Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MARCHEWA napisał(a):
W niedzielę okaże się czy Tina(też ze schroniska w Szczytnie)zostanie w domku,do którego ją zawiozę,a na jej koncie jest około 700zł,które wtedy zostaną i zaproponuję na jej wątku,aby chociaż część przekazać na hotelik dla kolegów ze Szczytna;),a zdecydować muszą wszyscy,którzy wpłacali pieniążki.

Marchewa wielkie dzięki za chęć pomocy!
I oczywiście mocno trzymamy kciuki za domek Tiny - taki cudowny i na zawsze!

EDIT: uzupełniłam Lapsiowe rozliczenie, wpisałam wszystkie deklaracje, uaktualniłam wpłaty.
Jak się uwinę z Dogiem i Rudusiem to popodmieniam zdjęcia w pierwszym poście na te najlepsze a resztę zdjęć zalinkuję.

Ciągle nie wiemy ile kosztował zabieg Lapsia, a wypadałoby zapłacić...

Posted

doktor napewno powie ile, nie ma go teraz, nie dodzwoniłam się. nie zginie ale niewielka opłata wiec śpijcie spokojnie.

Ja też bedę nareszcie spać spokojniej jak nasza cudna Tinka, moja ulubienica znajdzie miejsce. Jest ogromną przylepą, i w poszukiwaniu tak brakujących jej pieszczot wskakuje jak wiewiórka zgrabnie na kolana, jest miła, gładziutka i przytulaśna. nie wyobrażam sobie aby Pani ktora sie nia zaintersowała się zatrzymała jej dla siebie.

Jestem Tinka oczarowana, i trzymam mocno kciuki bo zasługuje na domek bardzo, bardzo. Oby pani piknęło serduszko na jej widok i ją pokochała.

Nasze kumple ze Szczytna mają życiową szansę, bardzo się ich stan poprawił. Maja u doktora jak w niebie, a szczególnie Dog. Kasy stale trzeba ale napewno cioteczki na czas zapoznaja się z losem uratowanych psiaków i się nieco zdeklarują. Pomoc MARCHEWY spadnie jak z nieba.

Trzymam kciuki za ulubienicę!!

Posted

MARCHEWA napisał(a):
W niedzielę okaże się czy Tina(też ze schroniska w Szczytnie)zostanie w domku,do którego ją zawiozę,a na jej koncie jest około 700zł,które wtedy zostaną i zaproponuję na jej wątku,aby chociaż część przekazać na hotelik dla kolegów ze Szczytna;),a zdecydować muszą wszyscy,którzy wpłacali pieniążki.

Trzymamy mocno kciuki za śliczną :loveu:Tinkę ( mnie już paluchy puchną)
Dziękujemy Marchewa za tą informację a pieniązki za fanty z mojego bazarku dla Tinki
przeznaczam jak wszystko się szczęśliwie zakończy na uratowane psiaki ze Szczytna.
Prosze nie zapominajmy o Perełce i Capri ...one jeszcze tam czekają...

Posted

ick napisał(a):
Trzymamy mocno kciuki za śliczną :loveu:Tinkę ( mnie już paluchy puchną)
Dziękujemy Marchewa za tą informację a pieniązki za fanty z mojego bazarku dla Tinki
przeznaczam jak wszystko się szczęśliwie zakończy na uratowane psiaki ze Szczytna.
Prosze nie zapominajmy o Perełce i Capri ...one jeszcze tam czekają...

Marchewa i ick Dziękujemy :loveu:
A o Perełce i Capri cały czas pamiętamy :)

Posted

Lapsik - powtorze sie- to kochany psiak, taka przylepa, nic tylko by sie miziac chcial i przy tym cały czas usmiechniety i machajacy ogonem - straszny słodziak:loveu::loveu:
niestety tylko On z 3 ze Szczytna ma fotki, bo jak bylam wczoraj na chwilke to reszta psiakow byla w tym czasie zamknieta, wiec mam te ktore biegaly po ogrodzie i w tym Lapsik;)

Posted

Czy on już nareszcie swobodnie biegał, czy jeszcze mu te łapulki dokuczją. Mam nadzieję że nasz super wet mu pomógł całkowicie. Bardzo mi się marzy dom dla lapsia. W najbliższym czasie ktoś przychodzi obejrzeć staszka i ma wziąć jeszcze jednego psiaka może wpadnie mu w oko lapsio??? Trzymajmy kciuki.zamiast morbitalu na północy na południu miałby domek.piękny jest.

Posted

LApsio biega swobodnie i nie wygląda jakby mu cos dokuczało:)...mi tez marzy sie domek dla Lapsia on tak bardzo potrzebuje pieszczot i swojego człowieka...przychodzi sie przytulac i stoi tak dlugo jak dlugo Ktos Go mizia....Staszek nie nadaje się dla mnie niestety razem z innym psem, niestety bywa agresywny

Posted

No to trzymam kciuki !!! Może :loveu:Lapsio dobrze się zaprezentuje!
Na zdjęciach nie iwdać aby miał teraz jakieś problemy z chodzeniem:lol:

Posted

MARCHEWA napisał(a):

:loveu:Marchewa !!! Dzieki za info i Twoja propoyzcje
http://www.dogomania.pl/threads/176332-8-mies.-Tina-zosta%C5%82a-w-Super-Domku!!!?p=14594602#post14594602
Prosze o przeslanie reszty pieniazkow z bazarku marchewa+ick dla Tinki
na konto Rudusia, Lapsa i Doga..
Niestetz brakuje tym biedakom znowu na ich hotelik...

Posted

ick napisał(a):
Marchewa !!! Dzieki za info i Twoja propoyzcje
Prosze o przeslanie reszty pieniazkow z mojego bazarku dla Tinki na konto Rudusia, Lapsa i Doga..
Brakuje tym biedakom znowu na ich hotelik...

ick dziękujemy:):):)