Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marta0731 napisał(a):
Doszła wpłata od Moniki, dziękuję :)
Majku wczoraj wysłał mi smsa o następnej wpłacie 50zł
Jak dojdzie - wysyłam Tomkowi to co mam, czyli będzie 170zł narazie

Kora daj mi gg Tomka, bo bez sensu takie przekazywanie sobie ciągle informacji

Doszła kolejna wpłata od Majku 50zł
Czyli mam 170zł dla Brego narazie
Telefon Tomka potrzebuję, ja nie mam czasu siedzieć i pisać i pisać

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kora78 napisał(a):
no, nie moge.. nastepna...

slepa komendo!!! w 1 poscie jest telefon do Tomka, bo do kogo innego? przeciez to nie moj numer

Pamietaj że to rodzinne:eviltong:

Dzwoniłam, nie odbiera, będę próbowac

Posted

Dodzwoniłam się do Tomka, narazie jest bez neta

Przelałam dziś Tomkowi 200zł za okres 16.XI-15.XII (spóźnione ale szczere;))

Miało być 220zł, ale tyle się uzbierało:
Majku 100zł
Asia 30zł
Monika 20zł
Ja 20zł
Nadpłata 22,50zł
Dołożyłam 7,50 i wysłałam równe 200zł

Brego bez zmian - "słodki piesek":evil_lol:
Śpi z Tomkiem i nie ma oznak agresji
Choć Tomek, jak już pewnie było pisane - jest niemal pewny że w nowym domu i tak może ugryźć...

Brego ma aktualne ogłoszenia? Tomek telefonów nie ma. Majku mi kiedyś pisał, że ogłoszenia zasponsoruje

Posted

mialam bardzo fajny tel o Brego dzis.
sosnowiec, duze mieszkanie, chlopak samotny 24lata, mial kilka kundelkow w przeszlosci. Brego bylby max 6 godz sam, ale jest sasiadka, ktora mu zawsze psy wyprowadzala na spacerki, jak byly dlugo same.
wstepnie mu opowiedzialam o atakach, o wizycie i umowie, o wizycie u behawiora, ktora mozemy wspomoc finansowo.
chlopak nadal chetny.
dalam jego nr Tomkowi, zeby dzwonil i sie umowili na spotkanie.

trzymajcie kciuki, bo konkretny, fajny gosc :)

Posted

kora78 napisał(a):
mialam bardzo fajny tel o Brego dzis.
sosnowiec, duze mieszkanie, chlopak samotny 24lata, mial kilka kundelkow w przeszlosci. Brego bylby max 6 godz sam, ale jest sasiadka, ktora mu zawsze psy wyprowadzala na spacerki, jak byly dlugo same.
wstepnie mu opowiedzialam o atakach, o wizycie i umowie, o wizycie u behawiora, ktora mozemy wspomoc finansowo.
chlopak nadal chetny.
dalam jego nr Tomkowi, zeby dzwonil i sie umowili na spotkanie.

trzymajcie kciuki, bo konkretny, fajny gosc :)

uuu, brzmi dobrze :)

Posted

mialam tel pani ze slaska.
jakas wies, nie pamietam nazwy. niedaleko katowic. teren ogrodzony, maz pracuje, pani siedzi w domu, dzieci nie ma i nie bedzie. psy byly za dziecka tylko. spaniel mieszkalby w domu, jadlby.... zero wiedzy- kielbase, jakby chcial.

dala nr do tomka, niech sie uzera ;)

dzwonilam tez do p.roberta, z sosnowaca. jest nadal zainteresowany i czeka. wczoraj mial 2 polacznia sekundowe, od Tomka zapewne. dzis jeszcze zero.

wyslalam sms do Tomka, by dzwonil za godzine, bo teraz p.robert prowadzi auto, wraca z krakowa.

Posted

To na kogo jest kontakt w ogłoszeniach? Na Ciebie Kora czy na Tomka?
Raz do niego dzwonią raz do ciebie, i takie odsyłanie, bez sensu
Ktoś dzwoni się o Brego dowiedzieć, i nie ma z kim porozmawiać............................

Telefon... Niby ma ułatwiać a utrudnia...

Posted

[quote name='marta0731']To na kogo jest kontakt w ogłoszeniach? Na Ciebie Kora czy na Tomka?
Raz do niego dzwonią raz do ciebie, i takie odsyłanie, bez sensu
Ktoś dzwoni się o Brego dowiedzieć, i nie ma z kim porozmawiać............................

Telefon... Niby ma ułatwiać a utrudnia...[/QUOTE]

no tu masz racje, powinien byc na Tomka tylko ale ejsli on nei odbiera czesto tel. to tez problem.

Posted

[quote name='kora78']
dzwonilam tez do p.roberta, z sosnowaca. jest nadal zainteresowany i czeka. wczoraj mial 2 polacznia sekundowe, od Tomka zapewne. dzis jeszcze zero.

wyslalam sms do Tomka, by dzwonil za godzine, bo teraz p.robert prowadzi auto, wraca z krakowa.[/QUOTE]

Mnie to martwi... Może Brego by znalazł, a tu przeszkoda... Choler.. telefon... Nie ma z kim załatwić...
:(

Posted

ja robilam w swoich ogloszeniach kontakt na siebie
wole trzymac reke na pulsie

dzis tomek nie dal znac. a pisalam,ze jak koles nie oddzwoni ,to niech sam do niego dzwoni
cisza ze strony tomka

wole kontakt dawac na siebie, jak czlowiek po rozmowie ze mna bedzie nadal zainteresowany to daje nr do tomka. i juz mniej wiecej wiem, jaki ten ktos jest, czy warto sobie glowe zaprzatac, czy nie.
wole dowiadywac sie o tym bezposrednio. a nie liczyc na kogos, bo jak widac- to zawodzi...