marta0731 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 marta0731 napisał(a):Doszła wpłata od Moniki, dziękuję :) Majku wczoraj wysłał mi smsa o następnej wpłacie 50zł Jak dojdzie - wysyłam Tomkowi to co mam, czyli będzie 170zł narazie Kora daj mi gg Tomka, bo bez sensu takie przekazywanie sobie ciągle informacji Doszła kolejna wpłata od Majku 50zł Czyli mam 170zł dla Brego narazie Telefon Tomka potrzebuję, ja nie mam czasu siedzieć i pisać i pisać Quote
kora78 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 no, nie moge.. nastepna... slepa komendo!!! w 1 poscie jest telefon do Tomka, bo do kogo innego? przeciez to nie moj numer Quote
marta0731 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 kora78 napisał(a):no, nie moge.. nastepna... slepa komendo!!! w 1 poscie jest telefon do Tomka, bo do kogo innego? przeciez to nie moj numer Pamietaj że to rodzinne:eviltong: Dzwoniłam, nie odbiera, będę próbowac Quote
go-ja Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Kochani, zajrzyjcie, proszę na wątek poniżej. Gromada psów, szczeniaczki i krowy w makabrycznych warunkach (okolice Wrocławia /Środy Śląskiej) !!! Może znacie gospodarza, który chciałby adoptować byka i krowę? Proszę o pomoc w rozsyłaniu wątku: http://www.dogomania.pl/threads/197214-Gromada-ps%C3%B3w-i-krowy-w-makabrycznych-warunkach-!!!!!!!!?p=15822852#post15822852 Quote
marta0731 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 kora78 napisał(a):i co marta? dodzwonilas sie? No właśnie nie.......... Będę próbować Quote
monika083 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 podniose Brego ,a przy okazji zapraszam tutaj: Miedzy innymi Te psy na dniach zostana wywiezione do Myslowic-Prosimy o Pomoc!!! http://www.dogomania.pl/threads/188498-Lista-Pszczyńskich-psiaków-w-wielkiej-potrzebie!!-POMOCY! [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
marta0731 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Dodzwoniłam się do Tomka, narazie jest bez neta Przelałam dziś Tomkowi 200zł za okres 16.XI-15.XII (spóźnione ale szczere;)) Miało być 220zł, ale tyle się uzbierało: Majku 100zł Asia 30zł Monika 20zł Ja 20zł Nadpłata 22,50zł Dołożyłam 7,50 i wysłałam równe 200zł Brego bez zmian - "słodki piesek":evil_lol: Śpi z Tomkiem i nie ma oznak agresji Choć Tomek, jak już pewnie było pisane - jest niemal pewny że w nowym domu i tak może ugryźć... Brego ma aktualne ogłoszenia? Tomek telefonów nie ma. Majku mi kiedyś pisał, że ogłoszenia zasponsoruje Quote
kora78 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 nie ma ogloszen. szukajcie i wysylajcie. Quote
kizimizi Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 ma kilka dosc nowych ogloszen bo pamietam, ze sama mu robilam no ale nie za wiele. Quote
kora78 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 mialam bardzo fajny tel o Brego dzis. sosnowiec, duze mieszkanie, chlopak samotny 24lata, mial kilka kundelkow w przeszlosci. Brego bylby max 6 godz sam, ale jest sasiadka, ktora mu zawsze psy wyprowadzala na spacerki, jak byly dlugo same. wstepnie mu opowiedzialam o atakach, o wizycie i umowie, o wizycie u behawiora, ktora mozemy wspomoc finansowo. chlopak nadal chetny. dalam jego nr Tomkowi, zeby dzwonil i sie umowili na spotkanie. trzymajcie kciuki, bo konkretny, fajny gosc :) Quote
monika083 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 to swietnie ..trzymam kciuki . Niech w koncu trafi do tego jedynego ,dobrego domu!! Quote
