Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
wzięłam dwa różne to zrobimy te jednakie jeden dla Zoltara, a odmienny znow dla Lapsa, albo Rudzika?

Proszę mi podesłać wątki tych psiaków, którym mam wystawić jeszcze allegro.
Chętnie to zrobię.
Jednak muszę mieć tekst do ogłoszeń. Pisarka ze mnie marna ;)

Posted
Posted

poczekamy na gazzy i takie ekstra zdjęcie Zoltara, do allegro, i może zamiast Lapsia , ktory ma allegro nowe zrobimy RUDZIKOWI, za jakiś czas znowu LAPSIOWI, jeśli teraz nie znajdzie serca dla siebie?

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
poczekamy na gazzy i takie ekstra zdjęcie Zoltara, do allegro, i może zamiast Lapsia , ktory ma allegro nowe zrobimy RUDZIKOWI, za jakiś czas znowu LAPSIOWI, jeśli teraz nie znajdzie serca dla siebie?

Allegro ma Laps, Rudzik, Dog i Malwa.
Capri cały czas odnawiam.
Potrzebuję jedynie jakiś zdjęć Zoltara. Perełce i Bezie także dzisiaj zrobię.

Posted

ketunia napisał(a):
Allegro ma Laps, Rudzik, Dog i Malwa.
Capri cały czas odnawiam.
Potrzebuję jedynie jakiś zdjęć Zoltara. Perełce i Bezie także dzisiaj zrobię.

:loveu:Ketunia jesteś Kochana dziękujemy:loveu:

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Chciałam zapytać,czy pieniążki doszły?

Zaraz sprawdzę, właśnie się biorę za rozliczenia.

Dostałam pocztą z hoteliku fakturę za chłopaków i płytkę ( domyslam się, że ze zdjęciami ) - na mój krakowski adres, pod którym mieszka mama nieobyta ze skanerem, musicie więc dać mojej siostrze kilka dni na dotarcie tam i przejęcie materiałów - jak tylko je posiądę w formie cyfrowej - natychmiast opublikuję.

EDIT: Pieniądze doszły. MARCHEWO - OGROMNIE dziękujemy w imieniu Lapsia. :loveu:

Rozliczenie uaktualnione - dzięki spadkowi po Tince Laps ma bardzo dobrą sytuacje finansową.
I trzymam kciuki mocno, żebym jeszcze te pieniądze przelewała jakiejś innej bidzie jako spadek po Lapsie, grzejącym doopsko w nowym domu.

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Zaraz sprawdzę, właśnie się biorę za rozliczenia.

Dostałam pocztą z hoteliku fakturę za chłopaków i płytkę ( domyslam się, że ze zdjęciami ) - na mój krakowski adres, pod którym mieszka mama nieobyta ze skanerem, musicie więc dać mojej siostrze kilka dni na dotarcie tam i przejęcie materiałów - jak tylko je posiądę w formie cyfrowej - natychmiast opublikuję.

EDIT: Pieniądze doszły. MARCHEWO - OGROMNIE dziękujemy w imieniu Lapsia. :loveu:

Rozliczenie uaktualnione - dzięki spadkowi po Tince Laps ma bardzo dobrą sytuacje finansową.
I trzymam kciuki mocno, żebym jeszcze te pieniądze przelewała jakiejś innej bidzie jako spadek po Lapsie, grzejącym doopsko w nowym domu.

A spadek bazarkowy po Tince miał iść na konto tych trzech psiaków....a nie tylko dla jednego...
I jeszcze na ogłoszenia dla Capri, Perełki ,Malwy....

Posted

ick napisał(a):
:loveu:Marchewa !!! Dzieki za info i Twoja propoyzcje
http://www.dogomania.pl/threads/176332-8-mies.-Tina-zosta%C5%82a-w-Super-Domku!!!?p=14594602#post14594602
Prosze o przeslanie reszty pieniazkow z bazarku marchewa+ick dla Tinki
na konto Rudusia, Lapsa i Doga..
Niestetz brakuje tym biedakom znowu na ich hotelik...

Prosze o podziej te pieniązki na te trzy psiaki...
Rudusiowi i Dogowi brakuje niestety na hotel na następny miesiąc..

Posted

ick napisał(a):
A spadek bazarkowy po Tince miał iść na konto tych trzech psiaków....a nie tylko dla jednego...
I jeszcze na ogłoszenia dla Capri, Perełki ,Malwy....

No jeśli tak miało być, to oczywiście dzielę z przyjemnością między trójkę.
Zasugerowałam się tytułem przelewu, w którym mowa była tylko o Lapsie...

EDIT: Podzieliłam, wkleiłam nowe rozliczenia. Jest po 200 zł na Lapsa, Doga i Rudusia i 70 zł do podziału na ogłaszanie Perły Malwy i Capri.

EDIT:
Wrzuciłam Lapsia na
cafeanimal
przygarnijzwierzaka.pl
morusek.pl
kupiepsa.pl
adopcjepsow.org
adopcje.org - ogłoszenie czeka na akceptację
psiamania.pl - czeka na aktywację
gumtree wrocław - czeka na aktywację (Gazzy - dzięki!)
petworld.pl - czeka na aktywację
petsy.pl
e-zwierzak.pl - czeka na aktywację
adopcjapsa.pl

Posted

Dzieki , Dzika _Figa....to będzie to teraz b. sprawiedliwe:lol:..
Ale i one i tak mają w testamencie ----wskazane --przekazywanie dalej kasy na swoich kupli niedoli...
:loveu:ŚLiczny Lapsio !!! Niech któś Cię wreszcie wypatrzy...

Posted

ick napisał(a):
Dzieki , Dzika _Figa....to będzie to teraz b. sprawiedliwe:lol:..
Ale i one i tak mają w testamencie ----wskazane --przekazywanie dalej kasy na swoich kupli niedoli...
:loveu:ŚLiczny Lapsio !!! Niech któś Cię wreszcie wypatrzy...

ick:loveu:, Małgosiu:loveu: dziękujemy :multi:
Po tylu ogłoszeniach wypatrujemy domków dla Psiaków:)

Posted

no, trzymajcie kciuki!
Moze ktoś jeszcze pododaje na innych gumtree? wszystkie dane w pierwszym poście.
Mnie z niewiadomych przyczyn blokuje i mi się ogłoszenia nie dodają...

Posted

Belu, spokojnie, nikt Cię za żadne opóźnienia nie będzie linczował - wszyscy są bardzo wdzięczni za pomoc.
A najbardziej Ruduś.

Adopcje. org odrzuciły moje ogłoszenia dla chłopaków, bo im się nie podobało, że w opisie był wiek psa... pozostawię bez komentarza.

Niestety, płyta od dr Guta po otwarciu koperty okazała się złamana - będzimy się dowiadywać, co na niej było.
Z wklejeniem faktury troszkę się wstrzymam, ponieważ chcę najpierw wyjaśnić pewne niejasności z nią związane - dla osób zainteresowanych szczegóły i faktura na priv. Coś nieszczególnie szczęśliwa była to przesyłka.
Szczęśliwie na fakturze widnieje wpis n/t zabiegu Lapsa i już wiem, że kosztował on 50 zł - na dniach uiszczę należność.