marta0731 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Ufffff... Kamień z serca ;) Cały dzień znów w nowej sytuacji bez konfliktów... Może Brego dzieciątka w domu potrzebuje?:evil_lol: Taki mały żarcik:evil_lol: Chciałabym nadmienić przy okazji, że nikt mi nie wpłacił obiecanej kasy dla Brego, bym mogła ją w połowie października wysłać Tomkowi... Ciocie czy Wujki się przypadkiem nie rozmyśliły? Asia, Monika, Majku...??? Quote
kora78 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 dziekujemy slicznie :) a kto lubi szanucerowate, duze psy, zapraszam tutaj: www.dogomania.pl/threads/180104-dwa-Smutasy-od-lat-w-schronie!-ROZWIES-PLAKAT!-dorzuc-na-hotel Quote
Shania Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Super się podziało odwiedziłam wątek dawno...wybaczcie, ale jakby było coś na cito to wiem, że było, ale na pw zawsze liczę , bo ehh za duzo tych wątków Quote
kasiafiona Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Tomek zabrał dziś Brega do siebie. Pobyt psa u nas bez zastrzeżeń. Mała cała i zdrowa. Bardzo żywo reagowała na Brega a on lizał ją po rączkach lub trzymał się w bezpiecznej odległości. Myślę, że pies znając nas wiedział, że nie musi u nas walczyć o miejsce w stadzie - bo je już zna. Mając autorytet u psa mogliśmy dbać o to aby nie próbował dominować dziecka. Quote
monika083 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 coteczki, wyslijcie mi jeszcze nr konta ,bo chcialam zrobic przelew ,a nie moge znalezc nr konta,:( Quote
marta0731 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='monika083']coteczki, wyslijcie mi jeszcze nr konta ,bo chcialam zrobic przelew ,a nie moge znalezc nr konta,:([/QUOTE] Już wysyłam Quote
marta0731 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='kasiafiona']Tomek zabrał dziś Brega do siebie. Pobyt psa u nas bez zastrzeżeń. Mała cała i zdrowa. Bardzo żywo reagowała na Brega a on lizał ją po rączkach lub trzymał się w bezpiecznej odległości. Myślę, że pies znając nas wiedział, że nie musi u nas walczyć o miejsce w stadzie - bo je już zna. Mając autorytet u psa mogliśmy dbać o to aby nie próbował dominować dziecka.[/QUOTE] Wyjątkowo skąpa wypowiedź jak na Kasiafionę ;) Ale dobrze że wszystko ok było A Brego cieszył się bardzo jak zobaczył znów Tomka? Quote
kasiafiona Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='marta0731']Wyjątkowo skąpa wypowiedź jak na Kasiafionę ;) Ale dobrze że wszystko ok było A Brego cieszył się bardzo jak zobaczył znów Tomka?[/QUOTE] Tak cieszył się. Brego cieszy się z każdego kto wejdzie do domu. Jednak widać różnicę w reakcjach Brega na osoby, które zna i te, które są dla niego obce. Do obcych jest bardziej czujny - choć merda ogonem i chce być głaskany. Widać więź między Tomkiem a psiakiem - Brego od razu zerwał się do wyjścia jak tylko Tomek zaczął się zbierać. A co do zwięzłości wypowiedzi - no cóż nie ma o czym pisać. Pies sprawował się super, mnie jest ciężko, że nie ma go z nami - jednak nie mamy na to warunków. Brego jest wspaniałym psem i chciałabym aby trafił na mądrych przewodników stada. Quote
marta0731 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='kasiafiona']Tak cieszył się. Brego cieszy się z każdego kto wejdzie do domu. Jednak widać różnicę w reakcjach Brega na osoby, które zna i te, które są dla niego obce. Do obcych jest bardziej czujny - choć merda ogonem i chce być głaskany. Widać więź między Tomkiem a psiakiem - Brego od razu zerwał się do wyjścia jak tylko Tomek zaczął się zbierać. A co do zwięzłości wypowiedzi - no cóż nie ma o czym pisać. Pies sprawował się super, mnie jest ciężko, że nie ma go z nami - jednak nie mamy na to warunków. Brego jest wspaniałym psem i chciałabym aby trafił na mądrych przewodników stada.[/QUOTE] Amen ;) Oby tak było... O to ciocie na wątku się starają jak mogą... Quote
kora78 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 ja w ogole podziwiam, bo nie zdecydowalabym sie na przetrzymanie u siebie, gdy mam dwulatka, takiego Brego, jakie mam o nim wyobrazenie.... teraz bardzo wazne- trzeba go mocno oglaszac! kupione te ogloszenia kilka dni temu sie ukazaly, monika robi allegro, ale moze jakas zrzuta na wyrozneinie tego allegra???????? szeroko go oglaszac trzeba, ale odpadaja ogloszenia- plakaciki wg mnie. musismy szukac kogos, kto ma internet, gdzie bedzie mogl wiedze o takich psach poglebiac. ze slupow beda sie zglaszac... nieodpowiedni ludzie. tak sadze gazeta? prawdopodobnie tak samo.. zreszta ja znam kilka i to platne ogloszenia mozna sprobowac ew w wyborczej, ale tam staram sie inne psiaki umiescic i bez echa Quote
