Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

furciaczek napisał(a):
Taka slicznota nie bedzie dlugo szukac:loveu:

Mam taką nadzieję :( Ona bardzo potrzebuje mieć swojego ludzia. Takiego na stałe, co pokocha Kosteczkę na dobre i na złe. Mówię wam Ciotki, ona jest pieszczocha, ale wstydliwa jeszcze i smutniasta dziewczynka jest. Jak przyjdę do domu to zrobię więcej ogłoszeń, bo w pracy to udało zrobić mi się tylko tyle co dzisiaj wkleiłam na wątku.

Posted

miałam telefon w sprawie Kostki :) Miła młoda dziewczyna, która mieszka z narzeczonym. Chciałaby zobaczyć Kostkę w hoteliku. Psa nigdy nie miała. Jutro ma jeszcze zadzwonić, bo najchętniej już jutro pojechałaby do Kosteczki.

Posted

papryka napisał(a):
widze ze nie udalo sie go-ja adoptowac kosteczki:/ no nic wierze w to ze mala znajdzie cudowny domek:)))))))))) w góre bialasko:))))))))

Niestety nie :/. Długo nad tym myśleliśmy... Gdybym miała już swoje gniazdko, wzięłabym ją natychmiast, bo zapadła mi w serce i jak oglądam zdjęcia to... Bardzo, bardzo, bardzo mi szkoda! Wypisałam się już na priv... Tak czy inaczej całym sercem Kosteczkę wspieram i czekam razem z Wami na szczęśliwe zakończenie. Moja mama chciała ją nazwać Blanka :). Wrzucam, może się to imię komuś przyda :). Kosteczko uwielbiam Cię!

Posted

mala_czarna napisał(a):
miałam telefon w sprawie Kostki :) Miła młoda dziewczyna, która mieszka z narzeczonym. Chciałaby zobaczyć Kostkę w hoteliku. Psa nigdy nie miała. Jutro ma jeszcze zadzwonić, bo najchętniej już jutro pojechałaby do Kosteczki.

Byłam pewna że Kosta wzbudzi zainteresowanie:)....śliczna dziewczynka z niej:loveu:

Posted

mala_czarna napisał(a):

no to zaciskając kciuki czekam na jutrzejsze wieści:)

Posted

No więc, sytuacja wygląda następująco ;) Pani Kasia pojedzie dzisiaj do hoteliku zobaczyć Kosteczkę. Ja razem z Panią Kasią, i jej koleżanką, pojedziemy również w trójkę w sobotę. Wysłałam również link do strony na Dogo o Kosteczce.

Posted

mala_czarna napisał(a):
No więc, sytuacja wygląda następująco ;) Pani Kasia pojedzie dzisiaj do hoteliku zobaczyć Kosteczkę. Ja razem z Panią Kasią, i jej koleżanką, pojedziemy również w trójkę w sobotę. Wysłałam również link do strony na Dogo o Kosteczce.

Oki czekamy w takim razie na wieści

Posted

obraczus87 napisał(a):
Oki czekamy w takim razie na wieści

Pani zdaje sobie sprawę, że będzie przemaglowana na wszystkie strony, bo jak już było napisane wcześniej, ze względu na to co przeszła Kosteczka, dom dla niej musi być wyjątkowy. Prawdę powiedziawszy wszystkie domy dla tych bid powinny być wyjątkowe i jedyne w swoim rodzaju :(

Posted

to i ja trzymam kciuki żeby zarówno Pani zdała test znaczy to "przemaglowanie" :) jak i Kostka,żeby się spodobała i żeby przypadły sobie do gustu :)

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Rozumiem że ograniczenia czasowe stawia hotel, tak?

Ano taką dostałam wiadomość od Pani zainteresowanej Kosteczką. Mam nadzieję, że jej to nie zniechęciło.