Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lapsiowe rozliczenie uzupełnione - mam nadzieję, że wszystko jest jak powinno...

Co z ogłoszeniami? amensalizm nie daje znaku życia... Może wykupimy pakieciki gdzie indziej?
Tyle już czekamy...

Posted

[quote name='Dzika_Figa']Lapsiowe rozliczenie uzupełnione - mam nadzieję, że wszystko jest jak powinno...

Co z ogłoszeniami? amensalizm nie daje znaku życia... Może wykupimy pakieciki gdzie indziej?
Tyle już czekamy...[/QUOTE]
Małgosiu dzieki:)
Może to racja żeby wykupić inny pakiet ogłoszeń:)

Posted

cudowne wiadomości, wielkie dzięki marchewo !!!! PRZYDA SIĘ BAAARDZO!

CZY ZNASZ MARCHEWO JAKIŚ DT LUB SPRAWDZONY SENSOWNY HOTELIK ABY BYŁ BLISKO GIŻYCKA LUB CIOTECZKI KTÓRE POMOGŁYBY PRZY RATOWANIU PORZUCONEGO TAM BENKA?

Posted

[quote name='MARCHEWA']Czekam na konto(bo chyba skasowałam) i prześlę pieniążki z konta Tinki;)[/QUOTE]
I ja dołączę sie do podziekowań:)
Dzięki MARCHEWO:)

Posted

[quote name='gazzy']Figa jednak nie 30 ... 50 ;) Moi rodzice są kochani :loveu::loveu:[/QUOTE]
Agusia bardzo wszyscy dziekujemy:loveu:
Podziekowania też dla rodziców:loveu:

Posted

Ja niestety przez ostatnie 2 dni nie miałam dogo i nie mogłam spisać konta do wysyłki pieniążków,tak więc jak dzisiaj po pracy zdążę do banku,to przelew pójdzie jeszcze dzisiaj,jak nie to dopiero w poniedziałek.

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']cudowne wiadomości, wielkie dzięki marchewo !!!! PRZYDA SIĘ BAAARDZO!

CZY ZNASZ MARCHEWO JAKIŚ DT LUB SPRAWDZONY SENSOWNY HOTELIK ABY BYŁ BLISKO GIŻYCKA LUB CIOTECZKI KTÓRE POMOGŁYBY PRZY RATOWANIU PORZUCONEGO TAM BENKA?[/QUOTE]

Giżycko jest spory kawałek od Szczytna i nie znam nikogo z tamtych stron,nigdy z nikim z tych okolic niestety nie współpracowałam,ale może na mapie dogo jest ktoś zapisany.

Posted

mam dla LAPSIA szablonik z bazarku do allegro, ale na tym zakupie kończą sie narazie moje umiejętności. kto umie i ma konto na allegro i zrobi ogłoszonko kuszące dla tego przystojniaka. szablon jest, zapłacę koszty allegro wyróżnionego na maksa. kto pomoże?

NIECH ON JUŻ W KOŃCU MA SWEGO JEDYNEGO LUDZIA!!!!

Dzięki za odpowiedz , marchewo, szukam dalej.

Posted

Tereso, ja też mam szablon i ciągle nie potrafie się za to zabrac. Osioł ze mnie totalny.
A jesli chodzi o hotelik, to gazzy wspominala o jakims hoteliku w Elblągu, ale nie wiem jaka to odleglośc od Gizycka. Trzeba sprawdzic.

Posted

Znalazłam hotelik przy wecie w EŁKU.nie wiem o co chodzi z tym Elblągiem, często słyszę jakieś opinie , różne. dla nas od Giżycka tam daleko. Ełk bliżęj, juz podałam namiar zuzlikowej.

Posted

Pięknie pozdrawiam:)
Tereniu dziekujemy:)
Gazzy dziękujemy:) - ale Lapsio musi się cieszyć, ma wspaniale w Obornikach, a teraz już prawie pełne deklaracje,
chłopak może spokojnie czekać na domek:)

Bela, Tereniu muszę Wam powiedzieć że nasza Kochana Ra_dunia umie już wypełniac te arkusze do allegro:):)

Ra_dunia pomożesz :););) No...Prosimy :)