bela51 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Zajrzyjcie na wątek Malwy ze szczytnickiego schronu. Psy ją podgryzają, nie radzi sobie, a jest miejsce u mariamc za 200 zł/mc. Może uda sie cos zebrac? http://www.dogomania.pl/threads/138312-PILNE!-Malwa-ma-szans%C4%99-na-hotelik!!-Zbieramy-deklaracje-!!!-Potrzebne-200-z%C5%82-!!! Quote
Dzika_Figa Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Lapsiowe rozliczenie uzupełnione - mam nadzieję, że wszystko jest jak powinno... Co z ogłoszeniami? amensalizm nie daje znaku życia... Może wykupimy pakieciki gdzie indziej? Tyle już czekamy... Quote
wojtuś Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='Dzika_Figa']Lapsiowe rozliczenie uzupełnione - mam nadzieję, że wszystko jest jak powinno... Co z ogłoszeniami? amensalizm nie daje znaku życia... Może wykupimy pakieciki gdzie indziej? Tyle już czekamy...[/QUOTE] Małgosiu dzieki:) Może to racja żeby wykupić inny pakiet ogłoszeń:) Quote
MARCHEWA Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Czekam na konto(bo chyba skasowałam) i prześlę pieniążki z konta Tinki;) Quote
TERESA BORCZ Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 cudowne wiadomości, wielkie dzięki marchewo !!!! PRZYDA SIĘ BAAARDZO! CZY ZNASZ MARCHEWO JAKIŚ DT LUB SPRAWDZONY SENSOWNY HOTELIK ABY BYŁ BLISKO GIŻYCKA LUB CIOTECZKI KTÓRE POMOGŁYBY PRZY RATOWANIU PORZUCONEGO TAM BENKA? Quote
wojtuś Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='MARCHEWA']Czekam na konto(bo chyba skasowałam) i prześlę pieniążki z konta Tinki;)[/QUOTE] I ja dołączę sie do podziekowań:) Dzięki MARCHEWO:) Quote
gazzy Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Pani Małgosiu (Figa), niech pani zmieni moje deklaracje z 15 zł / miesięcznie na 30 zł / miesięcznie :) Quote
gazzy Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Figa jednak nie 30 ... 50 ;) Moja mama jest kochana :loveu::loveu: Quote
gazzy Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Figa jednak nie 30 ... 50 ;) Moi rodzice są kochani :loveu::loveu: Quote
wojtuś Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='gazzy']Figa jednak nie 30 ... 50 ;) Moi rodzice są kochani :loveu::loveu:[/QUOTE] Agusia bardzo wszyscy dziekujemy:loveu: Podziekowania też dla rodziców:loveu: Quote
MARCHEWA Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Ja niestety przez ostatnie 2 dni nie miałam dogo i nie mogłam spisać konta do wysyłki pieniążków,tak więc jak dzisiaj po pracy zdążę do banku,to przelew pójdzie jeszcze dzisiaj,jak nie to dopiero w poniedziałek. Quote
MARCHEWA Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='TERESA BORCZ']cudowne wiadomości, wielkie dzięki marchewo !!!! PRZYDA SIĘ BAAARDZO! CZY ZNASZ MARCHEWO JAKIŚ DT LUB SPRAWDZONY SENSOWNY HOTELIK ABY BYŁ BLISKO GIŻYCKA LUB CIOTECZKI KTÓRE POMOGŁYBY PRZY RATOWANIU PORZUCONEGO TAM BENKA?[/QUOTE] Giżycko jest spory kawałek od Szczytna i nie znam nikogo z tamtych stron,nigdy z nikim z tych okolic niestety nie współpracowałam,ale może na mapie dogo jest ktoś zapisany. Quote
TERESA BORCZ Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 mam dla LAPSIA szablonik z bazarku do allegro, ale na tym zakupie kończą sie narazie moje umiejętności. kto umie i ma konto na allegro i zrobi ogłoszonko kuszące dla tego przystojniaka. szablon jest, zapłacę koszty allegro wyróżnionego na maksa. kto pomoże? NIECH ON JUŻ W KOŃCU MA SWEGO JEDYNEGO LUDZIA!!!! Dzięki za odpowiedz , marchewo, szukam dalej. Quote
bela51 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Tereso, ja też mam szablon i ciągle nie potrafie się za to zabrac. Osioł ze mnie totalny. A jesli chodzi o hotelik, to gazzy wspominala o jakims hoteliku w Elblągu, ale nie wiem jaka to odleglośc od Gizycka. Trzeba sprawdzic. Quote
Dzika_Figa Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Jeśli ten hotel w Elblągu to u Morii, to nie polecam. Quote
TERESA BORCZ Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Znalazłam hotelik przy wecie w EŁKU.nie wiem o co chodzi z tym Elblągiem, często słyszę jakieś opinie , różne. dla nas od Giżycka tam daleko. Ełk bliżęj, juz podałam namiar zuzlikowej. Quote
wojtuś Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Pięknie pozdrawiam:) Tereniu dziekujemy:) Gazzy dziękujemy:) - ale Lapsio musi się cieszyć, ma wspaniale w Obornikach, a teraz już prawie pełne deklaracje, chłopak może spokojnie czekać na domek:) Bela, Tereniu muszę Wam powiedzieć że nasza Kochana Ra_dunia umie już wypełniac te arkusze do allegro:):) Ra_dunia pomożesz :););) No...Prosimy :) Quote
TERESA BORCZ Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 super, spadła nam ketunia z nieba. prześlemy więc te szablony LAPSIA i Zoltara na mail ketuni. Fajne chłopaki może znajda domek. Quote
Recommended Posts