kizimizi Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 kora78 napisał(a):mialam bardzo fajny tel o Brego dzis. sosnowiec, duze mieszkanie, chlopak samotny 24lata, mial kilka kundelkow w przeszlosci. Brego bylby max 6 godz sam, ale jest sasiadka, ktora mu zawsze psy wyprowadzala na spacerki, jak byly dlugo same. wstepnie mu opowiedzialam o atakach, o wizycie i umowie, o wizycie u behawiora, ktora mozemy wspomoc finansowo. chlopak nadal chetny. dalam jego nr Tomkowi, zeby dzwonil i sie umowili na spotkanie. trzymajcie kciuki, bo konkretny, fajny gosc :) uuu, brzmi dobrze :) Quote
marta0731 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Trzymam mocno:thumbs::thumbs::thumbs: Kora jak będziesz mieć kontakt z Tomkiem by dowiedzieć się o tego chłopaka, to spytaj od razu czy wpłata doszła Quote
kora78 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 zaraz dzwonie, bo prosilam toka w sms o kontakt, jak juz bedzie po rozmowie z p.robertem, ale cisza ........ Quote
kora78 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 do 1stej tomek pracuje i po pracy bedzie dzwonil. wczoraj pracowal do nocy, a z pracy nie mogl dzwonic. Quote
Evelka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 I jak? Wiadomo coś na temat potencjalnego domku? Byłoby wspaniale, gdyby się udało! Quote
kora78 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 po upomnieniu sie u tomka dowiedzialam sie, ze dzwonil kilka razy do p.rberta, ale tel byl wylaczony. wiec jutro znow sprobuje Quote
kora78 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 mialam tel pani ze slaska. jakas wies, nie pamietam nazwy. niedaleko katowic. teren ogrodzony, maz pracuje, pani siedzi w domu, dzieci nie ma i nie bedzie. psy byly za dziecka tylko. spaniel mieszkalby w domu, jadlby.... zero wiedzy- kielbase, jakby chcial. dala nr do tomka, niech sie uzera ;) dzwonilam tez do p.roberta, z sosnowaca. jest nadal zainteresowany i czeka. wczoraj mial 2 polacznia sekundowe, od Tomka zapewne. dzis jeszcze zero. wyslalam sms do Tomka, by dzwonil za godzine, bo teraz p.robert prowadzi auto, wraca z krakowa. Quote
marta0731 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 To na kogo jest kontakt w ogłoszeniach? Na Ciebie Kora czy na Tomka? Raz do niego dzwonią raz do ciebie, i takie odsyłanie, bez sensu Ktoś dzwoni się o Brego dowiedzieć, i nie ma z kim porozmawiać............................ Telefon... Niby ma ułatwiać a utrudnia... Quote
kizimizi Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 [quote name='marta0731']To na kogo jest kontakt w ogłoszeniach? Na Ciebie Kora czy na Tomka? Raz do niego dzwonią raz do ciebie, i takie odsyłanie, bez sensu Ktoś dzwoni się o Brego dowiedzieć, i nie ma z kim porozmawiać............................ Telefon... Niby ma ułatwiać a utrudnia...[/QUOTE] no tu masz racje, powinien byc na Tomka tylko ale ejsli on nei odbiera czesto tel. to tez problem. Quote
marta0731 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='kora78'] dzwonilam tez do p.roberta, z sosnowaca. jest nadal zainteresowany i czeka. wczoraj mial 2 polacznia sekundowe, od Tomka zapewne. dzis jeszcze zero. wyslalam sms do Tomka, by dzwonil za godzine, bo teraz p.robert prowadzi auto, wraca z krakowa.[/QUOTE] Mnie to martwi... Może Brego by znalazł, a tu przeszkoda... Choler.. telefon... Nie ma z kim załatwić... :( Quote
kora78 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 ja robilam w swoich ogloszeniach kontakt na siebie wole trzymac reke na pulsie dzis tomek nie dal znac. a pisalam,ze jak koles nie oddzwoni ,to niech sam do niego dzwoni cisza ze strony tomka wole kontakt dawac na siebie, jak czlowiek po rozmowie ze mna bedzie nadal zainteresowany to daje nr do tomka. i juz mniej wiecej wiem, jaki ten ktos jest, czy warto sobie glowe zaprzatac, czy nie. wole dowiadywac sie o tym bezposrednio. a nie liczyc na kogos, bo jak widac- to zawodzi... Quote
kizimizi Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 no i wiadomo co z tymi ludzmi?? Quote
Recommended Posts