Dzika_Figa Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Gazzy zdecydowała się przekazać mi wątki Lapsia i Rudusia - zabieram się za porządki. Bardzo chętnie skorzystam z Waszych sugestii Quote
Dzika_Figa Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Serdecznie wszystkich zapraszam na bazarek ze zdjęciami mojego autorstwa ! Zyski przeznaczam dla Lapsa: Quote
Emigrantka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Sugestia..... Moja corka deklaruje stala 10 zl miesieczie dla Lapsa, ja tez Na marzec wez prosze z tych 48 zl co zostanie po ogloszeniach Buby i wpisz jako Monika corka Emigrantki stala 10zl miesiecznie, Emigrantka stala 10 zl miesiecznie. Pozostale 28 zl prosze przeznacz na ogloszenia dla Lapsa. Acha, Laps juz widze ma na ogloszenie? To daj na ogloszenia dla Rudzika lub Doga w takim razie - ktremu bardziej potrzeba. Od kwietnia dodam do arkusza ktory sle do Nikusia z innymi deklaracjami. Dzieki. Laps, trzyma sie psai bido, damy rade. Quote
Dzika_Figa Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Kochana Emi, ogłoszenia wszyscy już mają opłacone, ze Striczem włącznie... Co mam zatem zrobić z Twoimi pieniędzmi? Sugerowałabym jednorazowo na Lapsa - możesz połączyć przyjemne z pożytecznym i poszaleć sobie za tą kwote na moim fotobazarku. Ogromnie dziękuję za te deklaracje, sama widzisz, że z nieba nam spadasz niczym janioł jakiś... Quote
Emigrantka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Oczywiscie - jednorazowo na Lapsa w takim razie. to zrob 2 stale po 10 zl ode mnie i 10 od mojej corki i 28 jednorazowo ode mnie. Od kwietnia doloze do arkusza jako normalne regularne. Buba ma oplacone allegro i ogloszenia i ma zarelko na ten miesiac wiec to sa takie "extra" pieniazki bo moj przelew na ten miesiac do Nikusia do podzielenia na "moje" bidy juz poszedl. Jak tylko wejdzie na twoje konto to juz wiesz gdzie co i jak ;) Laps - trzymaj sie chlopak... damy rade. dzika-FIga - dzieki za ksiegowosc... Quote
2010 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Dzięki :loveu:Emigrantko i :loveu:Moniko !!![/FONT] Moze zrobimy im allegro ? Quote
2010 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='MARCHEWA']Ast Boluś,któremu pomagałam finansowo pojechał wczoraj do nowego domu,więc teraz mogę pomóc innemu psiakowi,dlatego na razie mogę wysłać 50 zł dla Lapsa,podajcie mi tylko konto. [SIZE=2]Dzika Figa wpisz deklarację Marchewy dla Lapsia na listę i podaj nr. konta:lol: Quote
Dzika_Figa Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 ojezu... a nie wpisałam....? byłam pewna, że to zrobiłam... Quote
_Aga_ Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Przelałam dziś na Twoje konto Dzika_Figa 117,30 zł, z czego z bazarku ciuszkowego jest 107,30 zł, a 10 zł to moja deklaracja na Rudusia ;) Quote
gazzy Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Mówi zając do baranka, Jaka piękna ta pisanka, Wtem z jajeczka wyszła kurka, Nastroszyła swoje piórka. Teraz biega, głośno krzyczy , że WESOŁYCH ŚWIĄT WAM ŻYCZY!!! Życzę Wam radosnych i spokojnych Świąt Wielkanocnych. Bardzo dziękuję za pomoc w uratowaniu psiaków ze Szczycieńskiego schroniska. Dzięki Wam dożyją spokojnej emerytury. Ps. Mam zepsuty komp i nie wiem czy do świąt będę jeszcze na dogo. Quote
Dzika_Figa Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='_Aga_']Przelałam dziś na Twoje konto Dzika_Figa 117,30 zł, z czego z bazarku ciuszkowego jest 107,30 zł, a 10 zł to moja deklaracja na Rudusia ;)[/QUOTE] Dzięki wielkie!!! Myślę, że tradycyjnie najwięcej dla Lapsa, co bhłopak nie ma deklaracji... ale Dogowi i Rudusiowi też się cosik dostanie... Quote
Dzika_Figa Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Gazzy - Tobie również wesołych i bardzo wiosennych Świąt. A jesli chodzi o psiaki, to pamiętaj, że gdyby nie Ty, to nikt by im nie pomógł, bo nikt by o nich nie wiedział. Dziękuję Ci, że założyłaś im wątki i nagłośniłaś sprawę. Quote
go-ja Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 20 pln dla LAPSA - deklaracja stała :) I dzięki wszystkim za walkę o niego! :))) Quote
Emigrantka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Laps - hopaj do gory, damy rade przystojniaku ...:) Quote
Dzika_Figa Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Musimy... teraz tylko te ogłoszenia. Chłopak jest ładny - ma coś w sobie... nie wiem, czy to te obwódki wokół oczu, czy co... ale sie go pamięta... Jest w sile wieku, dobrze wychowany, bezproblemowy.... same atuty! Quote
_Aga_ Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 No właśnie, najważniejsze, żeby go ktoś wypatrzył.. Bo to świetny młody pies, więc nie powinno być problemu z domkiem.. Mam nadzieję... I przy okazji - wszystkim odwiedzającym ten wątek życzę WESOŁYCH ŚWIĄT :loveu: Quote
wojtuś Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Dzika_Figa']Gazzy - Tobie również wesołych i bardzo wiosennych Świąt. A jesli chodzi o psiaki, to pamiętaj, że gdyby nie Ty, to nikt by im nie pomógł, bo nikt by o nich nie wiedział. Dziękuję Ci, że założyłaś im wątki i nagłośniłaś sprawę.[/QUOTE] Gazzy (Agusia Kochany Małolacie):loveu::loveu::loveu: To dzięki Tobie uratowane zostały 4 psy, a dwie sunie które jeszcze są w schronie - Perełka i Capri- mają mieć zagwarantowane bezpieczeństwo do czasu znalezienia im domku lub DT - nagłośnienie sprawy przez Ciebie, tak jak pisze Małgosia, poruszyło nas Wszystkich i dzięki Tereni Borcz akcja się udała. Dla Ciebie i Wszystkich odwiedzających wątek Lapsia radosnych, słonecznych i wesołych Świąt:-):-) Quote
go-ja Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Dzika-Figo mogłabyś mi przesłać krótki tekst + nr tel w sprawie adopcji żebym mogła podziałać z ogłoszeniami dla LAPSA (postaram się wysłać do lokalnej gazety, co krąży wokół Obornik, Trzebnicy etc i moze gdzies jeszcze). Zobacz co mi się uda... O innych hotelikowych pieskach z Obornik tez mozemy pomyslec pod tym katem. Quote
Dzika_Figa Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Wszystko o co prosisz jest w pierwszym poście ;-) hihi, chyba mnie znielubisz za to odsyłanie do pierwszego postu ciągłe... Quote
go-ja Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Raczej polubię jeszcze bardziej gdy nie jednego psiaka razem uratujemy. OK - to ja najpierw napiszę lub podzwonię do tych miejsc co to można by tam ogłoszenia umieścić... a potem sobie coś zmontuje z tego pierwszego posta. Zrobiłam już ogłoszenie dla Lapsa na Facebooku i NK :). Quote
Recommended Posts