Dzika_Figa Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [quote name='ick']Chyba trzeba też za hotelik zapłacić...[/QUOTE] Według moich obliczeń, psiaki są tam od 8- ego... więc prawda - na dniach przeleję Quote
Dzika_Figa Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Zaglądam sobie do "moich" chłopaków... Quote
ketunia Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Postaram sie jutro zadzwonić do Doktora Guta. Zapewne wszystko u chłopaków w porządku. Quote
wojtuś Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Zadzwoń Ketunia prosimy:-) A może Pan Doktor zrobiłby fajne zdjęcia:-) Quote
Dzika_Figa Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Lapsik będzie miał zabieg - szczegóły na pierwszej stronie Quote
ketunia Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Rozmawiałam dzisiaj chwilkę z doktorem Gutem na temat psiaków. Laps ma jakieś zwyrodnienia, które sprawiają mu ból. Nie daje sobie obciąć pazurów. Kłapie ostro zębami. Żeby Lapsiowi ulżyć doktor zrobi to pod narkozą. Jutro będę wiedziałą więcej. Ogólnie to fajny psiak. Quote
ketunia Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Rozmawiałam dzisiaj z doktorem. Lapsik ma jakieś zwyrodnienia w tych łapkach. Chodzenie sprawia mu ból. W weekend będzie miał obcinane pazury pod narkozą. Quote
wojtuś Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Trzymamy za zabieg Lapsika. Dzięki Kasiu że jesteś w kontakcie z Panem Doktorem:-) i jak super że psiaki są pod fachowym okiem:-) Quote
go-ja Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Trzymaj się Lapsiu! :) :) :) Zapodziałam nr konta. Przesle mi ktos na prv? Quote
TERESA BORCZ Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 ja też prosze ustawicznie o numer konta, prawdopodobnie będę miziać LAPSIA i kompanów choć na krótko, może jakieś fotki damy radę uchwycić na szybciutko. Wszystko wskazuje na to że w sobote pojadę zawieżć sunię Daszkę i Staszka do Obornik. Quote
Dzika_Figa Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Wysłałam numer konta. I biorę się za rozliczenia Quote
Dzika_Figa Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Lapsikowe rozliczenie uaktualnione. Proszę o sprawdzenie. Jutro zrobię przelew za hotelik chłopaków. Zastanawiam się, czy i jak mam wpisać w rozliczenie ten transport Stricza - 100 złotych wpłaciła Malibo57, a 130 pożyczyłam od chłopaków... Jakieś sugestie, co z tym fantem zrobić? Quote
_Aga_ Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 TERESA BORCZ napisał(a): prawdopodobnie będę miziać LAPSIA i kompanów choć na krótko, może jakieś fotki damy radę uchwycić na szybciutko. Super :) :) Mam nadzieję, że uda się zrobić zdjęcia :) :) Proszę wymiziać psiaki od nas :D Dzika_Figa napisał(a):Lapsikowe rozliczenie uaktualnione. Proszę o sprawdzenie. Jutro zrobię przelew za hotelik chłopaków. Zastanawiam się, czy i jak mam wpisać w rozliczenie ten transport Stricza - 100 złotych wpłaciła Malibo57, a 130 pożyczyłam od chłopaków... Jakieś sugestie, co z tym fantem zrobić? Nie mam pojęcia... Quote
TERESA BORCZ Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Laps ma szczęście, będzie lepiej mógł chodzić. Zostały mu nieco usprawnione te bolące łapy, w narkozie uporządkowano poprzerastane i wykrzywione pazurki, przy okazji narkozy wyczyszczono tez osad nazębny. Jeszcze wprawdzie nie biega wyczynowo ale pierwszy truchcik ma już zaliczony, co świadczy o poprawie. wszystkie trzy psiaki mają się coraz lepiej. Lapsio ma jeszcze jakieś stany zwyrodnieniowe, ale zainteresujemy się tym bliżej, aby nie zaniedbać nic co może jego stan poprawić. Wiadomo psiaki najbardziej potrzebuja człowieka. Są tam na miejscu super cioteczki, a miejscowość nie jest wielka, może w wolnych chwilach wpadałyby do naszych psiaków dodatkowo do opieki w hoteliku, na przytulanko i mizianko, czy maleńki spacer. Mamy na to zgodę, zawsze można się umówić na konkretny czas. Bylo by super. zDjecia będą lada moment. Quote
2010 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 No super ,że w dobrych rękach Lapsio !! I fotki będą.. A za oloszeniami dla niego czy jesteśmy nadal w kolejce??? Quote
Dzika_Figa Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 no najwyraźniej... pisałam do amensalizm, ale nie odpowiada... Quote
wojtuś Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Tereniu dziękujemy za dobre wiadomości:-) Psiaki w coraz lepszej formie:-) Quote
wojtuś Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Dla Lapsia i Wszystkich na wątku pozdrowienia :-) Tak ma Lapsio mało deklaracji, i ja musze się rozpatrzyć na otrzymane PW, i podliczyć to dla Lapsia też powinna być deklaracja ode mnie ;-) Quote
Recommended Posts