Jump to content
Dogomania

Zuzu, Raven, Hunter i koty plus inne potwory. Zapraszamy

Recommended Posts

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evel']Wiedzieliście...? :evil_lol:

[URL]http://www.lupus1.com.pl/faq.php?info=12[/URL][/QUOTE]
[I][B]nawet tego nie czytam bo szkoda moich oczu :diabloti:[/B][/I]

Posted

aż boję się to przeczytać :evil_lol:

smutna prawda taka jest , że specjalistów w PL mamy coraz więcej :roll:
a potem się dziwią , że psy gryzą :diabloti:

Posted

no, już wczoraj pisałyśmy, że ja to się dopiero wkopałam, bo wezmę psa w krytycznym momencie dojrzewania :diabloti: dobrze, że Etna ma już dwa lata i nie stanowi zagrożenia dla mojej alfa pozycji :evil_lol:

Posted

[quote name='motyleqq']no, już wczoraj pisałyśmy, że ja to się dopiero wkopałam, bo wezmę psa w krytycznym momencie dojrzewania :diabloti: dobrze, że Etna ma już dwa lata i nie stanowi zagrożenia dla mojej alfa pozycji :evil_lol:[/QUOTE]

Nie znasz dnia i godziny, kiedy pies Ci wytoczy wojnę o alfowanie! Ona wyczekuje na odpowiedni moment, chwilowe osłabienie i rozkojarzenie z Twojej stony. Raz usiądzie na fotelu i sru, już nie jestes pak liderem :evil_lol:

Posted

[quote name='asiak_kasia']Nie znasz dnia i godziny, kiedy pies Ci wytoczy wojnę o alfowanie! Ona wyczekuje na odpowiedni moment, chwilowe osłabienie i rozkojarzenie z Twojej stony. Raz usiądzie na fotelu i sru, już nie jestes pak liderem :evil_lol:[/QUOTE]

kurde. może ja wcale nim nie jestem, bo ona codziennie śpi w łożku :shake:

Posted

Mi piesek [B]raz[/B] próbował zaprotestować, że on tu sobie śpi na środku i co ja w ogóle z tym przesuwaniem... baaaardzo tego żałował. Bardzo :evil_lol: Acz zrzuciłam to wtedy na karb zaspania, ale cholera - pewnie to była próba sił... :splat:

Posted

[quote name='Aleks89']A ja śpie z Lucasem w łóżku:roll:i jak mu powiem "zejdź" to karnie schodzi ,obraca się i wchodzi znów:lol:[/QUOTE]

zupełnie jak Etna :evil_lol: no zejdź to zejdź, co nie? wiadomo, że to nie to samo, co ''zejdź i zostań na dole' :evil_lol:

evel, to na pewno była próba sił, ale ważne, że ją wygrałaś!

Posted

ja tam chętnie oddam te alfa ... tylko niech nowa alfa , zarabia , pierze , gotuje , sprząta , płaci rachunki. Mogę nawet spać w klatce i uczyć się świadomości tyłu. Ja nie chce być alfa :placz:

Posted

[quote name='motyleqq']zupełnie jak Etna :evil_lol: no zejdź to zejdź, co nie? wiadomo, że to nie to samo, co ''zejdź i zostań na dole' :evil_lol:

evel, to na pewno była próba sił, ale ważne, że ją wygrałaś![/QUOTE]

Jak mi luc się wróci to mu pokazuje mojego klapka.:diabloti:Nie wiem czemu ma do niego awersję może dlatego ,że to japonka ,ale momentalnie mózg wraca i już nie wchodzi:evil_lol:(a w życiu tym klapkiem nawet w łeb nie dostał)

Vectra-popieram:evil_lol:Tylko ,żeby mnie ten nowy alfa niewykastrował:lol:

Posted

Nie odpisują mi na mojego ślicznego mailika, żeby się pani ZOOPSYCHOLOG łaskawie poduczyła, zanim zacznie pisać coś takiego na ogólnodostępnej stronie, skąd niektórzy jak widać czerpią wiedzę :( Jestem zawiedziona :placz:

Posted

"[COLOR=#000000][FONT=Arial]Powinien przyjąć postawę dominanta, tzn. chodzić wyprostowany, dumnym krokiem, jakby chciał pokazać psu kto tu jest najważniejszy."
podoba mi się to :) sesesesese..będę teraz tak tuptać po domostwie co by poczuć się niczym pani na włościach....[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='dorka1403']"[COLOR=#000000][FONT=Arial]Powinien przyjąć postawę dominanta, tzn. chodzić wyprostowany, dumnym krokiem, jakby chciał pokazać psu kto tu jest najważniejszy."
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]

:mdleje: ale ludzie mają nawalone w głowach

Posted

Grunt,zeby to nie wpadło w ręce dogocioteczek. Bo potem będzie, że biedny Fafik odgryzł panu palce, bo ten mu POZWOLIŁ się zdominować no i co biedny piesio mógł zrobić, no musiał bronić łóżeczka, no bo jak to tak :( A że właściciel głupi i psu pozwolił na dominację to tak wyszło :mad:

A jak tam Zuzowy pazur, odpadł już? :evil_lol:

Posted

[quote name='evel']Nie odpisują mi na mojego ślicznego mailika, żeby się pani ZOOPSYCHOLOG łaskawie poduczyła, zanim zacznie pisać coś takiego na ogólnodostępnej stronie, skąd niektórzy jak widać czerpią wiedzę :( Jestem zawiedziona :placz:[/QUOTE]

Ano szkoda faktycznie, ciekawe jakby się bronili :diabloti: Ale najlepszą metodą na krytykę jest ignorowanie jej...

Posted

[quote name='zmierzchnica']Ano szkoda faktycznie, ciekawe jakby się bronili :diabloti: Ale najlepszą metodą na krytykę jest ignorowanie jej...[/QUOTE]
na mojego maila do ZKwP jakiego napisałam w sprawie "prenumeraty" Psa za jaką pobierają kasę a ja gazet nie mam, też odpowiedzi nie mam. Być może w ZKwP czeka się ustawowe 3 miesiące a potem kolejne 3 i tak dalej...

Posted

Moje zajęcie na dzień wczorajszy, paskudny nieON :evil_lol:
[IMG]http://imageshack.us/a/img651/2781/img1142001.jpg[/IMG]

[IMG]http://imageshack.us/a/img210/7581/pennyy.jpg[/IMG]

Borzeborze, to niesamowite jak ludzie reagują na poczwarki. Chodziłam z Penny po dzielni i ustępowali nam drogi nawet psiarze... Chociaż P. jest mała, garbata i waży 25 kg :evil_lol:

Posted

Motyleq, chcesz? :diabloti:

Tylko czuję się zobowiązana dopisać, że nieON ma autyzm łupowy, jest jęczydupą, umie otwierać drzwi i wyjść z zamkniętej klatki i zdarza jej się szurać do piesków, ale raczej z ekscytacji (och, piesek! idzie tam!!!), bo po korekcie się ogarnia. Poza tym nie szczeka, jest zrównoważona, nie ma w niej grama agresji a zmianę warunków przyjmuje w sumie bezproblemowo. Uczy się błyskawicznie na żarcie i wzmocnienia głosowe, ale nie umie samodzielnie myśleć ani kombinować, zupełnie, jakby miała blokadę, albo ktoś ją tłukł za wszelkie objawy kombinatorstwa :roll: Widać też, że brakuje jej innych psów, bo do tej pory mieszkała ze starą suką nieONką ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...