makot'a Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Żeby Nitusia się tak o łóżeczko grzecznie pytała :diabloti:
panbazyl Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 dzięki za dzisiejszy ciut pokręcony dzień :) Ide spać. W każdym razie foch chłopu szybko minął :) I nawet razem ze szczylem sobie leżał na psim spaniu - hmm.... dziwne są chłopy. Ale najpierw chcial się pakowac i wyprowadzać z domu ;)
evel Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 Ja też dziękuję, fajnie było się spotkać :) A maluch cudowny, nie dziwię się, że TŻ wymiękł :evil_lol: Cóż za to uczynił mój pies, który wczoraj (!!!) był wzorem cnót wszelakich? Uciekł dzisiaj rano TŻtowi z boiska i poszedł skasować jorka sąsiadów (wiecznie puszczanego luzem) pod klatkę :mdleje:
evel Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 Śniadanie jak śniadanie, obiad i kolacja też, jorek bowiem to z tych królewskich czy innych cesarskich, ze 40cm w kłębie :evil_lol: Normalnie gdyby mi tak suka spieprzyła to bym ją chyba zabiła falą dźwiękową :diabloti: Ale TŻ tylko za nią poleciał, złapał małpiszona i przytargał do domu. Ciekawa jestem, czy on coś przegapił czy o co chodziło, bo to nie jest normalne zuzowe zachowanie :hmmmm:
catie Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Psy to bardzo inteligentne bestie ;) Może po prostu chciała sprawdzić reakcje twojego TŻ ? Pewnie chciała sprawdzić na ile może sobie pozwolić. Moje psy np. jak ktoś inny z mojej rodziny ich wyprowadza, to się ciągną na smyczy, ogólnie gorzej się zachowują w stosunku do psów i ludzi. Jak ktoś z moich znajomych bierze ode mnie smycz to zawsze sprawdzają, czy ta osoba pozwoli na to by się ciągnęli/przejawiali inne złe zachowania ;)
gops Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 też myślę że go sprawdza :) moja tak sprawdza brata , co chwilę słyszę "rzucała się na tego białego sąsiadów " a ze mną nawet nie mruknie :)
dagg Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Evel, fajnie Cię było spotkać :) mam nadzieję, że to nie ostatni raz! ;) liczę, że jeszcze kiedyś poznam yorkożercę ;)
panbazyl Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 [quote name='sacred PIRANHA']panBazyl a co ty masz za now y nabytek?[/QUOTE] nooo mam - ogara polskiego - aktualnie szczoch i kooopkacz pospolity a także wyjec ;) Fajny koleś. I zeby nie było problemu z imionami - został komisyjnie nazwany przez dzieci - Bazyl.... teraz chłopaków rozrózniam po nazwiskach....
sacred PIRANHA Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 [quote name='panbazyl']nooo mam - ogara polskiego - aktualnie szczoch i kooopkacz pospolity a także wyjec ;) Fajny koleś. I zeby nie było problemu z imionami - został komisyjnie nazwany przez dzieci - Bazyl.... teraz chłopaków rozrózniam po nazwiskach....[/QUOTE] to ja juz nie wiem który jak siea nazywa :-D tylko Pirania (moja imienniczka :-D) jest dla mnie jasna (tzn ciemna hihi;-))
motyleqq Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 [quote name='sacred PIRANHA']to ja juz nie wiem który jak siea nazywa :-D tylko Pirania (moja imienniczka :-D) jest dla mnie jasna (tzn ciemna hihi;-))[/QUOTE] tam same Bazyle są, prosta sprawa :lol:
makot'a Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Zuu musiała sprawdzić, czy jej kondycja nie spada, w końcu lato idzie! Co się dziwicie, że yorczka pogoniła :D A apropos nowego lokatora u panbazylów - widziałam zdjęcia szczylka, słodziutki jest :loveu: Ale ja bym nie mogła mieć zdublowanych imion psów chyba, dziwnie bym się czuła :D No ale wołanie na spacerze niewątpliwie prostsze wtedy :diabloti:
Yorkomanka Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 [QUOTE] No ale wołanie na spacerze niewątpliwie prostsze wtedy :diabloti:[/QUOTE] mój Odie to Dusiek a Urwis mojej ciotki Niusiek:lol: (przezwiska powstały niezależnie od siebie:lol:) oba przychodzą na Siek:diabloti:
sacred PIRANHA Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 [quote name='Yorkomanka']mój Odie to Dusiek a Urwis mojej ciotki Niusiek:lol: (przezwiska powstały niezależnie od siebie:lol:) oba przychodzą na Siek:diabloti:[/QUOTE] a moje wszystkie reagują na Ku*wa :-D
Iza. Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 [quote name='sacred PIRANHA']a moje wszystkie reagują na Ku*wa :-D[/QUOTE] Hahahahahah mój Buenos mógłby być Twoim psem :evil_lol:
evel Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 Moja też :diabloti: Przyszłam pospamować we własnej galerii :evil_lol: - wszelkie uwagi, pomysły, foty, filmiki, mile widziane :grins: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226240[/url]
a_niusia Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 moj pies-spiacy w lozku lub na kanapie, nie kumajacy zupelnie, ze u kogos w chacie kanapa moze nie byc dla psow (dopiero trzeba jej powiedziec) dostal wczorak koszmarnej reakcji po szczepieniu. doslownie wygladala jakby miala za minute umrzec i na kazda probe dotyku reagowala panicznym wyciem. i co? bynajmniej nie udala sie cierpiec na kanape, ale do wlasnego kennelu, gdzie spedzila caly dzien pod kocykiem nawet nie probujac wyjsc. czyli jednak kennel rzadzi i wymiata. ciekawe, czy gdyby nie miala klatki i zamykalabym ja w klopie czy w przedpokoju jak to czynia niektorzy, to poszlaby cierpiec do klopa...
wikikoniki Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Moja reaguje na 'ja pier... chodź tutaj' :diabloti:
panbazyl Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 [quote name='sacred PIRANHA']to ja juz nie wiem który jak siea nazywa :-D tylko Pirania (moja imienniczka :-D) jest dla mnie jasna (tzn ciemna hihi;-))[/QUOTE] Pirania jest inna - aktualnie na odchudzaniu, bo to 300% labradora już.... [quote name='motyleqq']tam same Bazyle są, prosta sprawa :lol:[/QUOTE] [QUOTE=makot'a;19000599] A apropos nowego lokatora u panbazylów - widziałam zdjęcia szczylka, słodziutki jest :loveu: Ale ja bym nie mogła mieć zdublowanych imion psów chyba, dziwnie bym się czuła :D No ale wołanie na spacerze niewątpliwie prostsze wtedy :diabloti:[/QUOTE] tak, rozróżniam je po nazwisku :diabloti: Imię Bazyl plącze się za mną już wiele lat.... Mój pierwszy Bazyl mix onka z ????? był bardzo w typie ogara właśnie - nawet ludzie na ulicy nas zaczepiali i sie pytali czy to ogar polski a ja to odbierałam jak - "jaki kundel" :diabloti:
FredziaFredzia Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 [quote name='wikikoniki']Moja reaguje na 'ja pier... chodź tutaj' :diabloti:[/QUOTE] Eris też. :diabloti:
evel Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 Przyjechała klatka... Nieźle duża jest :D Nie wiem, czy widać, ale jeszcze co najmniej jedną Zuzę by tam upchnął :eviltong: [IMG]http://img9.imageshack.us/img9/7578/sdc11676z.jpg[/IMG]
Recommended Posts