mala_czarna Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 go-ja, bardzo dziękuję za deklarację jednorazową dla Kosteczki. Dostałysmy 50 zł!! Quote
furciaczek Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Taka slicznota nie bedzie dlugo szukac:loveu: Quote
mala_czarna Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 furciaczek napisał(a):Taka slicznota nie bedzie dlugo szukac:loveu: Mam taką nadzieję :( Ona bardzo potrzebuje mieć swojego ludzia. Takiego na stałe, co pokocha Kosteczkę na dobre i na złe. Mówię wam Ciotki, ona jest pieszczocha, ale wstydliwa jeszcze i smutniasta dziewczynka jest. Jak przyjdę do domu to zrobię więcej ogłoszeń, bo w pracy to udało zrobić mi się tylko tyle co dzisiaj wkleiłam na wątku. Quote
mysza 1 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Mała_czarna wybierasz się jakoś do Kostki? Albo ktoś inny? Quote
mala_czarna Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 mysza 1 napisał(a):Mała_czarna wybierasz się jakoś do Kostki? Albo ktoś inny? W tygodniu to mi raczej ciężko. :( Quote
mala_czarna Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Ogłoszenia Kosteczki przeniosłam do pierwsze postu. Quote
mala_czarna Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 miałam telefon w sprawie Kostki :) Miła młoda dziewczyna, która mieszka z narzeczonym. Chciałaby zobaczyć Kostkę w hoteliku. Psa nigdy nie miała. Jutro ma jeszcze zadzwonić, bo najchętniej już jutro pojechałaby do Kosteczki. Quote
mala_czarna Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Nie cieszę się póki co, bo to się zobaczy jak zobaczy na żywo :) Quote
go-ja Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 papryka napisał(a):widze ze nie udalo sie go-ja adoptowac kosteczki:/ no nic wierze w to ze mala znajdzie cudowny domek:)))))))))) w góre bialasko:)))))))) Niestety nie :/. Długo nad tym myśleliśmy... Gdybym miała już swoje gniazdko, wzięłabym ją natychmiast, bo zapadła mi w serce i jak oglądam zdjęcia to... Bardzo, bardzo, bardzo mi szkoda! Wypisałam się już na priv... Tak czy inaczej całym sercem Kosteczkę wspieram i czekam razem z Wami na szczęśliwe zakończenie. Moja mama chciała ją nazwać Blanka :). Wrzucam, może się to imię komuś przyda :). Kosteczko uwielbiam Cię! Quote
Tora&Faro Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 mala_czarna napisał(a):miałam telefon w sprawie Kostki :) Miła młoda dziewczyna, która mieszka z narzeczonym. Chciałaby zobaczyć Kostkę w hoteliku. Psa nigdy nie miała. Jutro ma jeszcze zadzwonić, bo najchętniej już jutro pojechałaby do Kosteczki. Byłam pewna że Kosta wzbudzi zainteresowanie:)....śliczna dziewczynka z niej:loveu: Quote
andzia69 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 mala_czarna napisał(a):miałam telefon w sprawie Kostki :) Miła młoda dziewczyna, która mieszka z narzeczonym. Chciałaby zobaczyć Kostkę w hoteliku. Psa nigdy nie miała. Jutro ma jeszcze zadzwonić, bo najchętniej już jutro pojechałaby do Kosteczki. no to zaciskając kciuki czekam na jutrzejsze wieści:) Quote
mala_czarna Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 No więc, sytuacja wygląda następująco ;) Pani Kasia pojedzie dzisiaj do hoteliku zobaczyć Kosteczkę. Ja razem z Panią Kasią, i jej koleżanką, pojedziemy również w trójkę w sobotę. Wysłałam również link do strony na Dogo o Kosteczce. Quote
obraczus87 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 mala_czarna napisał(a):No więc, sytuacja wygląda następująco ;) Pani Kasia pojedzie dzisiaj do hoteliku zobaczyć Kosteczkę. Ja razem z Panią Kasią, i jej koleżanką, pojedziemy również w trójkę w sobotę. Wysłałam również link do strony na Dogo o Kosteczce. Oki czekamy w takim razie na wieści Quote
mala_czarna Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 obraczus87 napisał(a):Oki czekamy w takim razie na wieści Pani zdaje sobie sprawę, że będzie przemaglowana na wszystkie strony, bo jak już było napisane wcześniej, ze względu na to co przeszła Kosteczka, dom dla niej musi być wyjątkowy. Prawdę powiedziawszy wszystkie domy dla tych bid powinny być wyjątkowe i jedyne w swoim rodzaju :( Quote
Akrum Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 to i ja trzymam kciuki żeby zarówno Pani zdała test znaczy to "przemaglowanie" :) jak i Kostka,żeby się spodobała i żeby przypadły sobie do gustu :) Quote
mala_czarna Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Pani Kasia dzisiaj nie pojedzie, bo mozna tylko do 14 :( Nadal jestem z nią w kontakcie, i jeśli chodzi o mnie to sobota oczywiście aktualna. Quote
Tora&Faro Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Rozumiem że ograniczenia czasowe stawia hotel, tak? Quote
mala_czarna Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Tora&Faro napisał(a):Rozumiem że ograniczenia czasowe stawia hotel, tak? Ano taką dostałam wiadomość od Pani zainteresowanej Kosteczką. Mam nadzieję, że jej to nie zniechęciło. Quote
Recommended Posts