Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bela51']Oczywiscie, ze nie przeszkadza,. Najwazniejsze, ze dotarla.[/QUOTE]

Zabiorę się na dniach za uporządkowanie tych wpisów, to będzie lepiej widać kto wpłacił a kto nie.
Tylko muszę być sprawniejsza umysłowo, bo ja + liczby = katastrofa...:evil_lol:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

yumanji napisał(a):
Lapsowi wet wyczyscil dzis zeby z kamienia i przycial pazury.Koszt to 60 zl plus 20 zl za paliwo.Pies czuje sie juz ok.

No proszę, co za niespodzianka ;-)
Oczywiście zaraz Ci puszę przelew. Swoją drogą - co za cena! Jakiegoś bardzo sympatycznego weta masz... DZIĘKI!

EDIT: I co, etraz przez kilka dni będzie jadł kaszkę? ;)

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
No proszę, co za niespodzianka ;-)
Oczywiście zaraz Ci puszę przelew. Swoją drogą - co za cena! Jakiegoś bardzo sympatycznego weta masz... DZIĘKI!

EDIT: I co, etraz przez kilka dni będzie jadł kaszkę? ;)

Jest sympatyczny,ale tez jest tak,ze wie,ze to bezpanskie psy...wiec traktuje je troche ulgowo.Poza tym....jak nie mam zadnych problemow z opiekunami psow,i atmosfera jest ok,to wypraszam specjalna ekstra znizke.A moj 6-letni Joachi m pow ,ze Rudus ma pomaranczwe zeby i zeby jego tez zabrac.

Posted

Jak tam nasz przystojniak?

Wiecie co? Pani Bożenie to się hołdy należą i owacje!
:klacz::iloveyou::angel::sweetCyb:

Zaglądam sobie na konto, żeby przelać yumanji za zębiska... a tam 200 zł dla Lapsaod Pani Bożeny (tak, tej samej co wsparła Rudusia):crazyeye:

I jeszcze 150 stałej + 50 ekstra od an-ny, która od dawna Lapsiora wspiera, a niedawno zalogowała się na dogo :loveu:

i 20 zł ekstra od beli :loveu:

Dzięki, że jesteście!

P.S. Wczoraj posłałam Lapsiora do gazety...

Posted

Super, ze Lapsio zanalazl takich hojnych darczyncow !!!:multi:
A jesli chodzi o wetow, to musze Wam napisac, ze wet, ktory leczy psy w hotelu Terier bije wszystkich na glowe.:lol: Ostatnio wyczyscił wszystkim psiakom zeby po 15 zł od glowy ( tzn, od paszczy) . Do tej pory jestem w szoku.:crazyeye:

Posted

bela51 napisał(a):
A jesli chodzi o wetow, to musze Wam napisac, ze wet, ktory leczy psy w hotelu Terier bije wszystkich na glowe.:lol: Ostatnio wyczyscił wszystkim psiakom zeby po 15 zł od glowy ( tzn, od paszczy) . Do tej pory jestem w szoku.:crazyeye:

WOW to faktycznie...

Ale dla mnie nawet 60 zł to strasznie tanio, bo mi tu wet za czyszczenie kocich zębów bierze między 400 a 700 dolarów... i jeszcze trzeba się liczyć, że "mogą wyjść dodatkowe koszty" - taniej mi chyba będzie kotę w samolot wsadzić...

Posted

bela51 napisał(a):

Pojdzie chlopina zywcem do psiego nieba!

Posted

Kociabanda2 napisał(a):
zapisuję sobie i zaraz wyślę sms do Pani

dzięki!:loveu:

wyjaśnienie dla zainteresowanych. jest Pani, która szuka ONki kotolubnej.
Ubłagałam kociąbandę, żeby zaproponowała Lapsa. W końcu zawswze go możemy przerobić na dziewczynkę, nie? :evil_lol:

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
dzięki!:loveu:

wyjaśnienie dla zainteresowanych. jest Pani, która szuka ONki kotolubnej.
Ubłagałam kociąbandę, żeby zaproponowała Lapsa. W końcu zawswze go możemy przerobić na dziewczynkę, nie? :evil_lol:

Nie ma sprawy...

Posted

piescofajnyjest napisał(a):
sluchajcie, a czy Lapsik ma swoj watek na facebooku? ja widze, ze takie akcje sie sprawdzaja....

Gazzy miała mu zrobić. Nie wiem, czy zrobiła, chyba nie.