał(a):
To może go zrobić w rtf ? Wtedy chyba wszędzie się otworzy:)

Jest jeszcze WordPad na szczescie :lol: :lol:
Plakat obejrzałam, ale bez zadnych stylow, niczego, nawet nie ma tam wyjustowania, jeski jaka paranoja :roll: :roll: :evil_lol:
ja chce nowy komputer :mad: :mad:

Posted

Cioteczki sa na dyżurze. Śpij Misiątko spokojnie, wystarczy że my się tu martwimy o ciebie. MUSI, po prostu musi być dobrze. Te jej oczy - to po nocach mi się snią. Też sobie plakacik ściągnę - jeśli będę umiała - ja taka guła komputerowa cos jestem. A jak nie to mi młoda pomoże - cos te dzieci teraz jakies gramotniejsze od nas są.
Misiu - wiem że będziesz szczęsliwa - jeszcze twój czas nadejdzie.

Posted

Wysłałam PW do Martynki, zobaczymy....
żałowałam że wczoraj musiałam iść do pracy bo była taka pogoda że chciałam jechać po dziewczynkę i zabrać ją chociaż do siebie na cały dzień żeby nie siedziała cały boży dzień w hoteliku, ehhh, przymierzam się na przyszły weekend ją zabrać :p będziemy się integrować, pojeżdze z nią po rodzince i znajomych, może kogoś chwyci za serducho :cool3: