Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kizi masz w 1 posce nr tel do tomka. dowiedz sie wszystkiego sama, bedzie najprosciej

o ja,,, jak ty zadzwonisz z anglii ;) o ja glupia

wiec, jak znajdziesz kogos, kto podaj mu tel tomka i niech sie sami umawiaja. ja tak zawsze robie. nie ieszam sie niepotrzebnie, bo to tylko utrudnia przeplwy informacji. a zza wielkiej wody i tak masz z tym trudno :)
znajdz kogos i niech sie sami umawiaja

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja nic
mam inne rzeczy na glowie teraz
przepraszam

teks, jak do ogloszen, tyle ze krotszy
tytul- szukam domu

i to wszystko

foto jakies, jak patrzy w obiektyw i robi smutna minke i jest piekny. i tyle

Posted

[quote name='kizimizi']sluchajcie, Isadora zgodzila sie zrobic taki plakacik.
czy macie jakies propoyzcje co do hasla, informacji i zdjecia?
Isadora się zgodziła? To super! Ona zna się na grafice znaaaacznie lepiej niż ja.
A właśnie weszłam tutaj dzisiaj, żeby poszukać fotek do plakatu i ulotek, a tu taka niespodzianka. Bardzo bardzo dziękuję. :Rose:

Myślę jakiej wielkości powinien być plakat, format A3 czy A2?
I jakie ulotki? Chyba by wystarczyła wielkość jak połowa kartki z zeszytu?
I raczej czarno-białe, żeby było taniej.
Tak sobie pomyślałam, że mogłabym obejść stoiska i pozostawiać po trochę ulotek na każdym z nich, jeśli oczywiście sprzedawcy się zgodzą.
Poza tym myślałam też o takich mniejszych plakatach wielkości A4, żeby na dole były takie paseczki do odrywania z numerem telefonu.

Napis może:

Pokochaj mnie

Cocker spaniel Brego szuka domu

albo coś w tym stylu. ;)

Tak sobie wymyśliłam, że fajnie jakby było takie jedno duże zdjęcie pysia psiaka i drugie mniejsze zdjęcie, jakieś inne (jeszcze nie przejrzałam wszystkich fotek), ale oczywiście wierzę, że Isadora ma już jakiś pomysł na taki plakat i na pewno będzie on piękny i chwytający za serce. :cool3:

Ja się zajmę wydrukowaniem plakatu i ulotek i rozniosę je w sobotę na wystawie.
Zastanawiam się tylko skąd wziąć kasę, ja coś od siebie dorzucę, ale mam teraz kryzys finansowy i mimo najszczerszych chęci nie mogę za wiele pomóc finansowo. :-?

Dziewczyny, bardzo proszę, jeśli któraś ma ochotę, o przejęcie wątku, ponieważ ja ostatnio rzadko zaglądam na dogo i nie zawsze jestem w temacie, żeby zaktualizować pierwszy post.

Posted

ja juz nie moge przejac 1 posta
mam dodatkowe inne psy na glowie od czasu, gdy chcialam

mam info od tomka, ze pan daniel nic nie odpisal. dostal linka na dogo, dostal info o adopcji wirtualnej i zamilkl.....
mozemy sobie dalej spekulowac, co zrobiy z kasa od niego :(

kizi, co zalatwilas z ta wizyta??

Posted

Właśnie puściłam przelew Tomkowi
Wiem, że późno, strasznie się wstydzę, bo sama prosiłam tyle o konto, ale naprawdę nie miałam jak, bo nr konta od Kory miałam na gg, a nie miałam swojego kompa kilka dni
Mam nadzieję, że Tomek się nie "zestresował" że nie dostanie kasy, już poszło

Wpłaciłam 220zł, a wpłat mam:
Majku 200zł
Monika 20zł
Asia 30zł
Ja 20zł
Czyli 270zł
Nadpłata to 50zł

Asiu jeśli potrzebujesz pieniędzy na plakaty, pisz ile, i Ci odeślę, bo chyba na takie wydatki jest nadpłata Brego... ;)

Posted

Uwaga

Miałam dzisiaj telefon od kobiety z Wrocławia. Jest zainteresowana adopcją Brega - nie posiadają dzieci. Przekazałam jakie są problemy z psem i powiedziałam, że jak pies zmieni dom to na 100% ugryzie i pewnie nie jeden raz. Mimo to jest zainteresowana adopcją - jej mama ma również spanielkę i pies też gryzł. Nie zagłębiałam się zbyt w jej życie osobiste bo od tego jest wizyta przedadopcyjna. Przysłała mi dokładny adres i numery telefonów kontaktowych. ul. Poleska 47/34 Psie Pole tel. 504052894 i 500490075
Wydaje mi się, że może to być jakaś nadzieja - trzeba jak najszybciej się skontaktować z nią i umówić wizytę. Dajcie znać co i jak. Trzymam kciuki