kizimizi Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Brego abys ty sie zawsze tak dobrze zachowywał jak kasiafiona pisze a na pewno bys juz dawno w swoim wlasnym, kochanym domku siedział. Quote
kora78 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='monika083']poszlo 20zl na mlodego.[/QUOTE] dziekujemy :) monika, jak stoimy z allegro? ile obejrzen? jakis obserwator? a moglabys jakies inne ogloszenia tez porobic? na innych stronach? Quote
monika083 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 wyswietlen 309 , obserwatorow -0 nie mam w tej chwili czasu na ogloszenia bo obiecalam kilku innym psom i musze sie z tym najpierw uporac... a Ty Kora chyba jakis pakiet mu ostatnio zamawialas? Quote
kora78 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 tak, ale to bylo malo, 30 ogloszen tych najpopularniejszych tylko on musi trafic w czlowieka doswiadczonego, ogladalnosc ma wielka, chetnych sporo, ale trzeba na znawce rasy trafic na forum cockerspaniele sie na Brego wypieli tylkiem na foru spaniele tez spanielary nieliczne na dogo- tez moze plakat by powiesic na jakiejs wystawie psow rasowych- spanieli?????? wie ktos, kiedy jakas wystawa bedzie i gdzie? albo jakies zawody ze spanielami? Quote
monika083 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 ja w ogole nie znam sie na spanielach ..jestem ekspertem od kundli:D na Brego trafilam przypadkiem. Quote
kora78 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 nie wiem, co wymyslic jeszcze... moze plakaty w sklepach zoologicznych? z jakims dobitnym zdaniem, ze gryzie? zeby sie *******y nie zglaszaly... Quote
marta0731 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='monika083']poszlo 20zl na mlodego.[/QUOTE] Już doszły, dzięki :) Kora a do kiedy mam kasę Tomkowi wysłać? Coś mi się tylko kojarzy, że to miało być w połowie października...? Bo nie wiem czy już się zacząć na pm znów przypominać Asi i Majku Quote
kora78 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 od polowy pazdziernika,czyli 16.10 przypominaj sie zwlaszcza Asi, bo jak widac ona tutaj nie zaglada Quote
marta0731 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Doszła wpłata od Majku 200zł:multi::multi::multi: Zaraz piszę jeszcze do Asi pm Kora masz kontakt z Tomkiem - możesz już załatwiać nr konta Quote
kora78 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 ok, powoli zalatwie nr konta czyli mamy ciut wiecej kasy? wykorzystajmy ja na sensowne ogloszenia dla psa. albo zbierajmy na jakiegos psiego psychologa Quote
Asia & Ginger Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Hmmmmmmmm, 2 dni temu napisałam tu długiego posta, a teraz go nie ma. Dziwne. :-o Pisałam o tym, ze Majku wyslał do mnie smsa i prosi o przekazanie, że wpłacił pieniążki i że ma bana do kwietnia. Pisałam też, że zapłacę do konca tego tygodnia, bo nie mam nic na koncie i muszę specjalnie jechac do miasta do banku. Ale zaraz jadę, to wpłacę. ;) I bede wpłacac tak długo, jak długo będzie trzeba. Ja tu co jakiś czas zagladam do Bregusia, ale tylko czytam szybciutko i lecę dalej. Aha, pisałam jeszcze odnosnie tego pomysłu z wystawą. Najblizsza wystawa bedzie w Poznaniu na początku listopada (2-dniowa miedzynarodówka). Prawdopodobnie się na niej pojawię. Moja ulubiona Fundacja Animalia bedzie miała tam stoisko i tak sobie pomyslałam, że może zrobię jakiś plakat dla Bregusia i umieszcze gdzieś na ich stoisku, jesli sie zgodzą. Znajoma z dogo, która adoptowała spanielkę od Animalii bedzie prawdopodobnie pomagała tam na stanowisku, to poprosze ją o rozgłaszanie Bregusia. I teraz pytanie, czy Tomek byłby w stanie zrobić jakąś ładną fotę głowy Brego? Chodzi mi o uchwycenie spanielowego spojrzenia, mam pewien pomysł jak mógłby wygladac taki plakat. Quote
kizimizi Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Asiu ta wzstawa to supeR pomysl! Moze rzeczywiscie warto zrobic Bergowi plakacik i nawet jakies ulotki porozdawac. Przeciez na taka wystawe to psiarze przychodza, a noz któremus w oko wpadnie Bergo!!! Znam kogoś z dogo (nie pamietam nicku) kto robi piekne plakaty ale moze tez zrobic ulotki -takie z prawdziwego zdarzenia, nie w Wordzie. A powiedz Aska, ty startujesz na pokazie ze swoimi siersciuchami czy tylko ogladac bedziesz? Quote
marta0731 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Asia & Ginger napisał(a): Pisałam o tym, ze Majku wyslał do mnie smsa i prosi o przekazanie, że wpłacił pieniążki i że ma bana do kwietnia. Pisałam też, że zapłacę do konca tego tygodnia, bo nie mam nic na koncie i muszę specjalnie jechac do miasta do banku. Ale zaraz jadę, to wpłacę. ;) Asia na Twoją wpłatę spokojnie poczekamy, dobrze że zaglądasz :) A Majku ma bana aż do kwietnia???:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Recommended Posts