Posted

kora78 napisał(a):
ja sie tym zajme
mam osoby we wrocku, poker mieszka rzut beretem stamtad

Kora wielkie dzięki. Jak możesz to załatw to w miarę szybko bo pani mi wysyła sms-y, że jej bardzo zależy, miała czas na przemyślenie wszystkiego i widzę, że jest zdecydowana. Niestety nie posiadają samochodu więc nie mają jak go odebrać. Dzwoniła ponownie i całkiem fajnie gadała o pracy z psem więc kto wie co z tego się urodzi. Zależy im na czasie - byliby gotowi go zabrać dziś - jednak z doświadczenia wiemy, że czas tu jest potrzebny bo jeszcze coś się odwidzi....

Posted

rozmawialam
szybko, szybko, wszystko szybko
nie podoba mi sie to

napisze wieczorem szczegolowo

wizyte chca przed pon. zobaczymy,czy sie uda

w pt mogliby sa aute odebrac ze znajomym

Posted

kora78 napisał(a):
rozmawialam
szybko, szybko, wszystko szybko
nie podoba mi sie to

napisze wieczorem szczegolowo

wizyte chca przed pon. zobaczymy,czy sie uda

w pt mogliby sa aute odebrac ze znajomym

właśnie z tego powodu napisałam, że czas jest jednak potrzebny. Wiemy, że wcześniej napaleńcy też byli a kończyło się na niczym. Tłumaczyłam jej, że wizyta musi być i że ma się uzbroić w cierpliwość. Mam nadzieję, że to nie jest kolejny niewypał.
Dzięki jednak za szybki odzew - trzymam kciuki bynajmniej za normalność tych ludzi.

Posted

oj to trzymam kciuki ,moze Brego bedzie wroclawianinem ,to pisze sie odrazu na poadopcyjna w grudniu :) Ja z jednej strony to sie nie dziwie ,ze panstwa JUZ go chca ,ja to przed adopcja bruna spac po nocach nie moglam i tez bardzo szybko chcialam go miec.

Posted

co do wiyzyty we Wrocku -ciesze sie, ze Poker sie zgodzila. A to nie ta sama babeczka co kiedys? Pamietacie, ja bylam 2 rayz an wizycie. na 1 laska nie przyszla a 2 zrezygnowala.

Teraz kwestia plakacika- wysle pm do Isadory z sugestiami Asi, bo tu juz zcas leci. Jakie dac zdjecie Brunera? to zza krat z eschroniska czy juz domowe?

Co do wizyty poadopcyjnej i to kieruje glownie do kory i Kasifiony. ZAJME SIE ZNALEZIENIEM KOGOS NA WIZYTE ALE POTZREBUJE ADRES TOMKA. Nie musze miec kodu i nr mieszkania, bo to sam moze podac przy umawianiu sie ale DZIEWCZYNY PYTAJA SIE W JAKIEJ TO JEST DZIELNICY A JA NIE WIEM!!!!! Czy w zwiazku z tym moze mi ktos podac ulice na ktorej mieszka Tomek? na pm poprosze, tel. juz sobie znalazlam.

Posted

centrum, plac wolnosci

a jakas z tych dziewczyn nie mogla na ten nr sms wyslac z pytaniem? to proste przeciez. a tak to tyle dni odwlekania, na darmo

mialam pisac o tych ludziach...
to dziewczyna i chlopak, mlode malzenstwo, czy narzeczeni. dzieci kiedys beda, ale jezcz nie. mieszkanie 3 pokoje, fajne tereny na spacery nad rzeka. pracuja na zmiany, nocki, dniowki, pies ze 4 godz bylby sam w domu
w rodzinie jest dziewczynka jakas. jest tez spaniel.
jak zapytalam o tresure, behawiora- a to jest mu potrzebne? i cisza taka najpierw... ze chyba nie za bardzo....
jacys tacy mi sie wydaja... mlodzi, napaleni. szybko, szybko. oby nie bez zastanowienia. juz chca szybko wizyte, juz chca go dzis dostac, jutro
najpozniej w przyszlym tygodniu.
chlopak mowi,ze 4 psy mial, a jak wypytalam jak dlugo i jakie on byly, to jeden byl 2 tyg na przechowaniu... i liczy,ze mial 4 psy w zyciu....

ja sie na ten dom nie napalam.

Posted

Kora mam kazdego prosic aby sobei sam wyslal smsa i sie dowiedzial gdzie on mieszka? no wez sie zastanow dziewczyno! W koncu to nam zalezy an wizyte a ktos robi tylko przysluge.
Juz wiem, wiec to zalatwie.

Z tego co mowisz, to ludzie raz ej neipowazni. No pozyjemy zobaczymy co z tego bedzie ale tez bym sie nie napalala